Az első cserénél nagynehezen bemasszíroztam az újat, összeraktuk és ugyanúgy eresztett... Ezután kiszedtem a szimmeringet, szerencsére kettőt vettem, betettem a másikat fordítva és így ment a moci 2hónapig gond nélkül. Egyik reggelre magától megint "bevizelt" a drága, még nyomás sem kell neki, ahogy betöltöm a folyadékot rögtön ki is folyik :/ Lehet holnap kipróbálom h fordítva nem működne-e de mint korábban írtam nagyon könnyen a helyére ment az új szimmering, pedig ugyanaz a méret mint ami volt, annyi különbséggel h ez nem fekete hanem kék színű cucc.
Sajnos nem nagyon ismerjük az előéletét, a barátom kb egy éve vette egy kereskedésben, azóta semmi baja nem volt, teljesen mókolás mentes a motor, kivéve ugye a vízpumpát, ez néhány hónapja visszatérő betegsége a motornak, szívem szerint egy komplett vízpumpát cserélnék rajta, de egyszerűen nem találok hirdető oldalakon, vagy csak nagyon rossz állapotút árulnak :(
Ha a szimering külső oldalán szivárog, az a kisebb baj. Zsírtalanítás és tömítő paszta. Persze ésszerűen felhasználva. Ez tömíti és rögzíti a szimering külső részét. Bár a blokk maga nem szokott elkopni. (Ha mégis ez a helyzet, akkor el tudom képzelni hogy milyen barbár kezek végeztek 'javítást' azon a motoron).
Sajnos nagyon könnyen becsúszik a helyére az új szimmering, szal maga a pumpa háza is ki van már kopva rendesen, bár nem tudom ez mennyiben befolyásolja a szivárgást :(
Cserélni kell a tengelyt is (felújítókészlet), mert el van kopva a szimering helyén. Ha elfér akkor próbálkozhatsz vékonyabb vagy vastagabb szimeringet belerakni (én vitonosat tennék oda is), mert annak máshová esik a tömítőéle. Emellett csakis fagyálló és desztvíz keveréket szabad beleönteni, mert az keni is a dolgokat. A csapvíz max meginni jó....
Szert tettem ma egy SR50 karbis, berúgós, "duplakör" hátsó lámpás, analóg műszerfalas járgányra :) Pontos évjáratot még nem tok, egy barátomtól vettem...
Egy bibije van, szivárog a hűtővíz, az elmúlt hónapokban már kétszer cseréltem ki neki a szimmeringet a vízpumpában, mindkétszer a gyárival egyező számút raktam bele, de kis idő után mind szivárogni kezd...:(
Ilyenkor mit lehet tenni? Egy komplett felújító készlet árát kissé magasnak tartom, 10ropi körül mozog, miközben bontottan 3ezer Ft körül komplett pumpákat szoktam látni hirdető oldalakon, most bezzeg egyet sem találok :(
Valakinek elfekvőben nincs egy eladó komplett pumpája? Vagy esetleg megoldása a problémámra?
A képen lévővel megegyezik kinézetre amire szükségem lenne.
A saját észrevételeim ezzel kapcsolatban mivel a kompreszor a hajtást a főtengelyröl kapja , az olajzás is oda van vezetve ami érthető . Az olajat is nyomja a levegőbe nem nagy mennyiségben ,de ez éppen elég ahhoz hogy kormos legyen a gyertya föleg alapjáraton , ehhez társul némi kondenzviz .
Sang még teszt van ,de a vizleválasztó postával együtt 11250 ft kell hozzá két csatlakozó 800 ft . Egyenlőre a nagyközönséggel nem osztanám meg ! Sem a márkát, sem a tipust Teszt van !
A kérdés jogos, de válaszolni nem tudok rá. A benzinnyomás szabályzásról itt olvashatsz bővebben http://www.tuningaruhaz.hu/sit...
igaz autósoknak szól de a lényeg benne van.
A vízleválasztó bekötését pedig a kép alapján kell megoldani.
Szia. Igen,ez tökéletes. Eredetileg mért nincs ilyen benne? A nyomástartó alatt a csésze miért van? Hol lehet ilyen vízleválasztót szerezni,és hová kell bekötni?
Szert tettem ma egy SR50 karbis, berúgós, "duplakör" hátsó lámpás, analóg műszerfalas járgányra :) Pontos évjáratot még nem tok, egy barátomtól vettem...
Egy bibije van, szivárog a hűtővíz, az elmúlt hónapokban már kétszer cseréltem ki neki a szimmeringet a vízpumpában, mindkétszer a gyárival egyező számút raktam bele, de kis idő után mind szivárogni kezd...:(
Ilyenkor mit lehet tenni? Egy komplett felújító készlet árát kissé magasnak tartom, 10ropi körül mozog, miközben bontottan 3ezer Ft körül komplett pumpákat szoktam látni hirdető oldalakon, most bezzeg egyet sem találok :(
Valakinek elfekvőben nincs egy eladó komplett pumpája? Vagy esetleg megoldása a problémámra?
A képen lévővel megegyezik kinézetre amire szükségem lenne.
Válaszokat előre is köszönöm!
Sanyi
igaz autósoknak szól de a lényeg benne van.
A vízleválasztó bekötését pedig a kép alapján kell megoldani.
?leirnád hol lehet ilyet venni?és hogy mennyi?