Ditekk karbis átalakításnál a fenékszelepet is eliminálni kéne a kompresszorban vagy az maradhat?
Dugót,rugót,csapszeget,görgőt meg azt a muűanyag izét már kiszedtem.
Sziasztok!
Mivel az sr50-em még mindig nem hajlandó hidegen gázadás nélkül elindulni, ezért rendeltem hozzá egy új karbit.
(Mivel már minden más sz...t kicseréltem benne)
Kérdésem az lenne, hogy van e olyan dolog amire fokozottan figyeljek?
Mondjuk kell e a szívótorkot enyhén olajozni vagy vmi hasonló?
Meg a "pillangót" fent kell hagyni. Felkötöd valahová és hajrá. Semmiféle előgyújtás szabályzásod és egyéb nyalánkság nem lesz, de ez van. Használni legalább tudod a masinát.
Ezért mondtam hogy kókány lesz. Menni fog, de kókány lesz. Én viszont már nem foglalkozok motorjavítással. Max itt a fórumon tudok tippeket adni, ha éppen erre járok.
Szikra van meg mar probaztuk karbival csak az atalakito nem jo!most veszek ra 17.5 karbit ami egybol ra megy a csonkra. Csak nekem azt mondta egy szerelo hogy pillango szelep utan alitt a ecu gyujtast? Most vettem par hete es nem igazan akakrok egybol 40-50eft kolteni ra! te tudsz segitwni masik atalakitasba? elore is koszi!
Az enyém nem Ditech hanem karbis, de gondolom nincs különbség!?
Arról nem is beszélve, hogy a Led Lenser zseblámpám is jobban világít mint az SR 50 első fényszórója! A tervezőt a tökeinél fogva kellene fellógatni a diófára! Városban még csak elmegy, na de lakott területen kívül pacikuki!
A km/h-nak ehhez nem sok köze van. Annál inkább fontos tényező a generátor teljesítménye. Ráadásul a ditech-nél a világítás a generátorról megy, nem pedig az akkuról, ezért az áramot és/vagy a feszültséget stabilizálni is kéne. Ez már önmagában nem egyszerű, az épített power led-es lámpát pedig egyedileg kellene beállítani, rögzíteni, stb. A led szalag max optikai tuning, de hogy látni nem fogsz vele az biztos. Ha látni is szeretnél, oda irányított fényerő kell, nem pedig a ditech pislákoló viaszgyertyája. Igazából nekünk a kerti wc-ben nagyobb izzó van mint 15 watt.
Én már nem foglalkozok motoros témával. Lámpa építéssel főleg nem, mert egyedileg kellene legyártanom. Ez annyi időmbe és energiámba telne hogy annyi nincs is. Amit vettem 2 db vadi új projektoros BMW lámpát, még azt sem tudtam beépíteni. Egyszerűen nincs időm ilyenekre és anyagilag meg végképp nem éri meg nekem. Mostanában főállásban a számítástechnikában, mellékállásban a kerítésépítésben, kéményrakásban, kamerázásban, stb van a lóvé.
Én is csak hallottam, hogy a 125-ös, 150-es lámpáját nem bírja az 50-es elektronikája, mivel 45-50 km/h-ra lett tervezve a motor. Az már más tészta, hogy a fojtások kivételével mennek valós 70-et. Egyik ismerős épített LED szalagokat a foncsorba, ez nem terhel viszont jobban világít. A gondom nekem is csak az, hogy nem értek hozzá és nem szeretném elbarmolni. Egyenlőre marad így. :-(
help.mindig lerázodik az sr vizhöfok mérö saruja a blokkrol.müanyag bevonatu.ha fogoval öszéb nyomom széttöröm?cseréljem le a sarut?lehet forrasztani vagy csak rá préseljem?
szivem szerint én is megtartanám de tudod elég sokat mocizok külterületen bekötö uton este vagy hajnalban,de az sr gyári fénye erre nem jo.tegnap kiprobáltam.alig láttam.sajna én meg a power ledes átalakitáshoz nem értek.
azt szeretném kérdezni hogy menyiért csinálnál nekem egy ilyen power ledes lámpát?ha nagyon szépen megkérlek.nem máris kelene.jövö tavaszig ráér.télen nem használom
Dugót,rugót,csapszeget,görgőt meg azt a muűanyag izét már kiszedtem.
Mivel az sr50-em még mindig nem hajlandó hidegen gázadás nélkül elindulni, ezért rendeltem hozzá egy új karbit.
(Mivel már minden más sz...t kicseréltem benne)
Kérdésem az lenne, hogy van e olyan dolog amire fokozottan figyeljek?
Mondjuk kell e a szívótorkot enyhén olajozni vagy vmi hasonló?
Szükségem lenne Aprilia old sr hátsó felső sárvédöre sürgössen! Ami a hátsó lámpa alol jön ki! Ha valakinek lenne azt szívessen megveném!
Arról nem is beszélve, hogy a Led Lenser zseblámpám is jobban világít mint az SR 50 első fényszórója! A tervezőt a tökeinél fogva kellene fellógatni a diófára! Városban még csak elmegy, na de lakott területen kívül pacikuki!
Még keresgélek mert szűk a projekt pénz nagyon.
Köszi azért még visszatérek.
Nincs valakinek egy olcsó 17,5-es karbija.
Piaggio blokkos kéne.