Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És valamelyik minarelli blokk?
Elviekben a suzuki kataná-é de biztosra nem állítom ! Itt nézd : http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/70745/suzuki-katana-ay-50
Ha befejeznéd végre vissza állhatna minden a megszokott állapotra !
A Suzuki katanába is morini van elvileg a felfogatása is olyan de nem biztos
Hali Nezz be a galeriamba en igy vettem blokkcseresen.
Üdv Fórumozók! Kérdés lenne hátha valaki tud benne segíteni nekem.
Ditech-be milyen karbus blokk menne be? Van olyan ami kompatibilis vele? Tudtok ajánlani valamit? Köszönöm!
Igazat kell adnom neked, de hát vissza lehet olvasni, amikor NEKED írtam és képpel mutogattam, hogy az előző tulaj mit művelt a "motorommal", erre miofan megjegyezte, hogy 38+fáért mit vettem meg hogyan és ez nem is igaz meg izé.
Ha akkor nem szólal meg, én már a nevét is elfelejtettem volna, mert súlytalan az ürge, de hát olyant tulajdonít nekem nyilvánosan, amit én nem is.
Ráadásul nem is értem a logikáját, mert ha kétértelműen írtam volna valami ilyent, akkor oké, de hát én nem is írtam még hasonlót sem. Itt a baj, hogy miofan a dühtől nem lát-nem hall, csak azt nem értem, miért. Nem tettem neki keresztbe, nem céloztam rá a mondanivalómban, nem vettem el tőle egy fizető kuncsaftot sem, egyszerűen nem értem. Ráadásul teszi ezt úgy, hogy jól tudja, hogy az egész vita visszaolvasható és mindenki eldöntheti, hogy hogyan is kezdődött az egész, de ő képtelen a racionális gondolkodásra, ha beindul az agya.
Ahogy látom.
Hidd el kurvára unom már! De látod mi van nem bír leszakadni a rólam ! Részemről mehetne a szakmai téma is !
Na jó, ez már nem arról szól amiről kéne.
Amikor azt írtad, nekem soha többé nem írsz, a mondanivalómra nem reagálsz, akkor...? Most ezt így akkor hogyan? Nem vagy te szakember, mert az nem elég, ha tudod melyik a motor eleje és vége.
Emberileg vagy te kevés.
Sajnos csak reggel tudok válaszolni ismét ! Ne haragudj érte !
Neked mennyi időbe telt még meg találtad tán le sem feküdtél ?
Ennyi ?
Szakértő barátom !
Veled ellentétben javítással foglalkozom ! Soha nem azt nézem ki mit mond ki mondja !
Ennyire sokáig tartott, amíg kikerested annak a szónak jelentését?
Csak személy szerint rólad van szó ha nem vetted volna észre !
És az ilyenek mint te szeretnek baromságot irni olyan dologról amihez nem értenek !
Holnap fel hívlak ! Délelőtt !
Az elejétől !
Ha figyelmesen olvastad volna ezt a fórumot akkor ezt a kérdést fel sem teszed !
Sajnos senki nem akar olvasni , mivel a a főokos megmondja a megoldást ! Egyszerűbb nem ! Főleg úgy hogy tisztában vagyok a rendszer működésével ! Bár mennyire is nem tetszik neked !
Az ilyen megoldással az a baj, hogy nagyon a gyújtópontba kell helyezni. A régi motoromon én is próbálkoztam vele, működött is, csak hát... Amit linkeltél, oda kell valami fesz. szabályzó is. Ráadásul jó hűtés kell neki, mert amit szabályoz feszültség és mondjuk 1 Amperrel számolva, azt kell neki eldisszipálni.
Szerintem ha kicsivel többet szánsz rá, egy ilyennel - vagy hasonlóval jobban jársz, és mindenesetre könnyebben beépíthető lenne:

link

Fesszab. természetesen ebben az esetben is kell.
http://tapegysegek.hu/spl/3352...
Itt találtam hűtőbordát
Miofan!
Bocsi,hogy itt írok de alszanak a gyerkők :) Szóval a ledplaza.hu-n találtam 10w-os hideg fehér power ledet kemèny 590ft/db ért :D Vélemèny? http://led-plaza.hu/termek/10w...
Valamint az jutott eszembe,de lehet hülyeség,hogy olyat lehet csinàlni hogy mondjuk alap esetben a világítás felkapcsolásakor csak a bal oldali világítson, a reflektor kapcsolót meg ha felkapcsolom, vagy egy külön kapcsolóval megoldva akkor pedig mindkettő?
Hűtèst a hàtuljára ezen az oldalon nem találtam. :(