Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli* bocs
Hello mindenki,
Zsolti 31 a markolatod ugye vastagabb mint ami volt rajta ?
Üdv!
Azt hiszem eldugult a benzincsövem (sr50), nem jön belőle a benzin már a benzinszűrő előtt sem a tankból a benzincsövön. Kéne ugye? Nem volt még időm megnézni alaposabban, nemrég állt le a gép, most dolgozom..........Bele kéne fújni? vagy mi a csudát csináljak?.......
Huh minek oda az a pici sárvédő én inkább picikét átalakítottam a farát lehet csak az én véleményem de nekem jobban tetszik sárvédő nélkül.
vágom szoktam olvasni a topicot csak nem akartam egyből azt mondani hogy b*zdmeg olvass vissza mert 2vagy 3 napja csinálta ez csocsesz
Igen ez nem teljesen gyári , én a gyári végén lévő kiszélesedő nyelvet vágtam le és raktam fel , így jobban tetszett .
a Scootershopnál találtam megfelelő cuccot, nemtudjátok véletlenül hogy mennyiért hozzák házhoz?
Conair, Zsolo köszi a válaszokat
nekem lehet van majd elmegyek öreganyámhoz és megnézem

amúgy ami mellette van az nem gyári a gyári ilyen:
hali nekem hátsó sárvédö kellene 2002-es GP-1 es SR-re a képen látható aluminium lapot szeretném kicserélni egy gyárira a képen mellette!Ha valaki tud eladót azonnal értesísen:Krausz.zsolt@freemail.hu/06205913818 Elöre is kösz!
nyomórugó,vagy kontrasztrugó ki hogy szereti szerintem sárgával tegyél egy próbát.A fehér az kb gyári erősségű,a piros meg már túl erős.
Csövi skacok!Keresek gyári sárvédöt (a faridom alattit)Sr -hez GP-1-hez!Ha valaki tud valamijet ami jó rá szóljon
Kuplungrugó. Létezik belőle fekete, piros, és sárga. Azt hiszem erősségben is így jönnek. A görgőknek nincs szín besorolása, ott súllyal különböztetjük meg.
mien rugó? csak h tudjam h mit keressek :P
Zsolo bocsi h ennyit nyagatlak de pontosan mi is kell a mocimba? mi a neve?
ok,köszi,közben megtaláltam.Szép és jó, de annyit nem ér szerintem amennyiért adják...
hali mindenkinek
aprilia areát vagy sr50 et keresek megvételre ha valakinek van szoljatok. köszi előre is.
ja az ár max 190 ezer.
nem vagy egyedül ezzel
lehet hogy nem én vagyok az egyetlen akit érdekelne a görgők szin-súly, illetve rugók szin -erő összefüggései. Ha valaki ennek a "tudománynak" a birtokában van , örülnék(nénk) ha megosztaná velünk!
Köszi
Esőben nem motorozom legalábbis nem szoktam , kímélem a gépet . A két műszer címe : http://www.louis.de/_10e892fdf... az öcsém németbe dolgozik ő hozta haza . De most nézem drágább lett én még 10 euróért vettem darabját azt hiszem . Magyar oldal : http://www.bikerpiac.hu/ Más magyar oldalon is láttam még de már nem emlékszem hol .
A motorja jó, sok alkatrész, bevált technika. Ami ellene szól, hogy kevés van belőle ha kell valami idom nehéz vadászni illetve az első kerék felfüggesztése valaki szerint nem annyira biztató.
üdv mindenkinek.
véleményeteket szeretném kérni,nagyon tetszik az aprilia area de nem ismerem még a motort.kérésem volna hogy mondjátok el a véleményeteket rolla megéri e venni vagy vegyek sr-50et?esetleg hibáirol mondanátok pár szót.Minden hozzászólást szivesen vennék és hálával tartoznék érte.
üdv.
3variáció ,ami nekem bevált kuplungszerelésnél.
1.keményebbtalpú cipő, 2oldalt rálép,anya fellazít,óvatosan felenged.
2. és 3. lásd képek
a visszarakás szerintem ami macerásabb,elég hülyén csinálták meg az anyát,sűrű a menete,de vékony,hajlamos ferdén rákapni, arra ügyeljetek.
igazad van Zoli,de mivel a faterja autószerelő,gondoltam tudja milyen az mikor egy előfeszített(összenyomott)rugó elszabadul ezért nem írtam le az asztalosszorítós műsort.de mindjárt csinálok egy illusztrációt
Balesetek megelőzése miatt mondom vigyázz a kuplung leszedése közben a nagyrugó nehogy ellője a kuplungot mert ha állon vagy t..ön vág az fájdalmas úgyhogy izomból fogjátok le mikor a nagy anyát vszitek le.