Ditech factoryt hogy tudsz megnézni az olvasóval? Nekem azt mondta srác akitől vettem a cuccot, hogy más a csatlakozás, és nem jó hozzá ez az olvasó. És pc-vel hogy tudom összekötnia programfrissítés miatt a cuccost, nincs valami rajzod a kábelről.
A tiédnek mi a tipus száma? Csak a mérete miatt kérdezem.... Az enyémben most pici 3A 50 indítóarammal....ez viszont kicsi 1 éves akkor kaptam mikor a mocit vettem. 2 napja nehézkesen indult..
Köszönöm,akkor megnyugodtam. A szépen megkérlek a faktorydban lévő akku tipus számát elküldenéd nekem? Mert az enyémben nem belevaló akku van,és ez nagyon kicsi. Én yb9b néztem bele 9A és 136A az indítóaramja.
Ha nem vagy szerelő minek de ha sokat javítasz akkor szükséges ! Elrontani nem birsz vele semmit , sokkal gyorsabb a hiba kiolvasás és a hiba törlés ! Sportprogram felesleges csak szét hajtod a gépet ! A factorynak böven jó a 85 ! Hidd el nekem is factorym van én tudnám sport programozni van hozzá cuccom de minek ! A fiatal srácokét megcsinálom de csak szét hajtják a motort pedig mind megigéri hogy nem húzza nyélen 15-20 km-en keresztül !
Sajnos én nem értek hozzá,meg ilyen műszerem sincs. Gondolom el is lehet b...ni is nem? A sport progi nem károsít benne semmit? Meg egy progi feltevés miatt gondolom nem éri meg venni sem. Nekem factory van,óra szerint 85 a vége. Szerinted megérné piszkálni az UCU-t?
Nagyon egyszerű Game Boy és interface kártya szükséges ahhoz hogy akár sportprogramot is feltudjál telepíteni a motor computerre! Akár újra is tudsz telepíteni már mint a régi programot , resetelni stb....
2005-s Sr 50-di-tech Bontása - komplett hibátlan befecskendező rendszer.. Compjuter.. Trafó,benzinpumpa, komplett alig használt hátsó kuplung szerkezet.. Stb.
Ditech factoryt hogy tudsz megnézni az olvasóval? Nekem azt mondta srác akitől vettem a cuccot, hogy más a csatlakozás, és nem jó hozzá ez az olvasó. És pc-vel hogy tudom összekötnia programfrissítés miatt a cuccost, nincs valami rajzod a kábelről.