Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a membránházzal mi a helyzet? neked tört vlmikor is lap benne vagy az eredetit nem cserélted le? Érdemes cserélni?
Te tudod
3-4 évig ditekket hajtottam.
Full malossi.De tényleg.Talán csak az áttétel nem volt az.
Szerettem,sokat barkácsoltam.
Elég volt vettem egy picit nagyobbat.
Most ujra szívni akarok de karbissal.
Jól elleszek.
DE nem ezért írtam ide h elenkezzek bárkivel mert én úgyis így gondolom te azt gondolsz amit akarsz ink a kérdésemben segíts köszi
figy van a családba 5éve egy másik ditech csak a körlámpás és semmi baj nem volt vele. Ahogy a szervízkönyvbe is le van írva xkm után ki kell cserélni az injektorba a tömítést ez után pedig lehagyott bármilyen karbis úgyhogy nem félek az ien történetektől
Akkor még van 1,5 éved megutálni.
Ha túléled megszereted.
Fasza dolog 4 fokos pincében guggolva inyektort cserélni egy picsányi helyen elgémberedett ujjakkal az akkutartó nyílásán át.

Összekovácsol mint a rossz feleség.
kb 1.5 éve van nálam
Mennyi ideje van meg?
A motorral 100%ig megvagyok elégedve sztem a ditech az egyik legjobb de az ien rémmesék ahogy én észrevettem csak az ien tákolt olaszból totálkárosan behozott motorokból származnak nem egy végig szervízkönyvezett mo-i motorból de ez csak az én véleményem és eddig eléggé bejött
Az tuti!
Túl sok elvárás................sosem lesz belőle űrsikló.
Sziasztok,van egy sr 125 ösöm,de sajnos elkezdett induláskor nagyon rezonálni a kaszni.Olyan mint ha szét akarna esni!,de olyan 60 km/h után csendesedik,rezonál de nem annyira.Elég ha sztenderen pici gáz adok már csinálja is.Valami ötlet mi adta meg magát?Köszi
Azt elhiszem, hogy nem egyszerű! Én is szoptam nem keveset, és szerintem fogok is még. A gyári variátor szereti a 7.5-ös görgőt, így gyári fojtások nélkül. Most 7 grammos van benne.
Az óra szerinti vége 68-70 km/h, ez valós 66-68 km/h
Én annyit baszogattam itthon az enyém.. volt itthon komplett kuplung erősebb rugóval, összes súlyú görgő, vékonyabb, vastagabb szíj annyit hangoltam, majd a fülem ketté állt és a gyári lett a jó... egy pici alátét a variátor alá 1mm is számít... Utáltam hangolni..
Mennyi most a vége óra szerint?
Ha rám hallgatsz az egész motort cseréled. Ez a legolcsóbb megoldás. Hozzá ne nyúlj... tudod injektoros. Örülj, hogy keveset fogyaszt és megy.
Helló
Van egy 2007-es aprilia sr 50 r injektoros robogóm szeretném ha egy kicsit harapósabb lenne a motor mit kellene benne kicserélni?(most egy malossi sport szíj van benne és 6,3g-os görgő) Membrán házat? vagy más görgő?
A válaszokat előre is köszi
Sziasztok!
Mennyiben változna a robogó gyorsulása, végsebessége, ha a sárga Malossi kontrasztot pirosra cserélném, a görgőket 7 grammról 7.5-re? Egyáltalán van értelme?
Köszi előre is!
egy kicsit off topic: Valakinek véleménye, tapasztalata liberty 50 2t-vel? Jobb vagy rosszabb, mint egy pigi, vagy mina sr50? köszi a válaszokat!
Tényleg nem passzol! Ennek a konzoltávolsága 12 cm, az enyém 10 cm.
Küldöm vissza és utalják a vételárat. Ez "jó" kör volt!
Azt rögtön éreztem, hogy ebben (Gianelli Extra V2) közel sincs annyi anyag mint a gyári kipufogóban! Sokkal könnyebb.
Ki fog derülni biztos! Azért remélem, hogy jó lesz hozzá!
Na ja! Csak ügyesen!
Hülye telefon.
us jarbus=is karbis