Köszi a gyors választ, a vízszinttel nincs gond, de a hűtő elmenő és bejövő ágon is tűzforró, arról viszont fogalmam sincs, hogy hol kell légteleníteni. Még egyszer köszi.
Nézd meg a kiegyenlítőtartályt van -e benne elég folyadék,ha kevés akkor desztillált vízzel pótold.
ha ez valamikor előfordult már,hogy nagyon kevés volt benne és utántöltötted,akkor valószínűleg levegő került a rendszerbe ,le kellene légteleníteni.viszont ezen a tipuson nem tudom hol van a légtelenítőcsavar,ezzel kapcsolatban biztos tud itt valaki segíteni akinek minarelliblokkos gépe van.
Esetleg még előfordulhat,hogy a hűtőben dugulás van,akkor az keményebb móka...Víz leereszt hűtőből és a blokkból is,cső vissza,feltölt hűtőtisztítóval,átöblít,ismét leereszt,újra feltölt,légtelenít,elvileg jó lesz.
Remélhetőleg csak kevés a viz benne vagy levegős,először azt ellenőrizd,aztán majd lehet tovább boncolgatni,ha nincs eredmény.
Sziasztok! Év elején vásároltam egy 97-es sr 50 replica-t és olyan gondom lenne, hogy melegíti a vizet. 10 km-re dolgozom a lakhelyemtöl és mire odaérek pirosban van a vízhőfok. A vízpumpát megnéztem, nincs elszabadulva más tippem igazából nincs.Ha valakinek volna ötlete megköszönném mert már az eladás is eszembe jutott, de ha egy mód van rá megtartanám. Előre is köszi.
a polírral az a baj,ha van egy kis nedvesség tartalma a levegőnek,pl. eső után, egyből elkezd kijönni rajta a vakrozsda.Nekem az első egyharmadban az étolaj nagyon bejött annak idején.Aztán meguntam kenegetni és lefestettem.
megpróbálhatnád esetleg ismerőssel(szülők,tesó stb.) feladatni,hogy gyorsabban ideérjen,neked is hamarabb lenne pénzed belőle,de ha nem megy akkor jó a péntek.
ja és állítsd át a digit gépeden a dátumozást mert elég elrettentő az a 2005
Azt mondta a szerelő ma,hogy nagyon gyatra ez a dob állítólag made in china, ebben mondjuk én nem vagyok biztos...a papírján EU volt...Technigas Next-R amúgy.
Volt vele kis meló,nem baj úgy néz ki van rá vevő, a zx et majd ugyanígy megcsinálom,nekem nem jön be a leégett lakk rozsdás fíling
ha ez valamikor előfordult már,hogy nagyon kevés volt benne és utántöltötted,akkor valószínűleg levegő került a rendszerbe ,le kellene légteleníteni.viszont ezen a tipuson nem tudom hol van a légtelenítőcsavar,ezzel kapcsolatban biztos tud itt valaki segíteni akinek minarelliblokkos gépe van.
Esetleg még előfordulhat,hogy a hűtőben dugulás van,akkor az keményebb móka...Víz leereszt hűtőből és a blokkból is,cső vissza,feltölt hűtőtisztítóval,átöblít,ismét leereszt,újra feltölt,légtelenít,elvileg jó lesz.
Remélhetőleg csak kevés a viz benne vagy levegős,először azt ellenőrizd,aztán majd lehet tovább boncolgatni,ha nincs eredmény.
lépek,mindenkinek további jó fórumozást!
ja és állítsd át a digit gépeden a dátumozást mert elég elrettentő az a 2005
Volt vele kis meló,nem baj úgy néz ki van rá vevő, a zx et majd ugyanígy megcsinálom,nekem nem jön be a leégett lakk rozsdás fíling