Kopott motorhoz több benzin? Nem inkább olaj kéne, ennyi erővel a nyomásszabályzó szelepet is kiszúrhatnád, ugyan azt éred el vele. Üzemanyag nyomásának növelése 70 cm3 hengerhez kell, de akkor még ott van a növelt nyomású benzinpumpa kérdése is.
Kopott motornal is? Az apriliaforum-on azt olvastam regebben, hogy a csekely merteku nyomasemeles foleg sokat futott motoroknal nem mutatott semmi problemat.
A tetején levő csavarral lehet beállítani a nyomást, aki kísérletezni akar, megnézheti, hogy mi történik, ha a gyári 2,5 bar helyett mondjuk 2,6 barral használja a motort.
Én mindig gyávább voltam ennél, csak azt szedtem ki vagy alakítottam át, amiről mindenhol azt olvastam, hogy alakítani vagy kivenni kell...
:-))))))))))))
Amiről nem tudtam, hogy mi az, mindig benne vagy úgy hagytam, bízva, hogy a 25 tervező a gyárban csak tudja, miért van ott, vagy olyan.
Vízleválasztóval felszerelve+a lemezzel ellátva,régebbi írások szerint akkor, akár már az nkg gyertya is mehet bele. Kérdés: Akkor miért kell ragaszkodni az rg6yca gyertyához,ami majd 4 ezer,rg6yc pld tudok szerezni 1700 Ft-ért is. Várom a hozzáértők válaszát.
Szerintem azért veszik ki belőle, mert azt hiszik, az a folytás. És jó magyar módra, amint megveszünk egy motort, az első dolog a folytás kivétele, aztán a második is.
De azt hiszem Miofan már korábban leírta ugyanezt. Én is az ő tanácsára raktam vissza a lemezt (vagyis vettem hozzá egyet).
nekem eleve gyanús lenne, ha hiányozna az a lemez. Ha nincs, valaki kivette, de miért vette ki? Ez alapján valószínűsíthető, hogy egy nem teljesen hozzáértő vette ki, de az is tuti, hogy nem az, aki kérdezi, vagy ha, akkor elkeverte, de akkor is, miért? Szóval gyanús, hogy már valaki nyúlkált abba a motorba. Nem az utolsó kérdezőébe, hanem általában...
Köszi. Írtam nekik,majd kiderül van-e raktáron. A posta miatt akarom egy helyről rendelni,csak ahol gyertya van,ott gyorsító lemez nincs. Vagy ha valaki tud ahol mind kettő van egy helyen,ossza meg velem
A levegőgyorsító Gilerába is jó, én is innen rendeltem az enyémbe, de arra számíts, hogy nincs nekik raktáron, mert elég ritkán keresett darab és így nekik is meg kell rendelniük, ami két-három hét is lehet.
Gyertyát meg szinte bárhonnan rendelhetsz, csak beírod a keresőbe, hogy: Champion RG6YCA. Ja és kerüld az NGK megfelelőjét!
Ilyen LINK
Gyári Siemens-DEKA, vadonat új, nejlonban, kompletten nyomásszabályzóval és csatlakozókkal. Ha valakit érdekel, olcsón átadnám, felesleges. Üdv
Te honnan veszed?
Nem ezt kerestem, de a szemembe akadt egy ilyen:
fuel pressure regulator
A tetején levő csavarral lehet beállítani a nyomást, aki kísérletezni akar, megnézheti, hogy mi történik, ha a gyári 2,5 bar helyett mondjuk 2,6 barral használja a motort.
G.
(RG6YC VS RG6YCA)
Szerintem,
G.
Köszi.
:-))))))))))))
Amiről nem tudtam, hogy mi az, mindig benne vagy úgy hagytam, bízva, hogy a 25 tervező a gyárban csak tudja, miért van ott, vagy olyan.
De azt hiszem Miofan már korábban leírta ugyanezt. Én is az ő tanácsára raktam vissza a lemezt (vagyis vettem hozzá egyet).
G.
A levegőgyorsító Gilerába is jó, én is innen rendeltem az enyémbe, de arra számíts, hogy nincs nekik raktáron, mert elég ritkán keresett darab és így nekik is meg kell rendelniük, ami két-három hét is lehet.
Gyertyát meg szinte bárhonnan rendelhetsz, csak beírod a keresőbe, hogy: Champion RG6YCA. Ja és kerüld az NGK megfelelőjét!
G.