Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a meleg időket nézve egy kicsit kevesebbet tegyél bele mint kettő mert fel melegedik annyira, kb 1.5-1.8 -at nyomass bele, én is ma engedtem le belőle!
Én 2bart szoktam bele tenni. Egyébként a 4-5 l szerintem sok. Akkor inkább már kocsival megyek. Mondjuk egyre inkább indul a fogyasztással való szaroskodás mióta ilyen drága a benzin. Nekem nincs bajom a ditechel. 2,7l 100-on.
ja és még az hogy egy sr_gyári mennyit eszik?mert nekem gyári a tt-kipufon kívűl és 4-5 öt eszik!az nem sok egy kicsit?
sziasztok

Egy sr-nek mennyinek kel lenni a guminyomásnak kb?
helosztok!
lene egy ojan problémám hogy ,beraktam az uj variot megy rendesen fasza csak az a gond hogy huzom a gázt felpörög mintha nem adná át az eröt vagy ijesmi a görgö az szerintem jo meg minden .én ugy érzem mintha a kontraszrugot nemlene jo még a gyári van bene, van egy fehér és egy kék am 4,9 g görgö van bene
Igen,a kürt,meg az index is működik rendesen gyújtáson,azzal nincsen gond.A fényszórónak 2 állása van ugyebár,és csak a 2. működik,ha jár a motor.De nagyon gyenge.Valamit kéne vele csinálnom,mert éjszaka is közlekedek vele,és ez így egy csöppet necces.Nagy perec lesz ebből előbb utóbb
nah ez az
Nem én műanyagra gondoltam.
szerintem te fém rácsra gondoltál nem?nem hiszem hogy a kipun valami muanyag lenne bár..vannak japán csodák
Nincsen valakinek eladó gyári kipura, fekete műanyag rács?
Akinek van eladó az irjon mert nekem ráolvadt a kipura a teteje és kéne, mert olyan csunya az nélkül.
halihó! nincs vkinek véletlenül egy kallódó hátsó sárvédője? az a kis műanyag, ami közvetlenül a hátsó kerék fölött van! köszi
levegős kockáért ,ráadásul több hibával,
Csak a dőlés szöget módosítottam ,az enyém pigi blokkos és azért tűnik rövidebbnek. Tacskós hőálló van rajta kb 1éve és semmi baja,ott vettem 800ft/doboz volt (van a tacskóban is 1-2 jó dolog). A vég dob leszedhető és tömhető de nem igen megy az tönkre.
mondom csak vezetékek kell meg bekötni stb... de ehhez nem értek, meg persze akksi ... az ülés nem zárható de megvan a zárja csak én nem tudtam beszerelni ... a jobb visszapillantót mellé adom csak egy talp kell meg egy csavar ennyi ...
Nekem az ilyen dolgok nem jönnek be. Csak egy vezetéket kell visszarakni de nincs már kedvem foglalkozni vele.... Aztán kiderül, hogy mégsem ilyen egyszerű a dolog. A kűlső elárulja a belsőt is. Én nem venném meg, bár 100-ért jónak tűnik, de olyan személynek aki motorszerelő vagy ért hozzá, mert ha egy laikus veszi meg lehet még egy 100-as rárepül mire rendben lesz.
szerintem jó a színe sőt teccik
2 haveromnak is van ijen tipusu sr je a 100at megéri ha tényleg csak a lámpa meg stb vezeték hiányos!meg ha nem csavarhuzoval indul akkor teljesen jó !ráköltesz a kinézetére max 20at és van 1 zsir mocid amihez elég széles skálán tudsz szerezni alkatrészt és tuning szempontbol szinte a legideálisabb !de ha vmit rosszul látok sorry csak a képekböl ennyi jött le
Ja bocs.... :S

ÁR: 100 000 FT (fix)
motorikusan teljesen jó, akksi kell bele meg összekötni a vezetékeket hogy legyen lámpa stb ... ezért ennyi az ára .... szerintem megéri !
Jah és mennyiért híredeted? Alkudni lehet?
Szép" motor . Amúgy motorikus állapota jó? Van valami hiányossága vagy egyéb dolog mert én is motor vásárlás előtt állok. Válaszodat köszönöm.
Üdv.:Adrián
bocs de csak egyenként engedte elküldeni :D