Azt mondják az okosok hogy évszám szerint van megadval az ékszíj mérete és aváz szám alapján lehet tudni hogy hány éves a moci ZAPC3610000009517 akkor ez menyi idös ?
Mert az előző szíjad kopott volt. és kivették alóla(valószínűleg) Hézagolókat lehet kapni többféle vastagságban, kifejezetten piaggio vagy mina blokkhoz. Szíj cserénél pedig már az említett módon kell kihézagolni különben beteg módon fog elindulni és nem lesz ideális az áttétel.
Próbaképp, tegyél a külső tárcsa elé annyi hézagolást(a varió csapvégéhez, hogy a szíj alsó része, egy síkba essen vele.) Azért csúszik meg, mert alapból nem ül be a szíj elöl a helyére, így már egy hosszú áttétellel indul. mintha másodikba akarnál elindulni egy váltós motorral pl.
Mert feltettem és mikor hideg tökéletesen megy de 2.3 km után alig akar elindulni és ha nagyon eröltetem akkor gumi szag jön a variátor bol innen gondolom hogy hosszú és megcsuszik
Szia. Szerintem kompresszor,de a nyomástartó miatt is kormolja a gyertyát,ès persze gyertya csere champion rg6yca tipusra na meg vízleválasztó beèpítèse akkor tuti nem kormolja íme az enyèm......
Szerintem nem. Kb 1000km vége felé kezdte csinálni, bár az utolsó időben már csak olyan volt, mintha 2 ben indulnék egy autóval. Szetszedtem kipucoltam, csak a görgőket cseréltem kicsit konnyebre, és tök szépen ugrott lámpáknál. Kb 300km után most kezdi megint véletlenszerűen alacsony fordulaton erőlködik, de a következő lámpánál meg megint szépen elrajtol.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...