Én is nagyon örültem a személyes találkozásnak, azért így más mint telefonon. Anyám mondta is , kár hogy ilyen messze lakunk. Már amikor megérkeztél is sok volt benne de azért ez nem semmi, hogy mit meg nem enne ha nem lenne a vízleválasztó. Ha meglesznek az idomok szólj és repülök , legalább megnézem a bírtokot.
Sang ! A 137 kilométeres túra le tudva ! Jó volt személyesen találkoznunk , nagyon készültem már erre . Jó a factory amit vettél, már ugyan olyan mint az enyém ! Köszönhető a vízleválasztó be építésének, megoldottuk együtt . Legközelebb nálam találkozunk ! A képek a túra eredményéről . Üdv : A családnak !
Az mozog nekem is,meg mindbe.
Én is most cserélek betétet.
Úgy kel állnia,hogy a szélesebb része van fent.
De van rajta kis nyíl ami mutatja az irányt.
Jó napot !
Betétet cseréltem egy 1997es Sr robogón és elfelejtettem megnézni, hogy a rugós betét melyik irányba nézett és most mozog a nyeregben !
Szabad ezt neki ? http://www.easyparts.nl/showdr...
A 23 számú alkatrészről lenne szó ! Van benne egy U alakú hajlítás, az U alak jelenleg a keréktengely felé néz. Sajnos erről a képről nem tudom eldönteni az irányát !
Köszönöm a segítségüket !
Üdv! A képen látható helyre kell-e tömítés,vagy valami paszta? Alacsony fordulaton van főleg kihagyás. Már sok minden hibát kizártam,de nem jutok előbbre.
Köszönöm aki válaszol
Hello! A ditech-em nem akar indulni! 4 napig állt most meg olyat csinál, hogy pöfög 5öt 6ot aztán megáll és úgy csinál mintha tüsszentene! Valahol levegőt fúj ki! Mi lehet a baja a masinának? Előre is köszi a segítséget!
Injektoros mociknál ajánlott használni, a kompresszor és az injektor közé beiktatva. Az injektor a forgattyúsházból olajat is nyom és a levegőben lévő nedvességgel együtt ilyen fehér trutymó keletkezik, amit aztán a gyertya kormosodását okozza. (akadozás lefulladás, gyertya halálozás)
Vízleválasztót csak akkor kell felszerelni, ha sűrűn beköpi a gyertyát, vagy mindig jó ha van rajta egy ilyen a motoron (mondjuk ez a logikus)?
Én teljesen laikus vagyok a témában. Tehát ez megfogja a benzinben lévő trutyit és a benzinpumpa után kell felszerelni?
Én is most építettem be a 2.1-es verziójú vízleválasztót, olyasmi, mint a tiéd (csak jobb ). Eddig egy kissebb társa volt beépítve, csak a leeresztése volt körülményes, mert nem szétszedhető és mindenfelé szétspriccelte a trutymót. (ilyen volt: http://keziszerszam.hu/image/c... )
Én is most cserélek betétet.
Úgy kel állnia,hogy a szélesebb része van fent.
De van rajta kis nyíl ami mutatja az irányt.
Betétet cseréltem egy 1997es Sr robogón és elfelejtettem megnézni, hogy a rugós betét melyik irányba nézett és most mozog a nyeregben !
Szabad ezt neki ?
http://www.easyparts.nl/showdr...
A 23 számú alkatrészről lenne szó ! Van benne egy U alakú hajlítás, az U alak jelenleg a keréktengely felé néz. Sajnos erről a képről nem tudom eldönteni az irányát !
Köszönöm a segítségüket !
Köszönöm aki válaszol
G.
Én teljesen laikus vagyok a témában. Tehát ez megfogja a benzinben lévő trutyit és a benzinpumpa után kell felszerelni?
G.
Ezért nem kormolja már a gyertyát
Én is xenont akartam bele,de ne tegyél mert szétolvasztja a foncsort.....
Vagy led izzó vagy a gyári. Sajnos ez van....