Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippeket. Valószínűleg le volt köpve, mert ma reggel ahogy rápróbáltam pöcre beugrott

napsütéses brummogos napot nektek
múltkorában vettem hajtóműolajat elég kemény árban volt szerintem 1200ft 100ml...
beletöltöttem,de nagyon nem hagyott nyugodni,hogy mennyi kell bele?nem akartam elhinni,hogy minden motorba ugyanannyi,ezért addig nyomoztam míg meg nem találtam a morinis ditech használati-kezelési utasítását,amiben 130ml-t ír.ezután agip rotra hy-t vettem 1l/1200 ft enyhén szólva jobb áron volt.
Nem tudom minek árulnak ilyen hiperszuperolajakat ilyen kis xar kiszerelésben...csak azért írtam ezt le,hogy más is okuljon belőle,nem mind elég ami drágaa...nézzétek meg mennyi kell bele és annyit töltsetek bele.Még egy elrettentő dolog:haveromnak szintén ditechje volt,mondtam az egy literbe belefér bőven hogy neki is lecseréljem a hajtóműolajat.Erre ő:A szerelő azt mondta ebbe nem lehet cserélni,nincs is betöltő és leengedő csavar.....
A tanulság:NÉZZÉTEK MEG HOVÁ VISZITEK A MOTOROTOKAT SZERVIZELNI
szerintem is olaj gondja lehetett,nekem 38e km van benne mégsem kopott ki...más kérdés,hogy van itthon egy tartalékba
használtan vetted vagy újonan?:5év gari kellene elvileg hogy legyen rajta...pigit még nem nagyon bontanak szerintem,ha igen,akkor a gatyó rá fog menni...a moriniset adják 30ezerért és ugye ebbe még nincs benne a posta,tömítések,szerelő munkadíja...
Huh az gáz a hátsó hajtás tengelyvégei kikoptak ?Nem volt olaj a kihajtásban vagy mi azok elég tartósaknak kéne lennie.Ditech blokkot tok 2 db ot is de az nem lehenne jó neked karbist rá kéne kérdezned a robogobontoban.

www.robogobonto.hu
2005-ös a kicsike, karbis és zebra csíkos. A meghajtásnál a blokk belső részén vannak likak, amibe a tengely vége illeszkedik.No ez kopott ki és alu mivolta miatt nem perselyezhető. A szervíz szerint komplett blokk kellene-henger nélkül-, hiszen a főtengely résznél vonalba fúrják a blokkot a gyárban, így idegen féloldallal nem lehet pászítani. No, ennyi, bár én nem értek ehhez.
fújd ki az orrát,hogy kapjon levegőt néha nem árt kipucolni a levegőszűrőőt
Két hete lett rajta új sport kipuf mert a régi bedugult... utána jól harapott egy hétig....
yó lenne, de egyik szomszédnak Wankel motoros mazdája van a másiknak meg elektromos benzines fünyíró jellegű zöldHondája... ezek nem szerelnek... :-)
egyszeri alkalomra elég ha ma márcsak kölcsönkérnél egyet ,, hogy jol tudj aludni :D
Kértem gyertyakulcsot ... kaptam 16 osat , persze nem jó, me 21 kell ahogy útólag nézem... örülök, mehetek cserélni...
egy uttal*
a gyárivan rajta elég régi 99es a moci kb mondjuk biztos van ami nem akkori rajta:)
akkor aztmodod lehet a kipufo is az ok? mert ugynézetem a gyertya jo, olaj jo.
kiégettetni lehet a kipufogot? illetve ha kiszedetem a fojtást belöle akkor együttal kiis lehet tisztitani?
Hát nem tudom így, ha gyertya őzbarna akkor nem nem kéne elállítani a karbit. A kipu régi már sok km van benne?Lehet a benne lévő szutyok ég ki.
lol csabi x válaszolt helyttem isxDD
Az ősszel folytatódik az enyémen is az optika.Itt szerencsére jó idő van
egyenlőre marad így,még a 70es hengert nemsokára rádobom,ha bejön az ősz majd akkor majd rágyúrok az optikára köszi az infókat, lépek gémelni kicsit,motorozni nem lehet ebben a gány időben.
hát eléggé:SS ennyirenemkellene
na majd most,
Nekem a belső részen elmegy. Az egyik haverom nemrég fújta a felnieit le vele és egész türhetősen birja csak meg kell nézni nehogy a dekor króm legyen mert az csak beltérre jó és ha hozzáérsz le is mattul.
Köszi!Az az igazság hogy ez már a második az első rajta van a gépen az nekem se lett olyan szép de a gitt véd ápol és eltakar
szemezgettem már ezzel a krómfestékkel,de nem mertem lefújni vele,félek,hogy lepattog és az nagyon gány lenne...neked mi a tapasztalatod,tartós?
Vizes papírokat 200 körülitől 2000-ig a végén meg paszta de csak sima autóra valót semmi extrát.A küllők belsejét meg kifújtam krómhatású festékkel azt majd jövő télen polírozom fel és gép nélkül csak kézzel.
Nincs mit,szivesen.
Mostmár tessék elindúni a bótba kúcsot venni,mer így nem lesz robogózás,ha a gép előtt ülsz