Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem annyira vészes a helyzet. Azért remélem egy malossi red filtered van a közelbe. Nekem is sokat lendített a dolgon, mikor beletettük.
lehet bele sem rakom...most tökéletes a moci,azt gondoltam,hogy párszor szét kell majd szedni,de azt nem hogy tönkreteszi a gyertyákat,ha ezt tudom inkább várok még 1 hónapot és malossi ja és ha nem dobok ki használt gyertyát,akkor lenne most 3db,így csak 2próbálkozásom van alszom még rá párat,most úgy is egyfolytában meló,kedden lesz először egy kis időm.Jó hétvégét mindenkinek!
Háááááát öööööö igen.Malossi belerak oszt gyí.Polini belerak oszt vagy jó kinyír gyertya, vesz új gyerty,a és próbál.INem jó durrog,kinyír gyertya alapon nem húz szétszed,Inyektor leszed szét,benzin kezedre ,meg mindenhova ,összerak.Oszt jó sehol nem durrog nem nyírja gyertya akkor örül ha középen vagy felül durrog köpköd nem megy ez így folytatódik sokáig mig beáll.Vagy kihullik haj,állandóan anyáz és elad gép vagy tuning.Esetleg szerelőhöz hord motor meg szekér pénz.Bocs az indián beszédédért de sok tüzes víz,meleg,fáradtság.Malossival és ditechel is sok a problem hát még polinival.Brrrrrrr.
Én nemrég vettem egyet az 160 körül volt de nem volt 100% os a gép.
Nekem polini van. Volt egy kis kínlódás tényleg mire beállt... 1,5 hónap persze ebben benne volt a nyaralásom is. Szerintem ne vidd szerelőhöz rakd bele és kezd el próbálgatni az alátéteket. A szerelő is ezt tenné. Csak sajnos lehet, hogy kinyír egy pár gyertyát ami megint nem ingyen van... Mióta beállt azóta nincs bajom. Ma is dobtam bele egy 40-est.
conair,neked is malossi szetted van?
ne keseríts már el,annyira bonyolult belőni?
bocs a regéért
de ne általánosítsatok! nekem mind a 3 motorom olaszból volt/van és sok ember nem azt nézi hogy milyen a motorhangja hanem a km-t és az olasz szét tudja hajtani 10e km alatt is az sr-t meg láttam már olyant hogy 40e km volt bene és jobban ment mint amelyikben 16e km volt

csak az általánosítást hogyjuk ki pls! és ez a baj hogy sok ember általánosít ez van a motoros vs. autós témában is na mindegy nem akarok veszekedni
Oké bocsi csak diszlexisás és diszgráfiás vagyok és nekem tök mind1 hogy ly v j és minden szót nem fogok megtanulni ....am van papirom is ha valki kötekedni akar magyar nyelvtanból és idegennyelvböl fel vagyok mentve vagyis nem osztályoznak ... Sajnálom ez van az olyan mint ahogy van akinek nem megy a metek és éphogy végig bukdácsoja a sulit ... én meg tanulás nélkül 4es-5s vagyok matekból de amig nem volt papirom nyelvatnból megbuktam ... ez van ... a sors kegyetlen ...
Sziasztok egy átlagos állapotú 2000-2001es Sr50 AC nek mennyi az ideális ára ?
Egyet megteszel a kedvemért? Az ijent, meg ojant, LY-al írod. Nagyon zavar. Egyébként felrakhatod sokért a szekeret, annyit elérsz, hogy érdeklődő sem lesz.
Srácok azért ebben az országban éltek sajna 40 évig az egyéni túlélésre neveltek mindenkit egy kis mutyi itt egy kis sumákság ott és mindenki sütögette a pecsenyéjét mára odáig fajult ez az egész hogy istenítik a cseh töltöttpaprikát mert azt fagyasztva behozzák mert az olcsóbb mint a magyar.Egyszerűen oda fogunk jutni hogy 100 forintért átlépnek rajtad ha fekszel az utcán vérzel és felveszik majd toábbmennek.Én mikor felbuktam a motorral fél testel az aszfalton támolyogtam fel egy tetvedék sem állt meg csak letekerve az ablakot hogy haver minden rendben.Közönyösen továbbhajtott vagy 30 autós mire feltámasztottam a gépet.Ennyi multi áruházat sehol európában nem lehet látni csak itt mert a hülye népek azért is a külföldit veszik meg mert olcsóbb 3,50 el.Na ezért tartunk itt ahol most és ez igaz mindenre nemcsak a motorpiacra.
Én is megnéztem mennyiért mennek ebben az évjáratban, ráadásul az enyém alig volt használva.Egy héten egyszer beindítom.Teljesen felesleges irreális árat felrakni.Szerintem álmodozók hívnak fel, akinek esze ágában sincsen megvenni, csak baleknak akarnak nézni, hátha eladom jóval olcsóbban.
ha 400 ért feltenném felé se néznének...
Én eddig 2motoromat adtam el és ojan árat irtam ki hogy ha 50el lealdud akor az nekem tökéletes ...
szoval modjuk ir 400at a hirdrtésbe felhiv megkérdezi h menyi a vége 370 .. és akkor már örül mint majom a farkának h 30000-ret lealkudott szerintem
Am télleg igy van hogy a sok hülye köcsög pénz nélkül akar vásárolni az elöző sendámat 210ér raktam fel hirdetni felhiv az ember h kell neki eljön megnézni és azt mondja hogy ad érte 150et mer annyi volt a hirdetésbe ugy el kültem a ... nemtom hogy lehet igy motort venni mind1 vanak ijen emberek ...
én is így vagyok...nem adom el szarért-hugyért az biztos..inkább megtartom!
mongyuk 370 ből tényleg lehetne venni egy 15-20 éves 600 as motort amivel csak annyi baj van h nem megy.de biztos nagyon jó állapotba van meg garantál 12 ezer km van benne...!csak a korral szerintem haladni kell!nekem is volt sinmsonos korszakom és még mindíg szerintem az a legfaszább kezdő motor!de egy simsonos nem érdem miért fikázik monnyuk egy olyan motort mint az enyém!biztos megvannak a simsonnak a maga előnyei is nem is klevés, de volt már 2 simsonom és szerintem eddig ez az sr az eddigi legfaszább MOTORom!jóval jobb az előnyös-hátrányos tulajdonságainak az aránya mint a simsonnál...de viszont sokkal többe kerül!de mindennek meg van az ára....ezzel az erővel mindenki ehetne 1 hetes száraz kenyeret is mert az olcsóbb mint a friss.....
Helló!Én is ebben a cipőben vagyok.Nekem a magyarországi 2005. májusi karbis sr-emet akarják elvinni 40-50 ezer forinttal kevesebbért.Már többször hívtak, hogy mennyibe kerül, mert a neten látták.Mondtam hogy akkor az árat is láthatta.Azt mondja annyi pénze nincs.Mondom 290 ezres árból max. 10 ezret engedek, akkor meg lecsapja a telefont.Az a szerencsém, hogy mindenáron nem akarom eladni, inkább megtartom magamnak.Sok okos ember meg sem nézi, telefonban eldönti hogy milyen az állapota.
végre megértette valaki az egész lényegét!
Például milyen motort? 370-ért? Linkelj már be valami értelmes motort ennyi pénzért. Kull motorja egy 2 éves költségmentes motor amit gondolom odaad 350-ért ami szerintem reális ár. Sajnos igaza van Zolinak nem az a baj, hogy rossz az ár hanem az hogy embereknek nincs pénzük. Akinek meg van az meg újat vesz. Nehéz kérdés ez.
amúgy meg ez az olaszból behozott motor dolog....itt is le jön h mindenki csak magára ondol!nem gondol bele a sok köcsög h tönkre basszák ezzel a magyar motorkereskedelmet!meg olyan csúnyán könnyűszívvel kibasznak a másik emberrel h az hihetetlen! a legnagyobb kedvencem az ilyen mociknál a hírdetésbe h " külföldről behozott, megkímélt állapotban, csak túrázásra használt"ez olyan viccess...az a köcsög aki ezzel akatrja átbaszni a másik embert az ott volt egész életébe a motor mellet és látta h enm volt szétgyilkolva vagy mi?monnyuk aki meg olyan madár h be is dől neki az meg meg is érdemli...azaz nem érdemli meg...csak ez van sajna
csak bassza az agyam h ennyire kurvára hülyének akarnak nézni!mikor meg vissza írom h mennyi a minimum akkor meg ki jön soknak az igazi bunkó paraszt tahó köcsög énje és elkezdik h fogom én még 300 ért is nekik adni...jah majd 2 év múlva ha addig se viszik el!nekem ér ennyit ez a motor!ha nem viszik el nálam marad még egy darabig...szívesen használom mert angyon jó moci csak érdet..kinövi az ember egy idő után!másik szemszögből is néztem az árát h én emnnyi t adnék ki érde és nem lehet teljesen elfogulatlanul, de szerintem egész türhető árat szabtam meg a többi 2006 os sr árhoz képest!akinek meg nincs 360-370 ezre az meg mi a faszért próbálkozik?tényleg lassan már a tescóba is elkezdenek alkudozni...de ez az alkudozás is...ez vele jár az üzlettel szerintem, de nem úgy h "adok érte 300 at bazdmeg oszt még te örüljél hee"...!nah mind1 hiába verem a nyálam! remélem jön valaki, megveszi és annyi pénzért h mind2 en jól járjunk!
Szerintem a jó állapotú vasnak ez végülis jó ár lenne.De ez egy nem ideális világ ideális piaca sok a seftes emberke alkudni már jóhogynem a madaras tescoban is alkudnak.Valszeg úgy van vele hogy alkudnak odaadod mert valszegy írtad hogy kell a pénz gondolják megveszik olcsóbban és máris fenn van a neten 370ért addig meg használja míg nem jön egy madár és megveszi hopp máris nyert rajtad 50e ret.Ám igazából kevés a fizetőképes kereslet és sok a behozott szemét olaszból ,mert még el lehet sütni rizikó nélkül a bontószökevény törött ócskaságokat meg a lopott vasakat 2 évig ez lenyomja az árakat.De még két év és ennek is befellegzett.