Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a karbis sr el nem is lehet gond
Csaknem annyira új ha 99-es. A motorja rendben van felújított. Ha annyira szép akkor miért kérded, hogy megéri-e? Vedd meg és kész.
pénteken küldöm... úgy érek rá
Állapota tökéletes, és minden amit írtam, új:)
Zsolo neked minek a zx? Neked már van sport puffod. Egyébként ez milyen puff ami a tiéden van? Vagy csak szeretnél egy zx-et?
Látni kellene az esztétikai állapotot, de ha motorikusan rendben van és szép is akkor megéri. Ha tetszik és tudod, hogy ezek újak benne, legalább a motorjára nem kell költened és ez pozitívum.
elküldtem a címet,remélem átmegy,a tegnapi levelek is ma mentek át
Sziasztok!

Épp motor vásárlás elött vagyok, és szeretném kikérni a Ti véleményeteket is. Erről mi a véleményetek?

Aprilia SR 50 WWW

Malossi Fly-Clutch kuplung M529450
Malossi kuplung rugókészlet M299605
Fekete index és lámpabúra szett SR 1997-2000
DR Minarelli szimering szett KT070050
RMS Racing főtengely, minarelli fekvő
Arreche 17,5 porlasztó E5175/1
DR görgőszett 15*12
Malossi Multivar varióváltó M517075
Minarelli variátor csúszka szett
Ferodo dobfékbetét FSB788
Hand Made TT kipufogó 50/70
Átlátszó-kék légszűrő fedél , fekvő minarelli
50ccm-es henger, új durókkal szimeringekkel, tömítésekkel, csapágyakkal.
Normál Aprilia SR kaszni.
+1-2 optikai tuning. 99-es motor, de a felsorolt alkatrszéek (szal szinte az egész motor) vadi újak

Ez 180.000 Ft-ért.

Szerintetek?
Előre is köszönöm a választ.
a zx szellősebb
de teljesítményben van külömbség a tt és a zx között?a tt-nek jó nagy hangja avn:Denyémen az van:)
jolvan...megvan persze
ok ,bejön a cucc.A felfogatása megvan neki?
Küldöm a címet freemailon.Jelezz már vissza légyszi ha megkaptad mert mostanában vacakol.
jó a kevlárszíj,de nem szabad keverni a 2márka cuccait,nekem végre mindkét szíjjal 90et megy óra szerint,(100kg)de a gyárival jobban gyorsul.A malossihoz tényleg nem árt ha van egy multivar.de mint a szerelő mondta ma ,minden motor más,kompresszió,kuplung,rugók,stb
Nekem mindenesetre nem volt elég így,igaz,ez csak 50es.Azért az a 70es szett sokat jelent ám
ez a fele le van takarítva azt a maradékot ha gondolod le lehet de nem kell (én is csak azért szedtem le hogy lássák nem régi (olyan lessz)
ok várom a képet,ha jó akkor reggel korán dobok egy levelet a címemmel és postázhatod is.
kezet rá
küldöm a képet (keresem)
1500Ft a postaköltség utánvéttel mellesleg...
Ha állod a postát akkor jó a 15,képet valahogy jó lenne ha tudnál róla küldeni
a zx nek jobb markánsabb hangja van hallgasdd meg(szellősebb a tt nél)
heló srácok?a tt kipufó az jó ha igen miért ha nem miért?
máshol csak 20 ért találsz
és én állom a postát vagy ha eljössz akkor ennyi
anyiért nem adhatom oda 15 a legalja
bocs hogy nem jött össze,ilyenek az asszonyok
Viszont a zx et ha ideadod 13ba,akár holnap elmegyek érte,annyit még ki tudok szorítani a fizuból rá.
Írj a mailomra egy telszámot és felhívlak az úgy jobb lenne.
ez a 3 65