Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Aprilia SR 50 robogóm, és elszállt benne az első teló szimering.
körülnéztem, és ehhez több méretű szimeringet találtam.
(30x40x8/9)
(29,8x40x7)
(30x40x7/9)
(30x40x8/9)
A motor:
98-as évj. fekvő miarelli, karbis, kör SR.
Meg tudná valaki mondani hogy melyik szimering lehet bele a jó?
Önindìtó csilingelő hangjára van valakinek valami ötlete? Akkor lehet hallani,ha már be van indulva. Ha csak meg pöttyintem nem indul be,ha tovább nyomom fémes hangja van
persely lehet? Ha kiveszem,és szétkapom lehrt valamit látni rajta?
44. §(7) A forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
Tehát mindig ki kell világítani a motort! A segédmotoros kerékpárt, és a motorkerékpárt is! Ennyi.
Sr 50-di-tech 2005-évjárathoz az összes befecskendező része, benzinpumpa, levegőpumpa,befecskendező szelep,hengerfej,fojtószelep,olajpumpa.Compjuter ,stb.. eladó..
engem pár hónapja akart megbüntetni a rendör 5ezerre mert nem volt bekapcsolva a világításom a városba(én se tudtam hogy kötelezö),de elengedett 1 figyelmeztetéssel mivel még nem volt szabálysértésem.úgyhogy azóta nonstop világítással járok.
Igen, most meg megint mást olvastam. Ha van a robogón gyárilag tompított fényszóró, akkor nappal is használni kell. De ha nincs, akkor nem kötelező utólag felszerelni. Fas...ág a köbön. Inkább világítsatok, ha kell, ha nem. Én is ezt teszem. Vettem egy Osram PX-5 nappali menetfényt az autóra.
Nono
KRESZ 47. § (7) bek.: a forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Aprilia SR 50 robogóm, és elszállt benne az első teló szimering.
körülnéztem, és ehhez több méretű szimeringet találtam.
(30x40x8/9)
(29,8x40x7)
(30x40x7/9)
(30x40x8/9)
A motor:
98-as évj. fekvő miarelli, karbis, kör SR.
Meg tudná valaki mondani hogy melyik szimering lehet bele a jó?
Köszönöm szépen.
Itt is voltak változások úgy hallottam.
persely lehet? Ha kiveszem,és szétkapom lehrt valamit látni rajta?
44. §(7) A forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
Tehát mindig ki kell világítani a motort! A segédmotoros kerékpárt, és a motorkerékpárt is! Ennyi.
KRESZ 47. § (7) bek.: a forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
A lényeg, használja mindenki nappal is, mert jóval biztonságosabb.