Esetleg könyebb görgőkkel ki tudod próbálni? Nekem az volt a hiba, az 5,5-ösök helyett 4,2-esekett dobtam be és brutál lett, sárga kisrugókkal egykerekezős elindulás
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Az a gondom, hogy a malagutim F15, nehezen bír elindulni és kb 30-nál nem megy többet, nem bír kiforogni. Támaszon ki lehet pörgetni.
Leírom mi lett rajta csinálva:
Teljes motorfelújítás, új főtengely, henger, dugó, új variátor (5-ös görgők), új szíj, új komplett kuplung (haranggal mindennel), új CDI, új tekercs, új membrán.
Most már ott tartok, hogy felgyújtom.
Valakinek esetleg van valami ötlete?
Előre is köszönöm.
Ne fogd vissza, főleg fékkel ne. Megégeted a kuplungot és a szíjat is. Természetes jelenség automata szívatónál. Megoldása az hogy állítsd sztenderre amíg kipörgi magát. Ha mégis úgy érzed hogy túlzottan pörög, akkor lehet állítani az automata szívatón.
Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az, hogy hidegben ha elindítom a robogót felpörög, de nagyon, kb 8-10 mp-ig úgy kell visszafogni. Utána visszaáll alapjáratra. Viszont ha beindítom, és érzem, hogy felpörögne azonnal leállítom. Ezt 2-3-szor megcsinálom, Utána már jó, szépen alapjáraton megy. Mitől lehet ez?
A repsol competicion milyen szinű flakonban legyen? Mert lentebb lehet olvasni hogy a narancs szinű csak fél szintetikus. Multkor vettem egy barátomnak olyat de arra full szintetikus volt írva.
A hengerfej injektor furata ugye le van zárva? Gondolom nem hagytad fenn az injektort. A 17.5-ös karbi jó neki, ha jól van belőve. A 2T olajat pedig ne felejtsd ki a benzinből.
Üdv.
Én Castrol-ra szavaznék. Repsolból csakis a zöld flakonos a jó! (a sárga flakonos csak félszintetikus és nekem azzal folyton csöpögött a kipufogóból az olaj...(fekete trutyi)?).
Én most ezt használom: Castrol Power1 Racing 2T.
Én 2 éve cseréltem,a másik ugyan ilyen 6 évet ment (lehet bírta volna még) Nekem bevált. Lehet venni 2 ezerrel olcsóbban is venni 9-Ah,de nem javaslom.
Nézegettem akksikat a mociba... 80A illetve 130 A indító áram közül lehet választani. Tudim,hogy a 130 A jobb lenne de a 80A nagyon kicsi? Most 50 - es van benne. 80 -as sokat lelentene indításkor?
Esetleg könyebb görgőkkel ki tudod próbálni? Nekem az volt a hiba, az 5,5-ösök helyett 4,2-esekett dobtam be és brutál lett, sárga kisrugókkal egykerekezős elindulás