Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mondhatni hogy jó a szijj ha dobott 10et a végére?hidegen ha nem járatom akkor ugyanugy iszonyat lassu de 1-2km er után harap!mint az elözö szijjal!azis malossi volt csak nem kevláros..a varió a tetejétöl az aljáig olyan mind ha most poliroztam volna!tükör
megvan még a régi gyári ékszíjad?ha igen tedd fel, egy próbát megér,nekem nagyon xarul ment a malossival, le is dobtam róla a fenébe.igaz polini varió van rajta...
A legegyszerűbb,ha megézed a varió felületét(ahhoz nem is kell szétszedni)ha nem fényes végig,csak a felső széle körül,akkor nem jó a szíj hozzá...ha malossi,ha nem.
Sziasztok!
97'-es sr50-em van(vizes minarelli),és rettentően szar a világítás rajta.kb 2 méter,de az is nagyon halvány.Lehet ezen valamit javítani?Nagyon kéne.A másik meg,hogy 80-nál többet nem megy.Lehet,hogy véres a torka már egy picit?Szépen húz,amig hideg,de aztán mikor bemelegedett,akkor már picivel lomhább lesz indulásnál.Már irták,hogy pucolgassam ki,megtörtént,de nagyjából ugyan az a helyzet.Nem tudom,hogy milyen cuccok vannak benne,lehet,hogy semmi extra,a kipuf azt tudom,hogy sito plus.Nagy átalakitgatásokat nem akarok,de mégis,hogyan lehetne javitani rajta egy picit?A görgőket is irták,hogy nézzem meg,az egyenlőre még nem történt meg,talán 7végén.És még valami.Nem jó az önindítóm.Hol találom meg rajta?Mert nem igazán láttam.Nem igazán vágom a dolgokat Lehetséges,hogy nincs nagy baja,és lehet még rajta segíteni?Köszönöm előre is a segítséget!
Tegnap 2órás állítgatás után megszületett a testreszabott Ditech zx kipuff miért nem tudják Vincsiék eleve így legyártani?!Egy sportkipuff nekem ne álljon úgy a motoron mint egy lankadt f**z
és beindul még ? mert nekem 4,2 nél már nem nagyon akart amúgy kb 9,5-10 körül van a maximum(szerelő mondta)
jó görgő és szíj segít hogy jobban húzzon? mennyire?
Helló! Kicsi segítséget kérnék. Pár dolgot kicseréltem a mocin. Yasuni Z kipu, Malossi speciál szíj, görgők. Sokkal jobban megy mint előtte, de szeretném, ha nem 50 km/h felett kezdene nagyon húzni, hanem lejjebről. Meg a vége is nagyon brutális lett, szerintem 100 felett van. Jobban ki tudnám használni, ha nem menne ennyit, de a legtöbb sebességtartományban egyenletesen húzna. A gyári 6.3 g-os görgők helyett most 4.7-esek vannak benne, de még így sem tökéletes. A kuplung és a kontrasztrugó gyári. Szerintetek próbáljak még könnyebb görgőket, vagy erősebb kontrasztrugót, vagy valami mást? Előre is köszi!
Sziasztok!tudnátok segíteni?vettem egy sr-t,de nem megy ugy ahogy kellene?görgő szíj vagy stb?kezdő vagyok nem igazán értek hozzá,de a haveromnak ugyanilyen van de az nagyon jól megy!előre is köszi
szasztok mért már valaki kompressziót a mocin ha igen ossza már meg velem a mérési adatokat én most mértem 0,55 MPa volt benne nem kevés ez egy kicsit?
Mondjuk azt én is kiszedném. Azt hittem a hasában van.
Nem kell szétdarabolni az új csövet ! A Leo csövekben pl. a kipuff-henger csatlakozásnál a csőbe van heggeszteve 2 pici varrattal egy "Y" alakú szűkülő cső, és ezt kell kivenni belőle! A heggesztést kis dremmelel kiköszörülöd és már kint is van!
Darabold szét a vadiúj puffot, szabadítsd meg a még normális hangtól, legalább megútálnak a szomszédok. Én nem bánnám ha enyém csendesebb lenne. Mindegy ez már ilyen, gondoltam eladom én is az enyémet és veszek egy nagyobbat, de ingyen kéne meg sehogy én meg amit veszek arra meg lehet költeni. Másnak legyen jó motorja pici pénzért? Inkább marad. Elég jól is megy, előzésnél sem kell gondolkodnom. 100-ig tol. A szerelőm ment vele 108-at is de könnyebb nálam egy 10-essel. Fogyni kellene, a legjobb tuning. Ha 60 kilós lennék verné a 110-et. Bár én nem gyorsítok nyélgázon és 70-80 között járok vele.
mörfi, több forrásbol tudom h van benne folytást, és az interneten is irják ahonnan rendelni fogom!
mire?
Szia

Az igaz hogy én vagyok az eladó de ötszáz pénz az karcsú
5000ért viheted felfogatócsavarok+minden
Ha érdekel a továbbiakban küldök róla képet....

Széles utat
Helló, most vennék robogót. Tudtok segíteni hogy mit vegyek? runner sr 50?
na még van 1-2 napod...
oda adnám én 300 ba hogyha csak annyi pénzre lenne szügségem..de a 370 ki lett számolva, meg már képzeletben el is lett költve..
ricsi ,jo az elsö kép
ááá csak vicceltem! amugy tényleg ilyet akarok de csak 3k -m van rá, a héten megyek egyet megnézni!
Hali! engem érdekel: 300pénz
hát sajnos már vagy 3 hónapja hírdetem!szétnéztem a többi hasnló sr közt és szerintem igencsak jó árba adom!tényleg nagyon nem kevés pénz, de a többi sr se olcsóbb,,,sőtt..!szal sürgős lenne mert jogsit csinálnék az árából meg nagyobb vasat vennék..!
Ennyire nincs érdeklődő? Pedig jó szekér a tiéd. Nem értem. Nincs pénze az emberekben.
te vagy az eladó, mondj te árat, 500péz?
gyári sport pro 50-es ,pigi blokk, gyári varió, görgő csere, zx cső, nem di-tech, és megyeget rendesen,