Hogyne, te azzal és arról beszélsz, akivel és amit akarsz. Nem kell játszanod a mártírt, hogy kiveszem belőled a kraftot és ezért nem tudsz segíteni a másiknak.
Habár... csak emlékeztetlek, hogy ez nebáncsvirág hozzáállásod, hogy most aztán örökre befejezed a segítségeskedést, nem volt olyan régi dolog, mondjuk két napos, de nagyon helyesen teszed, hogy a józanabbik feled felülkerekedett és megoldásokat írsz a nálad hülyébbeknek. Pláne, ha még jók is, de hát mit képzelek én, hogy te rosszat is tudnál írni?
Segítsél csak, helyes, ezért is van a fórum!
(Kicsit változtass a stílusodon, és akkor talán téged sem hülyéz le majd a körzeti orvosod, ha esetleg nem tudod, hogy bajodra mit kell szedned.)
Hidd el nagyon segítő kész vagyok ! A ditechről mindent tudok ! Senkit nem szoktam megalázni , főképpen ismeretlenül ! De ha provokálnak nem fogom hagyni magam ! Ha eddig még nem jött le !
Látod, ez a különbség, és itt a te problémád. Te versenyt csinálsz ebből, nekem nem vágyam, hogy "jól kijöjjek", első legyek, nekem nem fontos bármi áron, hogy én legyek itt a legokosabb.
Neked ugyanarra a gyógymódra lenne szükséged, mint anno az oviban: be kéne állnod a sarokba.
miofan
[43055] május 11. 22:15
A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó ! Olyan mint Te ! Sajnos le maradt !
miofan
A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó !
Nem, te mindenkit lehülyéztél, de igazándiból nem értem, hogy amikor mindenki olvasta, te miért állítasz mást? Ez ugyanaz a defektus, mint amikor én teszerinted 38+áfáért vettem valamit, amit nem is tudok, honnét vettél. Te nem veszed észre, hogy mit csinálsz?
Habár... csak emlékeztetlek, hogy ez nebáncsvirág hozzáállásod, hogy most aztán örökre befejezed a segítségeskedést, nem volt olyan régi dolog, mondjuk két napos, de nagyon helyesen teszed, hogy a józanabbik feled felülkerekedett és megoldásokat írsz a nálad hülyébbeknek. Pláne, ha még jók is, de hát mit képzelek én, hogy te rosszat is tudnál írni?
Segítsél csak, helyes, ezért is van a fórum!
(Kicsit változtass a stílusodon, és akkor talán téged sem hülyéz le majd a körzeti orvosod, ha esetleg nem tudod, hogy bajodra mit kell szedned.)
És tényleg, mindent tud a Ditechről.
Neked ugyanarra a gyógymódra lenne szükséged, mint anno az oviban: be kéne állnod a sarokba.
A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó ! Olyan mint Te ! Sajnos le maradt !
miofan
A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó !