Másfél hónapig fennt a neten, senki sem érdeklődött. Majd elvitték pestre. A srác semmit sem értett a robogókhoz azt sem tudta, hogy kell bele olaj... 200km-tert jött érte, igaz odaadtam a karcmentes szekeret 150-ért. Nem sok időm van motorozni és elég egy is. Jövőre vagy utána ha lesz pénzem elhagyom az 50-es kategóriát, szeretnék egy 400-as burgmant.
Akkor pont jókor szabadultál meg tőle,én úgy hallottam több embertől,hogy olyan 3-4000km után kezdődnek a hibák kijönni rajta.Ráadásul az árát nem igazán tartja jó ha féláron elkel.
Nem véletlenul akarják sokan sr-be beszámíttatni pl.a vaterán...
Múltkor kipróbáltam egy keewayt,végül is tényleg nem ment rosszul,de szerintem 170cm alatti embernek kényelmes,az aprilia után úgy éreztem,mintha a nyakamban lenne a lábam
Nekem volt keewayem 4 évig. Most adtam el a múlt héten. Újonnan vettem 1600km. Nem volt kimondott rossz, de teljesítménye... hagyjuk, hidegen nem indul, addig rúgod míg be nem melegszik és akkor go, utána pöcc röff. Nem véletlen, hogy 4 év keeway 1600km, 3 év aprilia 5000 km. Közben persze volt egy hondám is. Most adtam el minden robogómat csak az aprilia maradt. Nekem többet nem jön be a házba kínai motor, csak olasz vagy honda, vagy yamaha.
Van egy aranyszabály jól vésse mindenki az eszébe:
"Keeway motor drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs!"
egy felúlyított sr-nél hány km-ert kel belerakni járatásnál és hány km\h-val?fontos mert már járatnám:)mikor szétszedtem a motort a dugó félig ketté volt repedve:)
Szerintem,nagyon megbízható moci a karbis és a ditech is,nekem a ditechben 38000km van,eddig volt főtengelycsapágy,dugó csere,hengerfúrás,meg a kompresszort kellett cserélni...Sokan elkövetik azt a hibát,(sajnos ismerőseim között is van 1-2)aki azt mondja,hogy:miért vennék használtat 170-200e-ért,mikor újonan tudok venni 220ért 1év garral.
kimkó,rielyú(indítsd a rakétát...röhej )kívéj és egyébb tesco gazdaságos,obi,cora és hasonló szemetet forgalmazó áruházak kétkeréken guruló,robogószégyenítő termékei....nna ilyet tud venni 220ért újonan...kínai szemét,mint a 2000ft-os fúrógép,annyit is birnak...
Szóval a lényeg:minarelli blokkos gépek:sr,area,aerox,malaguti,stb,nagyon kiforrottak,alkatrész mondhatni mint régen a simsonhoz annyi és olyan árban,szerelők nagyon vágják.Ditech macerásabb kicsit de ha sikerül egy normálisat kifogni és nem akarsz evo,mhr mittomén milyen tuningot,mondjuk melóba -suliba járni használnád akkor szerethető az is,főleg ilyen benzinárak mellett...
Bocs,kicsit eltértem a témától,nyugodtan vegyél Apriliát,akár használtat,akár újat nem fogod megbánni(nem véletlenül mer 5év garit vállalni az új mocijaira)
ha esetleg valami gond lenne később vele szeretettel várunk mindannyian ezen a fórumon
Tényleg,szerintetek pl. a kívélyeseknek van fóruma...?Kíváncsi lennék rá...
"3000km van a mocimban és reggelente nehezen indul,utána melegen is, utána meg sehogy sem.Vajon mi lehet a baja?"
Válasz:Nem a praktikerben kell robogót venni
Nna megyek aludni kicsit fáradt és hülye vagyok ma...
akkor az egy korrekt cég,haverom vett újonnan street-et (JNKSZ megye )és azt mondták,hogy bármilyen átalakítás esetén ugrik a gari...Ezek szerint azért vannak akik rugalmasabbak tőlük kell mocit venni )
egy felúlyított sr-nél hány km-ert kel belerakni járatásnál és hány km\h-val?fontos mert már járatnám:)mikor szétszedtem a motort a dugó félig ketté volt repedve:)
Hello, érdeklődnék. Haverom most akar robogót venni, jóállású tetszik neki ez típus (SR 50). Milyen típushibái vannak mennyire megbízható, és van-e itt fórumon valkinek eladó?
Ismerősöm nevében érdeklődöm, szeretne venni egy SR-t, érdekli hogy mennyire megbízhatóak, alkatrész ellátottság, alkatrész ár, és a menettulajdonságok. Injektoros és karbis között mi az észrehevető különbség?
Nem véletlenul akarják sokan sr-be beszámíttatni pl.a vaterán...
Múltkor kipróbáltam egy keewayt,végül is tényleg nem ment rosszul,de szerintem 170cm alatti embernek kényelmes,az aprilia után úgy éreztem,mintha a nyakamban lenne a lábam
Van egy aranyszabály jól vésse mindenki az eszébe:
"Keeway motor drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs!"
kimkó,rielyú(indítsd a rakétát...röhej )kívéj és egyébb tesco gazdaságos,obi,cora és hasonló szemetet forgalmazó áruházak kétkeréken guruló,robogószégyenítő termékei....nna ilyet tud venni 220ért újonan...kínai szemét,mint a 2000ft-os fúrógép,annyit is birnak...
Szóval a lényeg:minarelli blokkos gépek:sr,area,aerox,malaguti,stb,nagyon kiforrottak,alkatrész mondhatni mint régen a simsonhoz annyi és olyan árban,szerelők nagyon vágják.Ditech macerásabb kicsit de ha sikerül egy normálisat kifogni és nem akarsz evo,mhr mittomén milyen tuningot,mondjuk melóba -suliba járni használnád akkor szerethető az is,főleg ilyen benzinárak mellett...
Bocs,kicsit eltértem a témától,nyugodtan vegyél Apriliát,akár használtat,akár újat nem fogod megbánni(nem véletlenül mer 5év garit vállalni az új mocijaira)
ha esetleg valami gond lenne később vele szeretettel várunk mindannyian ezen a fórumon
Tényleg,szerintetek pl. a kívélyeseknek van fóruma...?Kíváncsi lennék rá...
"3000km van a mocimban és reggelente nehezen indul,utána melegen is, utána meg sehogy sem.Vajon mi lehet a baja?"
Válasz:Nem a praktikerben kell robogót venni
Nna megyek aludni kicsit fáradt és hülye vagyok ma...
a gyengébbek kedvéért.
http://www.kepesmotor.hu/april...
200-ért vagy alatta már lehet jó sr-t kapni?
Üdv.: Laci
Ismerősöm nevében érdeklődöm, szeretne venni egy SR-t, érdekli hogy mennyire megbízhatóak, alkatrész ellátottság, alkatrész ár, és a menettulajdonságok. Injektoros és karbis között mi az észrehevető különbség?
Köszi