Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni hogy az aprilia sr 50 injektoros kör hátsó lámpás robógom 2004 -es évjáratu milyen blokkos lehet Morini vagy piaggió? Hengerszettet szeretnék venni és nem mindegy hogy milyen blokkos! Segitségeteket elöre is köszönöm! Üdv: Lallersky
Folytás,vagy nem folytás, a vízleválasztó ès a lemez az kell oda! Egyenletes,nem rángat nem szaggat! Olyan lett mint a " Doxa" ! Minden elismerèsem " Miofan Mesternek"!
Üdv: Zsaru!
Tuti lesz valtozas, ekkora keresztmetszet valtozas nem marad nyom nelkul, tuti.
Hogy mi, mekkora, azt nem tudom, de kivancsisagbol en egyszer beraktam amikor amikor karbisra alakitottam. Lett is jofele folytott, gyari motorom, aminek el is volt tomodve a kipuja - legalabbis erzetre.
Ebben is van racio. Van ahol nem kivanatos a kokany, fek, kormany, stb., van ahol optikailag nem, itt meg kinek hogy.
Ez olyan hatareset mar a posta miatt. Nekem legalabbis.
Azt tudom, hogy peremes...
:-)
En tuti, egy kicsivel kisebb furatot furtam volna, aztan valami koracelt hegyesre koszorultem volna es kalapaccsal odabasztam volna neki, hogy peremesedjen a lyuk szele.
Mar mindegy.
Miofan! Megèrkezett a levegő áramlás segítő lemez. Gyári aprilia,de a nagy furat mellett ezen nincs rajta a kettő pici furat! Mint a tièden ès a fórumtársakèn.........
Üdv: Zsaru!
Hogy mi, mekkora, azt nem tudom, de kivancsisagbol en egyszer beraktam amikor amikor karbisra alakitottam. Lett is jofele folytott, gyari motorom, aminek el is volt tomodve a kipuja - legalabbis erzetre.
Csak legyen valami változás,ha berakom.......
Ez olyan hatareset mar a posta miatt. Nekem legalabbis.
:-)
En tuti, egy kicsivel kisebb furatot furtam volna, aztan valami koracelt hegyesre koszorultem volna es kalapaccsal odabasztam volna neki, hogy peremesedjen a lyuk szele.
Mar mindegy.
De kettobe tuti.