Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is nyugodtabb vagyok most már.
Mondjuk semelyik motor nem tartja az árát. Egy új sr 5kiló és jó ha 350-380 között el tudod adni.
Másfél hónapig fennt a neten, senki sem érdeklődött. Majd elvitték pestre. A srác semmit sem értett a robogókhoz azt sem tudta, hogy kell bele olaj... 200km-tert jött érte, igaz odaadtam a karcmentes szekeret 150-ért. Nem sok időm van motorozni és elég egy is. Jövőre vagy utána ha lesz pénzem elhagyom az 50-es kategóriát, szeretnék egy 400-as burgmant.
Akkor pont jókor szabadultál meg tőle,én úgy hallottam több embertől,hogy olyan 3-4000km után kezdődnek a hibák kijönni rajta.Ráadásul az árát nem igazán tartja jó ha féláron elkel.
Nem véletlenul akarják sokan sr-be beszámíttatni pl.a vaterán...
Múltkor kipróbáltam egy keewayt,végül is tényleg nem ment rosszul,de szerintem 170cm alatti embernek kényelmes,az aprilia után úgy éreztem,mintha a nyakamban lenne a lábam
Nekem volt keewayem 4 évig. Most adtam el a múlt héten. Újonnan vettem 1600km. Nem volt kimondott rossz, de teljesítménye... hagyjuk, hidegen nem indul, addig rúgod míg be nem melegszik és akkor go, utána pöcc röff. Nem véletlen, hogy 4 év keeway 1600km, 3 év aprilia 5000 km. Közben persze volt egy hondám is. Most adtam el minden robogómat csak az aprilia maradt. Nekem többet nem jön be a házba kínai motor, csak olasz vagy honda, vagy yamaha.

Van egy aranyszabály jól vésse mindenki az eszébe:

"Keeway motor drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs!"
500 KM változó gázon a tőgázas idításokat mellőzni kell finoman érzéssel húzd neki míg bekopik.
sziasztok

egy felúlyított sr-nél hány km-ert kel belerakni járatásnál és hány km\h-val?fontos mert már járatnám:)mikor szétszedtem a motort a dugó félig ketté volt repedve:)
a motowel az mi? kalap szar!
Szerintem,nagyon megbízható moci a karbis és a ditech is,nekem a ditechben 38000km van,eddig volt főtengelycsapágy,dugó csere,hengerfúrás,meg a kompresszort kellett cserélni...Sokan elkövetik azt a hibát,(sajnos ismerőseim között is van 1-2)aki azt mondja,hogy:miért vennék használtat 170-200e-ért,mikor újonan tudok venni 220ért 1év garral.
kimkó,rielyú(indítsd a rakétát...röhej )kívéj és egyébb tesco gazdaságos,obi,cora és hasonló szemetet forgalmazó áruházak kétkeréken guruló,robogószégyenítő termékei....nna ilyet tud venni 220ért újonan...kínai szemét,mint a 2000ft-os fúrógép,annyit is birnak...
Szóval a lényeg:minarelli blokkos gépek:sr,area,aerox,malaguti,stb,nagyon kiforrottak,alkatrész mondhatni mint régen a simsonhoz annyi és olyan árban,szerelők nagyon vágják.Ditech macerásabb kicsit de ha sikerül egy normálisat kifogni és nem akarsz evo,mhr mittomén milyen tuningot,mondjuk melóba -suliba járni használnád akkor szerethető az is,főleg ilyen benzinárak mellett...
Bocs,kicsit eltértem a témától,nyugodtan vegyél Apriliát,akár használtat,akár újat nem fogod megbánni(nem véletlenül mer 5év garit vállalni az új mocijaira)
ha esetleg valami gond lenne később vele szeretettel várunk mindannyian ezen a fórumon

Tényleg,szerintetek pl. a kívélyeseknek van fóruma...?Kíváncsi lennék rá...
"3000km van a mocimban és reggelente nehezen indul,utána melegen is, utána meg sehogy sem.Vajon mi lehet a baja?"
Válasz:Nem a praktikerben kell robogót venni
Nna megyek aludni kicsit fáradt és hülye vagyok ma...
Észter bázisú Repsol,kb 3000ft/lityi
akkor az egy korrekt cég,haverom vett újonnan street-et (JNKSZ megye )és azt mondták,hogy bármilyen átalakítás esetén ugrik a gari...Ezek szerint azért vannak akik rugalmasabbak tőlük kell mocit venni )
sziasztok

egy felúlyított sr-nél hány km-ert kel belerakni járatásnál és hány km\h-val?fontos mert már járatnám:)mikor szétszedtem a motort a dugó félig ketté volt repedve:)
Hállá az égnek, hogy találtatok.
Találtunk egy szebbet
Akkor meg kell venni
Ez gyönyörű, tetszik nekem is meg spanomnak is. Köszi
http://www.kepesmotor.hu/robog...
a gyengébbek kedvéért.
hali akkor lássuk a medvét 150 000, 1997 es kiadás.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Azt gondoltam hogy van, ne érdekeljen hogy mennyit szán rá az ember ajánlatokat eladó motorokat szeretnék látni. Kösz
Helo!
200-ért vagy alatta már lehet jó sr-t kapni?
eladó sr 50 van hát mennyi pénzed van rá?
Ne szivass mindenki most akar robogt venni xD belese olvastam a fómuba és úgy beírtam ciki, hogy pont utánad kérdezem meg de ez van.
Hello, érdeklődnék. Haverom most akar robogót venni, jóállású tetszik neki ez típus (SR 50). Milyen típushibái vannak mennyire megbízható, és van-e itt fórumon valkinek eladó?

Üdv.: Laci
Helló!

Ismerősöm nevében érdeklődöm, szeretne venni egy SR-t, érdekli hogy mennyire megbízhatóak, alkatrész ellátottság, alkatrész ár, és a menettulajdonságok. Injektoros és karbis között mi az észrehevető különbség?

Köszi