Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az az idom végre látom más hogy csinálja a műgyantázást én sokat bénáztam de ez szebb lett elsőre.Gratuálok.
mit használtál?milyen vízpapír,polírpaszta?géppel?ja és a küllők belsejét?Vagy azt csak simán lemarattad és kész, nem látszik?
köszi
Törölgetem mindíg mert szeretem a fénylik.Utánna már elég pasztázni és szép fénye lesz.
szerintem szedd ki a gyertyát mindenképpen...
onnan indul úgy is a buli:
száraz-nem kap benzint-karbi
benzines,de nincs szikra,-gyertya,vagy gyújtás
benzines-és szikra is van-megszívattad a motort
mennyire lesz tartós így a fénye?szoktad sűrűn törölgetni?lehet megcsinálom,de csak akkor ha nem kell 2havonta polírozgatni...
kézi szivatós
köszönöm köszönöm köszönöm
szerintem elég kicsi a valószínűsége,hogy gyújtás baja lesz,állóhelyben nem igazán mehet tönkre bármi is...én inkább a karbi körül keresgélnék,lehet hogy a szuper magyar kutakon tankolt szutykos benzintől eldugult valami,esetleg leült a víz az aljára...
automata,vagy kézi szívatós?ha kiszereled a gyertyát tényleg többet tudsz,mert ha száraz akkor a karbinál lesz a hiba.
kromofág és utánna csiszolás 1000-el, natúrba van nem akarom lakkozni mert ha sérül a lakk nehezebb rendbehozni.
hát a nélkül nehéz lessz! lehet hogy a sok rugdosástol beköpte a gyertyát már és azért nem indul vagy a benzint nem kap felakadt a membrán vagy esetleg szikrát nem kap!ha kap benzint nem olajos a gyertya szikra van és akkor sem indul akkor haveromén segitet: pici benzin közvetlen a dugattyúra gyorsan vissza a gyertya és szinte biztos hogy beindul!ha nem akkor szerelö!8honap után énis igy inditottam a régit!
ne viccelj azt hittem krómozott ilyen xarul nekem is +csinálhatod a gyári festéket lecsiszoltad aztán polírozás ezerrel?Lelakkoztad,vagy natúrba van?
Sajnos nem megy... viszont meek boltba veszek egyet...
Mit tegyek ha van, és mit ha nincs szikra?
Esetleg valakinek km meghajtó sr-hez?
A karbi belövéséhez nem tudok tanácsot adni,az enyém(sajnos)Ditech.Viszont arra figyelj oda,hogy normális szintetikus olaj kerüljön bele.Volt 2éve egy karbis sr-m és a kiccsávó akitől megvettem PRISTA nevű olajnak nem nevezhető valamit öntött bele,nem győztem kiengedni.Arol 2t meg ilyenek felejtősek,babettába, simsonba még jók ,de ezekbe a motorokba már nem.
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem biztos.
Hello!Köszi neked is. Polírozva lett és én csináltam, lehetne szebb is de jó ez nekem.
Hozzá lehet férni? Megpróbálom
tesco kb 600ft
Szia!Tényleg jó lett a moci,gratuláció
A felni krómozva van,vagy festve?Hol csináltattad,vagy saját munka?
Villáskulcs
nincs gyertyakulcsom :-(
ki kellene mert csak úgy tudod meg hogy ad-e szikrát
nem tom, ki kell venni a gyertyát is hogy lásd, vagy lehet "villantani ha csak lekapod a pipát?