Sziasztok lenne egy kérdésem milyen hajtómü olaj jó az én sr- m be! álló mineralli blokkos nézétek meg a képeket és várom a válaszotok! elöre is köszi a segitséget
Srácok.Használjátok a "VÁLASZ ERRE" gombot néha, ne mindig az új hozzászólást mert így nem lehet soxor követni ki kinek irkááál.Akinek meg nem inge ne vegye magáraa
Na de ez asszem a zx-nél nincs ilyen, ha mégis akkor kikell venni. Egyébként mi értelme a sport csőnek.
Nem neked írtam azt hogy hány huff hanem a sárvédősnek, nekem réges régóta zx van az sr-en és nagyon jól megy vele.
jah meg még annyit, szerintetek érdemes kivenni a leo vince zx kipufogbol a fojtásokat?
('01 Di-Tech) egyenlőre alap a motor de késöbb várható egy malossi varioválto és szíj ha ez számit valamit.
2002 elvileg! 13500km körül van benne! olaszból van a moci, de nem én vok az első mo.-i tulaj, amugy szépen egyben van a gép, 70-75ig nagyon jól és egyenletesen húz, csak onnan nem megy tovább! ami elég is városba, csak néha még egy +10 km/h elférne! sztem a héten megejtem a szerelőt, és csinálunk egy kontrollt! remélem kiderül, mi a gond! szted?
Na ja próbálj egy 650-es gépet rugdalni egszer láttam egy könnyebb csókát valami nagy cross gépen izmolni elég röhelyes volt ahogy telitalpal ugrált rajta.Bár az is tény hogy Gaz 469 eseket még kurblival is lehet indítani.
Hamar észreveszed ha rossz az akksi. Rendszeres használat mellett az akksi mikor gyenge kevésbé teker és ezt észreveszed. Majd egyre inkább nem és ekkor kuka. (Én is toltam 1x az enyémet az akksi miatt). Én ezért nem tennék rá berugót. A fene akar gyökérkedni, költeni, meg belebarbárkodni a motorba.
gondolom sok embernek a parája az hogy ditechnek ha lemerül az aksija hogy indul!ezért kérdeésem hogy hogyan lehet megvalósitani ,a berugókaros inditást?láttam 1 pár videot rola hogy beszerelték és avval megy!ezt lehet?vagy sufni-s megoldás ez?
Nem neked írtam azt hogy hány huff hanem a sárvédősnek, nekem réges régóta zx van az sr-en és nagyon jól megy vele.
Van egy eladó hátsó sárvédőm(gyári aprilia), nem a belső hanem ami az indextartó,rendszámtartó után van...
2000-2004-ig jó
Akit érdekel szóljon.
('01 Di-Tech) egyenlőre alap a motor de késöbb várható egy malossi varioválto és szíj ha ez számit valamit.
Nem jó a kipu?
abban tudtok e nekem segiteni gy látatlanban, hogy egy 2005-ös (uj kasznis) karbis SR-ben milyen blokk lehet? álló-fekvő minarelli vagy piaggo?
köszi.