Hello a csúszás megoldodott szíj probléma volt. Ja igazad van 16x13 görgő van benne 6.5 g csak így is sajna 70 a vége de most nem forog ki rendesen valószínűleg nehéz a görgő vagy nem? Vélemény?
Ma megmérem az én polini varióm átmérőjét(morinis természetesen). Az viszont biztos, hogy abba 19x15-ös görgő való. Ha a tiéd is morinibe való, és nem átalakított, akkor a 16-os görgő miatt alacsony a végsebesség. 16x12-es görgő egyébként sincs. Morini gyári görgőmérete 17x12,malossiba 16x13-as,polinibe 19x15-ös kell.
az normális dolog hogy tekerem a kuplungot harang nélkül és csak ritkán tekeri át a fötengelyt csuszás nélkül a szij.a szíjam igy (feszes)állapotban feltudom nyomni a középső távtartoig?ezzek normális dolgok?
Az a varió a képen a polini? Ha kisebb az átmérője, mint a külső tárcsáé, akkor sanszos, hogy nem morini blokkhoz való. Milye méretű görgők mennek bele? A gyári varióval mennyi a végsebesség?
a kontraszt rugo az gyári a kuplung az valami top zöld rugoval én nem értek hozzá a szerelöhöz elvitem az azt monta hogy a poli vari hozzá való ő a kuplungharangra gyanuzik én a szíjra lehet az csuszik csak fura hogy nem alaprol csuszik ha az csuszik hanem 50 felett itt egy kép a szíjról
Ma fel lett szabályozva a kuplungharang de a hiba maradt szerintetek nem lehet az hogy a szíjam csúszik meg de az az érdekes hogy induláskor normálisan húz csak olyan 55 től kezd el felporogni és 70 nél már szetforogja magát és a vége is ennyi. Szerintetek mi lehet ez?
hello
ugy nézki megvan a probléma a kuplungharangom csuszik.
valaki tudna segiteni hol lehet kapni sr 50 (morinis)kuplungharangot valami komolyabbat (malossi)vagy valami márkásat ritka fogazása van a harangnak.
válaszért elöre is köszi
sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy mi lehet a baja a mocinak
2000 sr 50 (morini)60km-ig jól huz 60 és 70 között végre forogja magát és 70 km-nél megáll nem megy többet a szíj nem megy ki a varion teljesen.
70-es henger,leo zx kipufogó,polini vari 5.5 görgő,hátul rozsaszin kisrugó és a nagy is rozsaszin.
probáltam ugy is hogy nehezebb görgö 7.5 aszem ugyan ez a szitú
cseréltem a nagyrugot gyárira nem változott.Létezik hogy a polini vari nem hozzá valo ditech volt a gép de át van alakitva karbisra a polini varit kéz alol vettem és kisebb az átméröje mint a gyári variátornak ez gond lehet?mi lehet a gond ?Válaszért elöre is köszi
Sziasztok!
Van egy 2002-es Piaggo blokkos Sr 50 R Factory /karbis/
A hibajelenség a következő. Menet közben elfüstölt a műszerfal.
Azóta műszerfal nélkül közlekednek vele, de folyamatosan kiolvad a 15 A-s biztosíték. Hol lehet a hiba?
A tekercsel lehet probléma esetleg valahol zárlat, kontakt hiba?
Előre is köszönöm a segítséget.
A gyertyakép teljesen rendben van, a karbi ki lett pucolva, a benne lévő 72-es főfúvóka helyett kapott egy 78-as méretűt a Leo Vince kipufogó miatt, mint írtam ha álló helyben jobbra döntöm leáll, jobb kanyarból kifelé jövet pedig mikor gázt adok kicsit fullad mintha pillanatig kevés lenne a levegő de aztán egy pillanat és észbe kap.
Gyári a rugó a kuplung meg zöldszinü