Látni kellene az esztétikai állapotot, de ha motorikusan rendben van és szép is akkor megéri. Ha tetszik és tudod, hogy ezek újak benne, legalább a motorjára nem kell költened és ez pozitívum.
Épp motor vásárlás elött vagyok, és szeretném kikérni a Ti véleményeteket is. Erről mi a véleményetek?
Aprilia SR 50 WWW
Malossi Fly-Clutch kuplung M529450
Malossi kuplung rugókészlet M299605
Fekete index és lámpabúra szett SR 1997-2000
DR Minarelli szimering szett KT070050
RMS Racing főtengely, minarelli fekvő
Arreche 17,5 porlasztó E5175/1
DR görgőszett 15*12
Malossi Multivar varióváltó M517075
Minarelli variátor csúszka szett
Ferodo dobfékbetét FSB788
Hand Made TT kipufogó 50/70
Átlátszó-kék légszűrő fedél , fekvő minarelli
50ccm-es henger, új durókkal szimeringekkel, tömítésekkel, csapágyakkal.
Normál Aprilia SR kaszni.
+1-2 optikai tuning. 99-es motor, de a felsorolt alkatrszéek (szal szinte az egész motor) vadi újak
jó a kevlárszíj,de nem szabad keverni a 2márka cuccait,nekem végre mindkét szíjjal 90et megy óra szerint,(100kg)de a gyárival jobban gyorsul.A malossihoz tényleg nem árt ha van egy multivar.de mint a szerelő mondta ma ,minden motor más,kompresszió,kuplung,rugók,stb
Nekem mindenesetre nem volt elég így,igaz,ez csak 50es.Azért az a 70es szett sokat jelent ám
bocs hogy nem jött össze,ilyenek az asszonyok
Viszont a zx et ha ideadod 13ba,akár holnap elmegyek érte,annyit még ki tudok szorítani a fizuból rá.
Írj a mailomra egy telszámot és felhívlak az úgy jobb lenne.
Épp motor vásárlás elött vagyok, és szeretném kikérni a Ti véleményeteket is. Erről mi a véleményetek?
Aprilia SR 50 WWW
Malossi Fly-Clutch kuplung M529450
Malossi kuplung rugókészlet M299605
Fekete index és lámpabúra szett SR 1997-2000
DR Minarelli szimering szett KT070050
RMS Racing főtengely, minarelli fekvő
Arreche 17,5 porlasztó E5175/1
DR görgőszett 15*12
Malossi Multivar varióváltó M517075
Minarelli variátor csúszka szett
Ferodo dobfékbetét FSB788
Hand Made TT kipufogó 50/70
Átlátszó-kék légszűrő fedél , fekvő minarelli
50ccm-es henger, új durókkal szimeringekkel, tömítésekkel, csapágyakkal.
Normál Aprilia SR kaszni.
+1-2 optikai tuning. 99-es motor, de a felsorolt alkatrszéek (szal szinte az egész motor) vadi újak
Ez 180.000 Ft-ért.
Szerintetek?
Előre is köszönöm a választ.
Küldöm a címet freemailon.Jelezz már vissza légyszi ha megkaptad mert mostanában vacakol.
Nekem mindenesetre nem volt elég így,igaz,ez csak 50es.Azért az a 70es szett sokat jelent ám
küldöm a képet (keresem)
Viszont a zx et ha ideadod 13ba,akár holnap elmegyek érte,annyit még ki tudok szorítani a fizuból rá.
Írj a mailomra egy telszámot és felhívlak az úgy jobb lenne.