Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy aprilia sr50ditechem és nem megy többet 50nél de most mar be sem indul menet közben megállt azóta csak erőlködött de mar azt sem gyertya cserélve meg kevert benzinnel használták de mar lecseréltem és így sem indul mi lehet a baj ?
Az alvázszámod alapján 2003-as model évi a motorod, nem 93-as ! Legalábbis a gyári gilera adatok alapján. Ha az idomokban 93 van akkor valaki már vázat vagy idomokat cserélt rajta.
Kis vagy nagy kapaszkodó van rajta hátul?
Mert mindenki politikus a multiknál akar jó fej lenni, "gyertek csak itt olcsón van munkaerő" , aztán szerencsétlen motoros addig hajtja amíg baj nincs! Én a motorjaimat magamnak javítgatom, és van munka a téli időszakban bőven!
Nem unatkozom!
Vazzeg mintha magamat látnám motor téren is számítógép téren is no meg a hintaágy csak nálam a medence mindenki volt benn csak én nem és ugyanezt mondtam fateromnak mindenki addig használja a motort számítógépet míg már a roncstelepre való a cucca azt az ember meg ingyé csináljon szarból várat azt még van pofája visszahozni minden szarért akkor szoktam mondani eddig jó volt évekig akkor most ?!?!?!
Talán ezt olvasva felfedi a titkos lelőhelyet.
am nekem is minerallis van szerintem az a legjobb
Elméletileg 2006-os a robogóm, karburátoros. Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudom eldönteni, hogy milyen blokk van benne?
Gyári új nyomástartó szelepet hol lehet venni 10-15 ezerért?
Köszi.
Az alvázszámod alapján 2003-as model évi a motorod, nem 93-as ! Legalábbis a gyári gilera adatok alapján. Ha az idomokban 93 van akkor valaki már vázat vagy idomokat cserélt rajta.
Kis vagy nagy kapaszkodó van rajta hátul?
Nem unatkozom!