Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló kullderiola ! Tod szerintem az a baj hogy 370ér már motort lehet venni nem robogot ...
Nem azér mondom lehet h ér anyi de én nem venék anyiér ...
jah értem.
segítségeteket kérném!szerintetek olyan rossz ár a mocimnak a 370 ezer?szétnéztem a többi hírdetést közt és 2006 os sr ek 2 szer meg 3 szor ennyi km rel vannak ugyan ennyiért!miért van az h felhvnak h 320 ért elviszik még ma ?370 igencsak jó ár neki szerintem és titokba(még lehet ebből is engednék egy keveset),,,de azt hiszik h 50 ezret engedek az árból...és már nem 1 nem 2 érdeklődő ilyen volt!rohdt idegesítő tolog ez...nah mind1!MÉG MINDÍG ELADÓ A VASAM NAGYON SÜRGŐSEN ! 370 000Ft azaz háromszáz hetven ezer forintért!
Polini a hengerszett nem malossi.?Hmmm szívás.
Én nem tudok róla, hogy cserélné a derbit. Bár ahhoz, hogy hogy nagyobb motort vezethessen, sajnos le kellene tegye a jogsit és nekem is. Beszéltük, hogy jó lenne egy suzuki sv 650-es.
Conair!
Most nézegettem a vaterán sanyi cuccait és olvastam hogy nagyobb motort akar?
Nem tudod, hogy milyet?
igen tudom,jó árban adja,csak most tényleg nincs rá szükségem,a malossi varió is jó,kár hogy nem korábban tette fel...
Én is várom már,csak meg kéne várni a fizut,mert a szerelőre nem maradt pénz Bár erősen gondolkozom,hogy összerakom én.Maga a henger és dugócsere az már kisujjas mutatvány,csak az injektor behangolásától tartok kicsit,annyi alátét és gumikarika van hozzá,hogy csak pislogtam
a polini kevlárszíjat már beraktam,naná,hogy újra kellett hangolni,kezdem unni.nna ha kész lesz majd beszámolok mizu
Kíváncsi vagyok Zsolo hogy fog menni a szekér. Számolj majd be.
A szerelőmé a kuplung.
De legalább menni fog a gép mint a szél.
ha még nem vettél kuplungot szerintem csapj le rá...
http://www.vatera.hu/malossi_f...
ha lenne zsém megvenném,mert nem kér enni de van egy malossi deltám és most jött meg reggel a 70es hengerszettem,ami anyagilag eléggé lenullázott
ö köbányán rátudnádprobálni
ricsikének 97 es srje van neked meg ditech ami más kasznis nemhiszem hogy rámegy más teljesen!és tényleg kell rá sárvédö mert énis levettem egyenesen minden dzsuvát a blokkra dob elöre!
köszönöm szépen a gyors válaszokat!
ez a sportrobogók "hibája"aránylag elég nagy gázzal indulnak Próbálkozhatsz nehezebb görgőkkel,gyengébb kuplungrugókkal és kuplungpofákat is nézd meg mennyire van elkopva ahogy az előttem szóló is mondá vala ha viszont túl kis gázadásra lövöd be az indulást akkor meg erőtlenül fog gyorsulni.Ami a simsonnak tőgáz, ezeknek még néha csak elindulási fordulat
ja és nem árt,ha az ékszíjat is szemügyre veszed,lehet,hogy kinyúlt és csúszik attól is pöröghet.
foggalmam sincs, h jó e vagy nem!? hol lehetne esetleg rápróbálni?
hát nem tom mert nekem régi fajta sr-m van nézd meg a képeim!_!
mikor kist gázt huzol akkor is pörög a motor? nekem olyan volt h pörgött de nem akart elindulni rögtön csak nagy gázadásra, nálam az volt a baj hogy elkopott a kuplung.
probáld meg fejebhuzni a subertüt szerintem azmijat nem reagál rendesen, am az enyim is csinál ijet de nem vészes
na sikerült beállnom soraitokba egy kis 2005-ös karbis zebrával
sr ditechem van és ugy vettem, h nem volt rajta! azt hittem nem annyira lényeges, de azért csak nem ártana az! erre jó a tied?
nem tudom minek raktam be a képeket :-)
bocsi
Sziasztok!
Először is gratulálok a topikhoz, nagyon sok dolgot tanultam belőle.
A kérdésem a következő: van egy 99-es SR50 karbis robogóm, és nem tudok vele finoman elindulni. Pici gázadásra nem reagál a motor, csak nagyob gázadásra, akkor meg elindul mint a villám. Mit kellene csinálnom, hogy ez ne így működjön. Elég kellemetlen, mert sokat megyek a városi dugóban, és így nem tudok csak úgy "csorogni" :-)
Előre is köszönöm!
csö nekem van hátsó sárvédöm csak meik tipusra?