Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!Tudnátok nekem segíteni!vettem egy sr50-t. Az ékszíjat le kellene cserélni!A szerelő azt mondta hogy ami rajta van az szerinte kicsi! a mérete :16,5x751!megtudnátok mondani hogy ez jó vagy ha nem akkor mi a mérete?valamint görgőt milyet vegyek bele?előre is köszi
szikra?
Kedves Tapasztalt sorstársak.

Mivel próbálkozzak, ha egy hét állás után nem indul a brumi (Aprilia sr50 nem ditech)? Benzin van, eddig pöcre indult...
Köszi a menetnél nekem is olajos de nem füstöl csak hidegen utánna szinte semmi.Legalább nem fog besülni. Nagyon füstöl?
szép a mocid
ahol a szikrát adja az barna de a menetél olajos, a karbin az aksi felöli csavaron álitsak?
Nézz gyertya képet valószinű csak a karbin kell 1kicsit állítani
Csáó , látom nagyon vágjátok a témát én sajnos nem segitségre lenne szükségem...
azt hogy mennyi olajat kapjon a moci hol lehet álitan? 00' levegős karbis sr illetve miért füstölhet még
várom a válaszokat
kössz mindenkinek a tippeket, szerintem is szerelő kell már ide, de csak 2,5 hét mulva tudja elvállalni mert sok a munka.
Azért lehet mert alapjáraton kisseb fordulaton teker a kompresszor és az a nyomásérték már nem elég neki.Talán de csak ötletelek szerelő kéne ide.
Nézd át a csöveket mindenképpen,lehet hogy valamelyik bilincs meglazult, esetleg a cső megrepedt és ahogy mozog a blokk ereszt valahol,nekem tavaly vagy 5x kellett csövet cserélnem mert állandóan szétnyomta.Hol a bilincsnél,hol középen lett rajta kis lyuk.
mondjuk ezt orvosoltam nemrég,nna ezt nyomja szét
az nincs ,nekem is kellett nemrég,a vaterán tudtam venni,nézd meg ott,sokan bontanak sr-t
www.vatera.hu
esetleg
www.robogobonto.hu
szerintem tísztítsd ki a karbit,mert el van dugulva valamelyik fúvóka.
kösszi Zoli32 a segitséget de neki régi sr-m van és amikor meleg van akkor miért jó? Akkor jó a nyomás?
Hát egyet még megtehetnél lehúzod az inyektorfejről a kompresszor csövét a hátsó kerék felőli cső abból nem jön benzin és rádugsz egy nyomásmérőt mert szerintem vagy hulla a kompresszor vagy nem tömített a rendszer és szökik a nyomás.
Hali!
Első sárvédőd nincs esetleg?
Sziasztok nekem van egy sr-m léghütéses és mikor hideg van beindul jó az alapjárat meg minden de viszont huzok neki egy gázt és lefulad de viszont ha ráhuzzom a szivatott akkor viszont hibátlanul megy igaz nem 80-nal hanem 70-nel de normálisan megy! De viszont szivatovval ha megállok akkor leáll!
Ez mitöl lehett?
mondjuk volt már olyan h mikor leállt csak 3x-ra sikerült elindulnom mert lefulladt öninditással
hát nem tudom, az a helyzet h ha még a pirosná le is áll utána 10 mp-el be tudom indítani és gond nélkül megyek tovább
Nem vagyok profi benne de szerintem gyűrűtörés nekem is simán ment a gép picit csögött nem állt le egyszer egy lámpánál meg megállt és nem akart beindulni.Új dugó fúrás és semmi baja.
hali! vannak uj fejlemények, a motor menet közbe tökéletesen működik, bár észre vettem hogy néha ilyen folyamatos csörgést hallok mintha pénz lenne benne és ahogy gyorsulok úgy nő ez meg, de ez csak tegnap délután volt 6 fele már nem csinálta meg az előtt se, legtöbbször csak akkor áll le mikor megállok egy helybe, ezért viszont folyamatos gáz adással menetbe tudom tartani mikor hallom h leállna egy erősebb gázadással visszatér, viszont közbe valami csörög, gondolom a görgők! szerelő lenne belőle, de ő csak 3 hét mulva tudná megcsinálni! mi a véleményetek?
Szerintem sem igen lehet pigis mikori gyártású a moci?
Tegyél fel képet. Mit kellene perselyezni? A hengert?
biztos hogy pigis?képet tudsz róla felrakni esetleg?
Ha esetleg valakit érdekel,van pár felesleges cuccom sr-hez.A varió,vízpumpa és a felni morinis ditechbe való.