"segítsek a tanácstalanokon".
Akiket lehülyézel?
Ne viccelj már...
És én soha nem állítottam, hogy értek hozzá, de amit már megcsináltam és működik, azt elmondom.
A hülyéknek, ha példálózni akarnék veled.
Egy a lényeg Te nem értesz a ditechhez ! Ha érdekel azért járok többek között ide hogy segítsek a tanácstalanokon ! És persze hogy meg óvjam az olyanoktól mint te !
Ezek szerint te is azért "jössz ide", mert megoldást keresel valamilyen problémára? (Aki bejön ide az azért jön mert megoldást keres a problémára !)
És megint a felsőbbrendűségi érzésed, te (aki ért) és a "hülyék". Olyan nincs barátom, hogy van aki mindenhez a többiek meg semmihez, igenis van, aki ha nem is teljes keresztmetszetben, de tud segíteni. De azzal, hogy te a "hülyék" felé helyezed önmagadat, lenullázod azt, amit esetleg elértél a amúgy valódi tudásoddal a motorral kapcsolatban.
Én kifejezetten örülök annak, hogy nem is kell nekem itt verbálisan különösen kegyetlen módon csatáznom, te barátom, ásod magad lefelé, de mint a kurvaélet.
Senkinek nem mondom, hogy hozza hozzám javítani a motorját , nagyon nem érdekel, megy vagy nem, de aki járt nálam, /Fórum társaik közül többen voltak/ tudja milyen vagyok ! És nem hirdetem hogy javítást vállalok! Részemről ennyi !
Péter! Ki nem állom az olyan embereket akiknek fogalmuk nincs a ditechről és osszák az észt !Ezt csináld, meg azt csináld !Milyen alapon ad tanácsot hisz még a müködési elvével sincsen tisztába ! Inkább maradna csendben! Aki bejön ide az azért jön mert megoldást keres a problémára ! Nagyon kevesen értünk a ditechez ezt te tudod a legjobban !
Természetesen ha a szerencsétlen motoros elhiszi a bolt - és miért ne hinné? - állítását, hogy jó az 50 ccm-es motorokhoz IS a Polini nyomásszabályzó (mert oda van írva, hogy javítására), és erre te LEHÜLYÉZED, azért az mégis fura, és remélem, mindenki olvassa is, hogy te hogyan- és miképp vélekedsz azokról, akik nem tőled kérnek tanácsot vagy viszik hozzád javítani a motort.
Koszonom, nogy nem kommentalod ezentul.
Nincs is szukseg itt arra, hogy amikor megjegyzem, hogy az e85 - de lehet, hogy ha csak etanolt irtam volna jobb lett volna - tonkreteheti es hasznalata eseten meg kellene valtoztatni a motoron bizonyos beallitasokat, erre azt irod, hogy en azt tankoltam, jobb is, ha atugrod a soraimat es ennyi.
Olvastak a tobbikek is, a kovetkezteteseket gondolom leszurik, a Ditech-ek javitasaban a szakertelmedet senki nem vitatja el, de ahogy te viselkedsz itt baratom, az azert nem teljesen normalis.
Nem tankoltam e85-t, nem is fogok, de mivel mar most is van benne (e95) ezert jobb, ha mindenki felkeszul, aki meg akarja tartani a motorjat. De neked jo lesz, hozzad biztosan sokan hordjak majd javittatni a motorjukat...
Az eszemre vonatkozo szemelyeskedesedet meg kulon koszonom.
Haha, majd kíváncsi leszek, amikor az e85 üzemanyag miatt, elkezdődik a szopás, egyrészt az e85 és a gumi/műanyag alkatrészek találkozása miatt, másrészt az e85 energiasűrűsége miatt, amikor ugyanakkora teljesítményhez valahogyan csak-csak több nyálat kéne elégetni egységnyi idő alatt. Én a karbissal pillanatok alatt megteszem, és te? Vagy jársz egy 4t 50-es teljesítményével?
Ezt pláne nem értem, erre soha nem tettem kijelentést, simán a gyártási és elhasználódási pontatlanságok miatt jegyeztem meg, hogy nem feltétlenül kell gyári alkatrész a jó működéshez, nem tudom így érthető-e ez számodra?
Köszi.
Nem írtam kijelentő módban semmit. Járnék is, mint írtam, ezer és egy okom volt az átszereléshez, és a legelső az volt, hogy lett másik, ez meg játszósnak kell, és Ditech-ként arra pont nem alkalmas. Szépen visszakeresed, ugye?
De nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, pláne, ha így reagálnak egy VÉLEMÉNYRE.
A sok hülye megveszi az 50-es motorhoz a polini nyomás emelőt és csodálkozik hogy nem indul a motorja. A többi hülye meg váltig állítja hogy kell bele milyen kurva jó !
Akiket lehülyézel?
Ne viccelj már...
És én soha nem állítottam, hogy értek hozzá, de amit már megcsináltam és működik, azt elmondom.
A hülyéknek, ha példálózni akarnék veled.
És megint a felsőbbrendűségi érzésed, te (aki ért) és a "hülyék". Olyan nincs barátom, hogy van aki mindenhez a többiek meg semmihez, igenis van, aki ha nem is teljes keresztmetszetben, de tud segíteni. De azzal, hogy te a "hülyék" felé helyezed önmagadat, lenullázod azt, amit esetleg elértél a amúgy valódi tudásoddal a motorral kapcsolatban.
Én kifejezetten örülök annak, hogy nem is kell nekem itt verbálisan különösen kegyetlen módon csatáznom, te barátom, ásod magad lefelé, de mint a kurvaélet.
Nincs is szukseg itt arra, hogy amikor megjegyzem, hogy az e85 - de lehet, hogy ha csak etanolt irtam volna jobb lett volna - tonkreteheti es hasznalata eseten meg kellene valtoztatni a motoron bizonyos beallitasokat, erre azt irod, hogy en azt tankoltam, jobb is, ha atugrod a soraimat es ennyi.
Olvastak a tobbikek is, a kovetkezteteseket gondolom leszurik, a Ditech-ek javitasaban a szakertelmedet senki nem vitatja el, de ahogy te viselkedsz itt baratom, az azert nem teljesen normalis.
Nem tankoltam e85-t, nem is fogok, de mivel mar most is van benne (e95) ezert jobb, ha mindenki felkeszul, aki meg akarja tartani a motorjat. De neked jo lesz, hozzad biztosan sokan hordjak majd javittatni a motorjukat...
Az eszemre vonatkozo szemelyeskedesedet meg kulon koszonom.
Írjad csak a baromságot !
Sajnos mindig ki nyilvánítod a hozzá nem értésedet !
Nem írtam kijelentő módban semmit. Járnék is, mint írtam, ezer és egy okom volt az átszereléshez, és a legelső az volt, hogy lett másik, ez meg játszósnak kell, és Ditech-ként arra pont nem alkalmas. Szépen visszakeresed, ugye?
De nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, pláne, ha így reagálnak egy VÉLEMÉNYRE.