Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Dellorto-ra ra van irva (ontvenyben). Azon kivul ha ujnak hirdeti es olyan 7-9 ezer korul, akkor tuti, hogy kinai. A hasznalt do olyan 7-tol felfele indul.
És hová is menne jobban egy 50-es motor 70-80-nál? Drága jó Istenem.....
Hiba? A motorom 2002-es 2000 km ezelőtt lett teljesen felújítva,sajnos két hete 70-80-tól nem megy többet elkezd szaggatni mintha elfogyna a benzin,fúvóka átnézve 8-as gyertya van benne pipa cserélve ,trafó ellenőrizve,szűrök tiszták,emelkedőn padló ig húzom a gázt akkor is ez a tünet,lefelé megy 100 at is.valaki tudna segíteni mi lehet a probléma.?
Sziasztok!
Keresek 2003-as SR50-hez gyári karburátort. Ha valakinek van elfekvőben ne tartsa magában :)
Jófogáson van fenn több is új dellorto-nak hirdetett. Ezek vajon kínaiak?
Köszönöm
Köszönöm,sikerült az olajcsere.
Sziasztok!
Aprilia sr 50 ditech-en hol találom a hajtómű olaj leeresztő és beöntő csavart? köszi
Csináltam képet könnyen meg lehet találni a le eresztöcsavart a rally-n.
Vagy megpróbálod kifeszíteni kis lapos csavarhúzóval, vigyázva, hogy az öntvényház ne sérüljön meg, vagy az én módszeremet alkalmazod és belecsavarsz egy pozdorja (facsavar) csavart a szimmering oldalába és azzal húzod ki a szimmeringet, pl egy fogóval megfogva.

G.
Aprilia rally-n az olajtartály tetején a jeladó teteje engedi az olajat mit lehet ezzel kezdeni.
Köszi a gyors választ. A 7végén szeretnénk cserélni munkatársam motorján(bár Ő azt mondta a blokk alján nincs csavar,csak a beöntönyilást találta meg felül)
A blokk alján van a le eresztö csavar.
Sziasztok
Aprilia Rallyrol a hajtomüolajat hol tudom leengedni?
Jó rendben meg csiszolom akkor.
A variátor alatti fötengely szimeringet hogy lehet a legkönnyebben ki szedni? Hőlégfúvóval melegitettem de nem lágyult meg.
1mm, vagy ezalatt, cserés.
A csúszást más is okozhatja, pl ha a kuplungpofák felszine fel van "üvegesedve" , (tükörfényes felület). Ezen segíthet, ha csiszolópapírral megcsiszolod a pofákat, hogy mindenhol matt legyen a felület.
125-ös robogónál meddig kophat a kuplungpofán a betét?
az enyémen most 3mm. és néha csúszik is
Elmondod?
Heó Aprilia old sr hez nincs valakinek jó álapotu orr idoma vizhütésesé fontos lenne már anyi hirdetéshez irtam de senkinek nincs vagy csak olyan ami törött :(
Az V. SPD scooter weekend 2015 jó volt . Találkoztam HS tuning tulajával .
Elmondod?
Már az sem állja meg a helyét hogy el kell távolítani ! Módosítani kell ! Rajtam kívül senki nem tesztelt , sok típust kipróbáltam mire meglett a megfelelő ! Nagyon sokat szoptam vele,de meg van a megoldás !
Az volt az első, hogy kivettem a szűrőt belőle.
De ezt már a beszerelés előtt is csinálta, sőt igazából, amióta megvan így indul. Csak a mérőórás szűrő beépítése után már tudtam mihez kötni, mert láttam a nyomásértéket. De, hogy mitől van, azt nem tudom. Fél perc múlva meg már semmi baja, és megy rendesen egész nap.

G.
A mikroszűrőt kiszedted a leválasztóból ?
Szia. Köszi, akkor majd elviszem valahová!
Ügyes vagy megoldod a segítségem nélkül is !