Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Zsaru!

Vízleválasztás (trutymó ) a tökéletesés kormolás nélküli égés elérése miatt. Nézd azt a gyertyát, tökéletes!
Nagggyyon kirrrály!

Már én is csinálnám csak a fülem miatt nem megy, holnap megyek vissza a dokihoz mert a jobbra semmit nem hallok és a bal is elég szar.Nem tudom mikor lessz már vége ennek, de az első utam a garázsba fog vezetni. Ráadásúl egy MZ TS250-est és egy Robi kapálógépet is talpra kell állítanom. Leírnád a márkáját a vízleválasztónak, mert akkor megrendelném én is. Ha jobban hallok, akkor
Szia. Mi lenne ez a dolog?
Egyenletes az alapjárat nincs dadogás szinte hihetetlen, de ez van most. A Factorymra most tettem fel nem kormos a gyertya nincs égéskimaradás .
Be bizony és rakódik és dugít el amit csak tud. Kocsiknál is van egy ilyesmi hülye megoldás, csak ott a kipufogógáz egy részét engedik vissza a motor szájába (EGR). Na én ezt lezártam. Azóta az injektorfej és a fojtószelep pillangója fémtiszta. (Mielőtt valaki beszólna, tudom hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, csak hasonlatnak szántam.)
Tökéletesen kiégett gyerta. Ez igen.
Csinálom a factoryra is csak abba gondolj bele a barnacucc bemegy a fejre !
Sang itt a teszt !
Van gumim hogyha az erdekel maxxis
92-95 km/ó ennyi a vége . Minek csak széthajtod a gépet !
Mennyit dob rá,vagy engedi jobban kiforogni?
Jászberényben van az ikertestvére azon rajta a sportprogi
Már csak a GameBoy és a program kell meg aki feltolja
Ha minden igaz 2002 és morini blokkos
2003-ban változott a program
Gyakorlatilag bárki akinek GameBoy és a program rendelkezésére áll. Viszont nem ilyen egyszerű . Kell az évjárat és milyen blokkos a motor .
Sziasztok!
Sportprogramot ki tud rá tenni DI-techre?
Ezt a horrorbarbár dolgot.

http://youtu.be/xmQjFQDIAUM
Ez így van , ha szar nyáron sem indul .
gumid milyen?hátso
sziasztok.nekem az sr-em ha nem megyek 2-3napot vele nehezen indul.rá kell rugni vagy 8-at.minden napos használatnál még ilyen hüvösbe is másodikra indul.mitöl lehet ez?nincs alatta benzin tocsa hogy esetleg elengedné a karbibol.ma összeraktam.:)elsö kerék csapágy csere volt.jo lett.
Mit kell "fixre" szerelni?
Nem szereti a hideget.

Amúgy nekem beindult akksiról.

Fixre kéne szerelnem.
Ha sz....r lenne, picit sem indulna be?
Köszi a välaszt. Azt hittem kezd beindulni valami betegség.....