Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmondod?
Esztergályos !
Komplett önindítót. Én perselyt még nem láttam külön. Esztergályos. Szerintem.
Factory önindítóhoz bronz perselyt csak csináltatni lehet,vagy venni is lehet valahol? Tud valaki segíteni? Miofan mester?
El ne mondd! Mondom neked dicsak.
Elmondod?
Igen morini !
Sziasztok na lefotoztam azt irják hogy ez a fajta morini! ez 100% ig biztos? Üdv Lallersky
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni hogy az aprilia sr 50 injektoros kör hátsó lámpás robógom 2004 -es évjáratu milyen blokkos lehet Morini vagy piaggió? Hengerszettet szeretnék venni és nem mindegy hogy milyen blokkos! Segitségeteket elöre is köszönöm! Üdv: Lallersky
Folytás,vagy nem folytás, a vízleválasztó ès a lemez az kell oda! Egyenletes,nem rángat nem szaggat! Olyan lett mint a " Doxa" ! Minden elismerèsem " Miofan Mesternek"!
Üdv: Zsaru!
Ti itten pénzért veszitek a fojtást kérem szépen.
Tuti lesz valtozas, ekkora keresztmetszet valtozas nem marad nyom nelkul, tuti.
Hogy mi, mekkora, azt nem tudom, de kivancsisagbol en egyszer beraktam amikor amikor karbisra alakitottam. Lett is jofele folytott, gyari motorom, aminek el is volt tomodve a kipuja - legalabbis erzetre.
Lehet igazad van. De már mindegy...... :-)
Csak legyen valami változás,ha berakom.......
Ebben is van racio. Van ahol nem kivanatos a kokany, fek, kormany, stb., van ahol optikailag nem, itt meg kinek hogy.
Ez olyan hatareset mar a posta miatt. Nekem legalabbis.
709+ posta.. De így gyári. Nem szeretem a " kókányolást!
Postaval egyutt? Mert akkor lehet, en is inkabb vettem volna.
Nem volt drága......709 magyar forint volt!
Azt tudom, hogy peremes...
:-)
En tuti, egy kicsivel kisebb furatot furtam volna, aztan valami koracelt hegyesre koszorultem volna es kalapaccsal odabasztam volna neki, hogy peremesedjen a lyuk szele.
Mar mindegy.
Igen pènzèrt. Ingyen nem adják a sehol. Azèrt nem èn csináltam,mert a furat befelè peremes.......
Milyen general? Csak hajtas, mert annak egy oraba bele kene fernie munkadijat tekintve, szerintem.
De kettobe tuti.
Uh, penzert vetted?
Miofan! Megèrkezett a levegő áramlás segítő lemez. Gyári aprilia,de a nagy furat mellett ezen nincs rajta a kettő pici furat! Mint a tièden ès a fórumtársakèn.........
Nem mondja meg...