Ja forr ha hagynám de a hűtő meg a tartály meg jég hideg a hűtőt kimostam igazából nem volt benn kosz termosztát nincs már a motorban valaki valamikor kiszedte úgyhogy csak a vízpumpa lehet a ludas mivel nem kering a víz a rendszerben
Ez nem szimmeringes mert a víz nem folyik belőle sehol pusztán elfelejtette keringetni a vizet esetleg letekeredhetett a tengelyről a lapát de hogy ?!?!?!?!
Az piaggio akkor holnap lebontom azt megnézem a szíjat mert akkor a vízpumpát is ott hajtja bár Kinternek igaza lehet ha elszakadt volna a szíj akkor olajat se kapott volna
Akkor viszont mi az annyja találta elfogytak a lapátok vagy mi a ..........
Szerintem itt valami olyasmi lesz, hogy az ECU , mivel hibát észlel az injektoroknál, alapból nem is küld oda áramot. Ezért működik akkor, amikor külső áramforrásról adsz neki áramot.Végezd el ugyanezt a tesztet úgy, hogy kitörlöd a hibakódokat. Kiváncsi vagyok, akkor mit csinál, mert ezekszerint maga az injektor jó.
Közben most este beesett hozzám is egy két körlámpás egyed ezekben tudom hogy a vízpumpát blokk bontás nélkül nem lehet kiszedni kérdés honnan kapja a hajtást vagy hogy működik tulaj szerint egyik pillanatról a másikra elkezdett melegedni a motor és tényleg a vízhőfokmutató az egekben a hűtő meg jég hideg nem kering a víz a hűtőt kimostam de így sem úgyhogy sanda gyanúm hogy a vízpumpát találta valami
A benzin injektor ami látszik is kívülről az nem végez lényegében porlasztást a porlasztást a hengerfejbe belelógó levegő injektornak mondott injektor végzi a zöld által bespriccelt meg a kompresszor nyomása által megnyomott elegyet porlassza a hengerbe
A Next egy kicsit jobban engedi kiforogni a motort, meg a hangja...
Nekem amúgy az (a hangja) jobban tetszett, mint az Extrának, az akkor lett jó, amikor szétvágtam és kiszedtem belőle a tésztaszűrőt meg a gyapotot a kúpból (konfúzor), egy csöppet sem lett hangosabb, de jó érces, pattogó lett.
Gyárira? Minek Reverse? Persze, hogy jobb, de gyári hengeren nem fogja kihasználni, egy Extra is bőségesen elég rá.
Mintha F1 autóval akarnál menni a boltba tejért, tuti autó, csak éppen minek?
Nem rakta fel rosszul valaki?
Én már találkoztam ezzel.