Igen tudok segíteni ! A csőből amit én alkalmazok 1 méter,1700 forint ! gesztesj@gmail.com -ra dobj egy email-t küldök bilincsel együtt ! csak írd meg mennyi kell !
Miofan: mintha pár oldallal előrébb olvastam volna, hogy tudsz megoldást Ditech benzincsőre. Nekem egy 2004-es Morini blokkos van és az injektorfejbe menő csövek eléggé ki vannak repedezve (ha az akksinál levő nyíláson nézek be, akkor látszanak a csövek). Cserélni kellene. A szerelőm utánakérdezett és 9 ezres árat mondtak neki, darabonként, ami vicc. Tudsz segíteni?
UI: Ezen az oldalon nincs privát üzenet küldési lehetőség?
Ma lesz elpostàzva a rossz, ha megjött az új összerakjuk, de ha akkor sem lesz jó, tuti visszük. :) De egyébként sem menekülsz a vízleválasztó meg egyèb nyalànksàgok miatt :D
Balázs jártál nálam szerintem tudod mennyire elhivatott vagyok a ditech-el kapcsolatban ! Egy kicsit értek hozzá. Megmondtam mi várható ! Ezen nem csodálkozom a rutin meg az évek ! Ha nem birtok vele hozd és megcsinálom .
Megint igazad lett....Eddig benzinhiány volt a pumpa miatt. Na azzal már nincs baj! Mert màr a kipufogóból is az folyik :D Úgy szétküldte a membrànt ahogy kell :) Úgyhogy Peti küldi felújításra, várjuk vissza a jót és remèlem hogy utána élvezhetem végre vele a km-eket :)
Ami érdekes volt nekem is a hőfokmérő középen a hőfok 79 fok szinte jól csinálta a dolgát ! Az összes injektor tömítés el volt barmolva ! Jól indul hidegen melegen de a vízleválasztó szükséges !
Miofan: mintha pár oldallal előrébb olvastam volna, hogy tudsz megoldást Ditech benzincsőre. Nekem egy 2004-es Morini blokkos van és az injektorfejbe menő csövek eléggé ki vannak repedezve (ha az akksinál levő nyíláson nézek be, akkor látszanak a csövek). Cserélni kellene. A szerelőm utánakérdezett és 9 ezres árat mondtak neki, darabonként, ami vicc. Tudsz segíteni?
UI: Ezen az oldalon nincs privát üzenet küldési lehetőség?
Ugye?