Sziasztok. Sürgős választ szeretnék kérni a következő kérdésemre.
SR Factory-ra akarok gumit vásárolni, és amit találtam jó áron annak a mérete: 140 60 13. Tudom hogy a gyári méret 130 60 13. Ha a nagyobb szélességű gumikat rakom előre és hátra az nem lesz probléma? Köszi.
Hali forumtársak kérnék egy kis segítséget van egy girela purajet em mikor beinditom nincsen alap járat csak dadog és durrog mikor odahuzom a gázt akkor minden megjavul uj gyergya van benne sampion a kompreszor 5,5 nyom fordulaton a benzinpumpa meg 9 et uj nyomástarto van benne ijenkor mi lehet a gond ?
Na-na!
Ha vegig egyformanak tunik, akkor (es dellorto a karbi) ez vagy a12 vagy a15 jelzesu tu.
Ez pl. A gyari Piaggio (vagy Piaggio blokkos) motorok subertuje, fojtott motorokhoz. Erdekes modon az egyik cimbim atalakitotta 70-esre, cselte a fuvokakat is, de a ture nem emlekezm, hogy cserelte volna. Az esztegalas jonak tunik, de szinte tuti, hogy egy-ket tankolas utan elgondolkodsz a dolgon...
Köszönöm a válaszod.Inditáskor húzom a gázkart és nincs erő a kerékben egy helyben áll a motor csak néha fordul párat a kerék de akkor sincs ereje.Az a baj hogy külföldön vagyok a nyelvet csak kicsit beszélem ezért kellene nekem megoldanom a javitást.Normál helyzetben hozzá sem nyulnék a motorhoz,de ezzel járok be dolgozni.Amikor előszőr leállt akkor azt vettem észre,hogy leszakadt a légszürő ezt már vissza szereltem rá.
Azt hogy érted, hogy nem forog a kerék ha ez valóban így van elszakadt a szíj széthullott a kuplungja stb stb
Ha leáll annak is több oka lehet üzemanyag ellátási vagy gyertya gyújtás gond
Ha nem értesz hozzá inkább ne állj neki mert ha hozzáillőhöz kerül netalántán az csak megszívja ha a meglévő gondok mellé okozol még párat
SR Factory-ra akarok gumit vásárolni, és amit találtam jó áron annak a mérete: 140 60 13. Tudom hogy a gyári méret 130 60 13. Ha a nagyobb szélességű gumikat rakom előre és hátra az nem lesz probléma? Köszi.
Hol vetted a nyomástartót?
Ha vegig egyformanak tunik, akkor (es dellorto a karbi) ez vagy a12 vagy a15 jelzesu tu.
Ez pl. A gyari Piaggio (vagy Piaggio blokkos) motorok subertuje, fojtott motorokhoz. Erdekes modon az egyik cimbim atalakitotta 70-esre, cselte a fuvokakat is, de a ture nem emlekezm, hogy cserelte volna. Az esztegalas jonak tunik, de szinte tuti, hogy egy-ket tankolas utan elgondolkodsz a dolgon...
aprilia Sonic robogóm van.
Nem tudjátok, hogy hol találom meg benne az index relét?
Folyamatosan világít az index minkét irányba ha kapcsolom.
üdv,
Dextro
Ha leáll annak is több oka lehet üzemanyag ellátási vagy gyertya gyújtás gond
Ha nem értesz hozzá inkább ne állj neki mert ha hozzáillőhöz kerül netalántán az csak megszívja ha a meglévő gondok mellé okozol még párat