Már én is csinálnám csak a fülem miatt nem megy, holnap megyek vissza a dokihoz mert a jobbra semmit nem hallok és a bal is elég szar.Nem tudom mikor lessz már vége ennek, de az első utam a garázsba fog vezetni. Ráadásúl egy MZ TS250-est és egy Robi kapálógépet is talpra kell állítanom. Leírnád a márkáját a vízleválasztónak, mert akkor megrendelném én is. Ha jobban hallok, akkor
Be bizony és rakódik és dugít el amit csak tud. Kocsiknál is van egy ilyesmi hülye megoldás, csak ott a kipufogógáz egy részét engedik vissza a motor szájába (EGR). Na én ezt lezártam. Azóta az injektorfej és a fojtószelep pillangója fémtiszta. (Mielőtt valaki beszólna, tudom hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, csak hasonlatnak szántam.)
sziasztok.nekem az sr-em ha nem megyek 2-3napot vele nehezen indul.rá kell rugni vagy 8-at.minden napos használatnál még ilyen hüvösbe is másodikra indul.mitöl lehet ez?nincs alatta benzin tocsa hogy esetleg elengedné a karbibol.ma összeraktam.:)elsö kerék csapágy csere volt.jo lett.
Vízleválasztás (trutymó ) a tökéletesés kormolás nélküli égés elérése miatt. Nézd azt a gyertyát, tökéletes!