Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ha csak így nem.
Tényleg.

A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó !

Ezt hogyan vegyem viccesre így? Egyszer azt állítja, hogy segíteni jön ide, de közben meg aki nem ő, az hülye, mert ugye célzott később arra, is, hogy itt nem sokan értenek hozzá rajta és még valakin kívül, tehát mindenki más hülye. Te is, én is.
Én csak érdeklődni akartam, de belecseppentem valamibe, amihez nincs hozzáfűznivalóm ..
Szerintem a "smiley" használata egy mondat végén azt jelenti, hogy nem kell az adott mondatot komolyan venni, csak poénosan.

G.
Természetesen lehetőséged van rá, hogy ezt két- vagy három oldalt visszaolvasd, mit írtam és hogyan, milyen stílusban válaszoltak rá.
Szeretném, ha észrevennéd, hogy a válaszokban mint egy 16 éves ribanc, emotionokkal teletűzdelve "monda a tutit".
Szakmaiság - legalábbis a nekem címzettekben - egy betű sem.
H! kinter1 küldtem emailt ha van időd nézd meg légyszi.
Eladó egy Ditech átalakított hengerfeje. A gyertya helyére csavar+ragasztó, az injektor helye felfúrva és egy normál méretű gyertya menete belevágva.
Termosztát nem jár hozzá, azt átépítettem.
4000+posta.
Személy szerint veled semmi problémám ! A monológ amit kedves fórum társunk leírt Mindenki úgy értelmezi ahogy akarja ! De ha tudni szeretnéd amikor valaki bejön segítséget kérni a fórumra és olyantól kapja a segítséget aki a hozzászólásaival bizonyitja hogy nem ért a ditech technikához / baromságot ír/. És még Ő érzi sértve magát ! Teljesen Megtéveszti a segítéget kérőt ! Szerintem olyanokra kellene ezt bizni akinek van is ebben tapasztalata. Igaz ez az én véleményem . Úgy gondolom mindenki a legolcsóbb megoldást keresi !És most már tényleg csak a nekem címzett hozzászolásokra válaszolok ! Elvagyok itt csendben !
Igen. És?
Köszi.
Természetesen állok rendelkezésedre nem csak neked akár kinek ! És még csak köszönetet sem várok érte /Ditechel kapcsolatban / Részemről ez lezárva !
Barátocskám új alkatrészről van szó amit te itt nagylelkűen fel raktál használt !
Erdekes, en is ugyanannyi vagyok.
köszönöm
Jómagam "karbi párti" vagyok, 47 évesen pedig eléggé érett ahhoz, hogy tudjam tisztelni a nemleges választ is... De ha valakivel baja akad, kérem, ne velem törölje fel a padlót...
Bocsi, hogy beleszolok, de nem a tudasaval vagy rutinjaval van a baj miofannak, a Ditech javitasa teren.
De ugy latom, ezt mas is vagja mar.
Bocsi, hogy beleszólok, nem mentegetni akarom miofan kollégát de nem veled van baja hanem egy „nagytudásúval” . A fedelet pedig nekem szánta más elemekkel együtt, és ez egy egyszeri dolog volt nem nagyon foglalkozik idomokkal tudomásom szerint. De ha technikai kérdésed, problémád van/volt/lesz nyugodtan fordulj hozzá bizalommal, keni-vágja a ditech rendszert immáron 14 éve, és mindig áll a „hülyék” szolgálatára.
Mostanában némi feszültséget érzek itt a fórumon.
Talán több magnéziumot kellene szedni, a feszültség meg maradjon az akksiban meg a gyújtótrafóban.
Szóljon a fórum arról, aminek szólnia kell.

G.
Nem, nem te vagy, az a hülye, aki nem ért hozzá (motorjavítás). Szerinte.
Köszi, de Miofan tippje érdekelt volna... :(
Miofan ! Nem tudom, kinek nézel, de ha a "hülyéző" vitapartnerednek, akkor sajnálom ! Ha nem akarod, ne mondd meg, semmi gond ! Köszönöm a tipped, de .... Legyen szép napod !
Bár én hülye vagyok állítólag, de segítek:

http://racing-bazar.hu/motorke...

ha még megvan az eladónak.
`Mio` bekeményít.
Csak nagyon szűk körnek van lehetősége ennyiért meg kapni , sajnos nem tartozol bele . Így nem értelmezhető félre és nem is sértő szerintem .
Ez a te dolgod, neked kell el döntened !
Neked sehol !
5,5g a gyári görgő.
Így ránézésre 94-95 körüli,de az idomokban benne van belül.