Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 130ezerért vettem egy 2000-es körlámpás stealth sr 50-t.egész karbantartott állapotban.gyári festés,jol huz,95kmH az ora szerinti vége.hátso gumit kell rá vennem amugy polir.nekem megérte.
szia.mit kér érte?elég bizarr.nem bizti hogy megvenném.de te tudod.
Szerintem tegyél le erről a motorról, hacsak nem akarsz még jó sokat rákölteni...
(gondolom nem ok nélkül állt ennyit a gép.)
Köszi mekmester az ajánlatot de pesten 15 és nem kell postát fizetnem.
Szia miofan!

Nem a nyomással van a probléma, hanem a megbízhatatlan működéssel. Amikor működik akkor egyenletes és jó az alapjárat ill. jól húz a motor. Egyébként ez a pumpa már régóta szivat, mert régebben ha kátyúba mentem akkor kihagyott egy pillanatra a motor úgy mint ha elmenne a szikra. Pár hete viszont amikor egy hatalmasat fékeztem teljesen leállt. Hazatoltam, szétszedtem , a pumpa nem nyomta az üzemanyagot. Szétszedtem a pumpát, kifújtam levegővel, bár nem láttam benne semmit, (ezért gondolom, hogy a bekarikázott résznél van a hiba)kicseréltem az elektromotort ill. a dugattyút összeraktam és működött, de nem megbízhatóan. Ez lenne a probléma. A nyomást csak azért kérdeztem mert azon gondolkodtam, hogy kicserélném egy kocsi ac pumpájára hátha azzal is működne (mivel a gyári új pumpa ára sok egy kicsit). Szóval most itt tartunk.
Üdv Uraim!

Szétnéztem tüzetesen motor ügyben és egy Aprilia SR50 Street változatot néztem ki, de persze mindíg itt van az a bizonyos "DE".
A motor festése gyári, teljes mértékben, az első villán a 2db prizma nincs meg ennyi amiben eltér. Beindítás után elkezdett a dekli aljánál szivárogni a hűtővíz. (zöld) Kereskedésről van szó a motor alsó részein rengeteg szösz és pókháló nyom, vagy 3 hónapja már nem lehetett beindítva.

Namost ez a szivárgás a sok állástól van és esetleg a használat folyamán meg fog szűnni vagy mindenképpen csere?
Mennyire bonyolult a csere, mert ilyenkor lehet jól elrontani a bontatlan jól működő blokkot? :S

Teljesítménye megfelelő volt a próba során 80-at eléri mutató, de nem tudott bemelegedni rendesen mert 60 felett kicsit fulladozott meg amikor fordultam vissza a próba kör után akkor is játszani kellett a gázzal. Kis karbi finombeállítás nem ártana neki. Csak 1 km-ert mentem a próba során, ugyanis a kereskedős száraz tank feeling itt is megvolt pár deci benzin került csak bele az indításhoz. Jah nem beszélve, hogy az indítgatások amit már kaphatott olyan szinten volt tele a kipufogó dzsuvával, hogy mögöttem olyan füst terjengett hogy a visszafordulás után is lehetett látni.
Kivizsgálta be ? Mennyi a nyomás értéke most ?
Küld el felújjítom ! 10 bart tud a pumpa egyébként !
Sang Tudok neked küldeni Gyári/ de használt, bevizsgált Benzinpumpát! 2005-s motoról.. Garanciával! 18+ postáért. És nem kell görcsölnöd..
Mennyit kéne nyomni a pumpának? Youtube videók alapján 8 bar környéke de láttam már 6 ill 10 bart is.
Talán ez jó lehet? http://www.motoralkatresz24.hu...
Szerintem a bekeretezett résznél lehet a hiba, de még nem jöttem rá hogy lehetne kiszedni. Van egy rossz pumpám lehet, hogy szétvágom és megnézem.
Én aztatat ugye nem tudhatom. De hivatalosan a felesleg úgyis visszamegy a tankba. Ilyet még nem próbáltam, csak azért írtam mert kérdezted.
Ha nem nyom akkor is működik a villanymotor, de a benya az nem jön. Amit belinkeltél AC pumpa, nem sok a 255l/óra?
De mikor nem megy, akkor zúg? Kiválthatod, de arra figyelj hogy tankon kívüli pumpát keress, mert ezeket az üzemanyag is hűti. A múltkor egy a kezemben forrósodott fel, kb 5 perc használat után.
Ej-ej azé WC pumpát mégsem köthetek a motor után, meg nem is tudná a 6 bart szerintem. Ennek a drágaságos benzinpumpának az a baja, hogy néha nem akarja nyomni a naftát. Szétszedtem kicseréltem a motort és a műanyag pöckös dugattyút (mivel mást nem nagyon lehet házi körülmények között) aminek következtében megjavult a kicsike. Megjavult de csak tegnapig amikor is megin nem ment, de aztán megin megjavult.Tehát mos úgy állunk, hogy hol működik, hol nem működik. Mi is lehet itt a probléma? Nem lehetne esetleg valami autónak a magasnyomású benzinszivattyújával kiváltani ezt a ganyét?
Nekem csak WC pumpám van, viszont jól teszi a dolgát.
Van benzinpumpám.. Adatlapomon Keresztül megtalálsz... Nem aranyárba adom.
Szia. A tiéd mit produkál?
Eltörhet a kis műanyag hajtókar, kikophat a pici dugattyú, elkoszolódhat a motor, tönkremehet a szelep, el oxidálódik a motor érintkezője, stb...

G.
Sziasztok!
Keresnék aprilia sr ditech mocihoz benzinbumpát olcsón, vagy tippeket hogy mivel lehetne kiváltani pl. másik motor vagy autó stb.
Tényleg mi szar mehet ezekben tönkre, ha a motor és a kis pumpa része jó?
Nálam rá volt írva a kiszedett szimmeringre a pontos méret...
Mindent meg lehet mérni, csak akarat kérdése.
Ha ki tudja szedni épségben. Egy-két telószimmeringgel rendesen megszenvedtem. Azt ugyan le nem méri.
Fogod és megméred. Vagy az már nem divat?