Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogos! :) az ujat szeretném
Helo! Ha eladod a vasad mennyiért adnád? Mert én most nézek robogókat(de valahogy nem találok nekem megfelelőt mindegyikben van valami hiányosság... vagy túl messze van )
zsir gép teccik az oroszlán fej:)
én szivböl örülök hogy kifogtam ezt a ditech et esküszöm mert 2000kmert menntem vele azota (tegnap fordult át ) semmi baja nincsen,és csak tankoltam bele nah persze meg 1 szijj de amit cserélni kell azt kell!de örülök hoyg nem fürödtem be vele és ugy vagyok vele ha adnak rá 1 jó árat akkor odaadom de még mindig megér nekem 250et simán!ja és
2004 .12hó!az enyém de kérdezném töled hogy mijen kasznisat akarsz?ujj, régebbi?van sok féle!akkor tudunk ajánlani !
köszi,üdv
Lényeg, hogy pirosan világítson a hátsó, ha ezt teszi akkor nem lehet baj.
ja igen, és rendörbácsik bántanak ha a hátsolámpa mondjuk sötétitett, karbonhatásu vagy esetleg kék a bura?mi a tapasztalat? köcönöm
szivaccsal*
sziasztok, elöszöris megdicsérném a forumot
másodszor kérdeznék .. sportlégszűrő az mennyivel jobb mint egy normál airbox rendes szivacsa?
+ a sport légsz.telemegykösszal akk azzt dobhatom egy idő után mennyi az élettertalma KB?
Hol is kezdjem kompresszort egyszer cseréltem 10e ért bontottat meg most felújítottam 5e.Gyertyára sok volt a pénz de miota championt használok nem kell és mondottam én okoztam több kárt benne nem a szerkezet fordíva teszem rá a vízcsövet persze hogy felforr és csere hengerfej tömítés 50-es hengeren a kipuff csavart leszakítottam persze hogy cserés lessz a henger valami valvoline olajat tettem bele a tankba naná hogy kifeküdt az AC.Ezek után az inyektor még mindig 2002-es ezek a bajok is valamikor 2005-2006 ban voltak azóta csak a kompresszor felújításon és egy gyűrűtörésen kívül ami 25e FT volt csak benzin kellettt bele semmi.A karbis meg nem a bontó miatt rosszalkodik hanem mert a marha én S6 pro csövet raktam 50-es gyári henger mellé tehát annyira passzol hozzá mint kutyához egy macska de nem lessz sokáig megy rá az alu HEBO henger ha lessz időm majd beletanulok a karbiba is mint a ditechbe és ha erre van kedvem erre ülök ha arra akkor arra.
Én ha motort vennék biztos nem Ditech lenne Vigyázz ezekkel a használt ditech-ekkel mert álltalába akkor kerül eladásra ha valami hibája van
osztom az elöttem szóló véleményét igaza van
én venni akartam egy 2001 es di techket telón lebeszéltem kitünő állapot meg is néztem Dorozsmán volt.120-000 ft vételár.húúúúúúúúúúúúúúúúúú lóvé nállam indultam is.
na már ott. ááááááááá ecsettel festve borzasztó. nem állt meg a lábán támogattam.indul e?.persze ! 20 perc után kopogott cserregett nemvolt alapjárat na meg minden ami elérheti egy di-techet.
próba! tökig gáz na gyerünk hát ott maradt egy helyben lökésre sem ment. na ennyi össze sem mertem számolni a javitását. otthagytam.
nem akarok ezzel senkit megbántani ezzel a szöveggel de ez az igazság.tehát maradtam egy 97 es sr nél PERSZE A JÓ ÖREG KARBISNÁL. ÜDV.
na igen de mennyibe fáj már a di-tech mióta megvan? És többségnek 1 szezon után gondjai vannak, gyertya ,kompresszor, hőgomba , félre ne értsetek de hol érimeg di-techet tartani?
Aztán azt írod állandó bajod van a karbissal , de miért ? mert te raktad össze bontóbol, minden fajta alkatrész van benne.
Na akkor én fényezem a karbist, gyakorlatilag nincs hiba lehetőség, max eldugul valamelyik fúvóka.
Ja és 1 alap di-tech csak fogyasztásban van ott mint a karbis ,másban nem. De 1 kompresszor 20ezer, hány lit benzint adnak érte?
Még egyszer nagyon szépen köszönöm,megnézem ezeket,aztán meglátjuk.Úgylátom ide érdemes volt benézni.Biztosan jövök még a hülye kérdéseimmel Minden jót
Vagy annyi hogy lehet, hogy nem sikerült a felújítás és szorul a dugo. De azért amiket írtam én megtenném és azután venném ezt a szorulós dolgot.
Sajnos nem tudom a gőrgök méretét, de ha veszel malossit vegyél teflon bevonatos és elég tartós.

Itt lehet kapni.

www.egumotors.hu
http://robogohaz.bolt.hu/
http://scoot
ershop.unas.hu/

Bontott önindító: www.robogobonto.hu
Ez Old SR vizes fekvő minarelli valamikor 94-97 közöttről.Melegen lassuló dologról nekem a besülő suzuki HI-Uppom jut eszembe de lehet hülye vagyok és nem az ne vedd KP.-nek.
Mint mondottam mindenki azt válassza ami neki a legmegfelelőbb de a legideálisabb ha mindenből tart egy példányt. Nekem van egy karbis meg egy ditech és mindkettőt macerás javítani de csak egy Mezőgazdasági gépszerelő végzetségem van így nem tom eldönteni melyik a legjobb csak érzésre sok bajom volt míg kikúráltam a ditech bajait amit legtöbbször én okoztam a gyakorlatlanságomal de azóta csak megy megy és megy.A karbissal meg álandóan álítom id oda de kultúrában fel sem veszi a versenyt a ditechel vagy lehörög vagy nem inul vagy csak nehezen pörög fel de mindíg valami nyűgje van igaz tákolt hulladék de megcsinálom az tuti igaz 2x annyi melóval mint anak idején a ditechet.De kinek a szőke kinek a fekete kinek meg az ősz válassza mindenki ami neki legjobban tetszik.
Hát ez igazán gyors válasz volt,nagyon szépen köszönöm!Na akkor ezeket megcsinálom,aztán meglátjuk mit javul a helyzet.Még annyit,hogy nem jó az önindítóm.Ezeket lehet javitattni,vagy cserések?És mennyibe fáj egy ilyen mondjuk ha cserélni kell?Ja meg annyit,hogy ilyen görgőket,meg mondjuk bármilyen alkatrészt hol érdemes venni?(Pesti vagyok)Nem igazán értek a dolgokhoz,azért kérdezgetek ilyeneket(lehet,hogy hülyeségeket )Köszöntem,üdv:Josh
1997-es vizes minarelli. Elöször megnézném a gőrgők és szíj állapotát. A görgőnek nem szabadna kockásnak lennie a szíjnak valahol 16-17 mm-nek kellene lennie azt hiszem, kitakarítanám a levegőszűrőt és a karburátort, majd kapna egy új gyertyát. Ha ezzel meglennék megnézném a gyertya képet, őzbarnának kellene lennie.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy mitől lehet az,hogy amikor még hideg a motor,akkor tök jól gyorsul,de ahogy bemelegszik,már lomhább.A másik meg,hogy csak annyit tudok,hogy sr 50.De,hogy pontosan milyen,azt meg tudná valaki mondani így képről? Köszi
Azért Zoli válaszában benne van a tiéd is. Korábban írtad, hogy nagyon számít a vég és gyorsulás. Mivel a karbisat szélesebb körben lehet tuningolni és kevésbé bonyolult technika vegyél karbisat. Meg aztán olcsóbb is.
Üdv!

valaki nem tud véletlenül egy "megkímélt" példányt 2005-ös évjárattól (lehetőleg karbisat) és max 280-300 körül?
köszi
Köszi zoli , de uj gépet veszek (2007vagy2008) használtat már nemszeretnék ...