Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Mester
Fórum társak az lenne a kérdésem van egy Gilera runner purajet em mej hidegen kőnnyen indul de nagyon dadog és szaggat de csak hidegen egy pár másod perc mulva mikor kicsit be melegszik akkor nolmárisan megy csak hidegen ! cseréltem cyergyát is akkor sem változik mi lehet az oka ?
Ok. Köszi. Találtam gyertyát is,de azért írtam nekik,a pontosítás kedvéért.
Ugyan az mint a factory abban is ilyen van !
Köszi Miofan. Sajna kép nincs róla,ezért nem mertem még rendelni,ez jó a purejetbe is? Nem is lenne gond a postával,ha találnék ott még gyertyát is,amit beszéltünk RG6YCA.
Úgy legyen.
Ez egyértelmű !
709 ft plusz posta ha megrendeled be kell regisztrálnod több lesz a posta mint az alkatrész
Benzinálló, vitonos legyen.
A 4-es számú alkatrész itt: http://oem-parts.hu/parts/apri...
Ez a gyári : külső :20,63×2,62 belső: 7,52×3,53 ezt a méretet sajnos nem tudtam szerezni sehol olcsón !
külső : 20X2 belső : 8x3
Bocs nem ide akartam ezt a választ !
A régi fekete vagy a kék színű nem mindegy ?
Miofan mester mennyi a pontos mérete a benzin injektor belső és külső tömítésének? Ha kivan szedve célszerű mindkét „O” gyűrűt cserélni szerintem.
Komplett membránház is érdekelne.Ilyen--
Ha valakinek lenne elfekvőben egy ilyen fojtólemez,kérem jelezze.
A kisebb tömítés a képen
Elviekben semmit de egy két csepp nem rendellenes ! A benzin injektor belső tömítése szokott ereszteni az már baj az esetek 99%-ában senki nem cseréli pedig szükséges !
2,5 bar ha jjól tudom
Miofan mester egy nyomás tartószelep mennyi a minimum amit át engedhet ?
Aprilia Scarabeobol (ujabb blokkos 2T)a hátso kereket kitudom venni
a kipufogo levétele nélkül vagy mindenképpen le kell venni(gyári pufogo)?
köszi elöre is
És értesz hozzá ?
Az úgy van, hogy a cigányt faggatják a tűzvész után, hogy mekkora a kára.
- 17 centi, de ez hogyan jön ide?
"...és dönt a károdról..." Hogy is van a viccben? "Ne a kárommal foglalkozz, hát nem érted hogy összetört?!"