Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapcsoló, testhiba, de inkább kábelzárlat. Ha a "szerelő" nem találta a hibát, mondjon fel. 8.-os fizika. Zárt áramkör....
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy az Aprilia SR 50-esem világítása váratlanul elszállt. Cseréltünk már rajta izzót, akkumulátort, feszültségszabályzót, még generátort is, a világítás mégsem az igazi. Elöl csak nagyon halvány, hátul pedig egyáltalán nincs. Elvittem egy villamosságis szakemberhez, de még ő sem talált rajta semmi hibát. A segítségeteket szeretném kérni, mit kéne még megpróbálnom!
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Gyuri
Lehet. Akár a benzincsap, akár az úszó szint is okozhat elfogyást.. Gyertyaképet néztél ?
Eladó 23Le-s !Feleslegessé vált Malossi MHR Team2 - /70cm3 Tuninghenger fekvő vizes minarelli blokra... frissen honolt aluhenger (nicasilos) b dugóval (egy gyűrűs / 30000 ft ért eladó
Probaljam meg 88 vagy 89 fuvokaval?
Üdv.

Bocs, hogy csak most válaszolok, de nyaralni voltam.
amikor szétkaptam a benzinpumpát, kézzel alig lehetett átforgatni. Egy éjszakát állt injektor tisztító folyadékban (kerozin, vagy mi) reggelre tiszta barna lett tőle a folyadék. Aztán átmostam benzinben is és utána már szépen forgott. Csak az volt a baj, hogy összeszerelés után nem nyomta elég erősen a benzint és nem indult be a robogó, illetve ment kb 10 másodpercig, aztán csak fulladozott és már be sem indult többé. A pumpa öntvényházát féktisztítóval mostam át, lehet, hogy az nem tett jót a kis szelepeknek (vagy mik vannak egy ilyenben...) Vagy az a fekeztés massza egyben tömítette is a kis dugattyút? Aztán ahogy kimostam belőle, már nem volt mi tömítsen? Mert a motor szépen forog, de nem nyom elég erősen.
Mindegy végülis egy cserepumpa megoldotta a problémám.

G.
nem lehet hogy a karbi nem tud utánfolyni ugy ahgy a motornak kéne?
hát ma megprobáltam beletenni a 86 főfuvi helyett 90 est,de ott meg mintha sok lett volna!nem értem én ezt!mert ott meg darál mint az állat!
Kisebb görgőt kapott, így magasabb fordulatra tud kipörögni. Azt a tartományt az üzemanyaggal is után kell követni...
De eddig jo volt a motor,ez a furcsa ment nem rangatott,dadogott! Most miota gorgo vizpumpa csere volt,van ez a dolog!
"Szélen" a keverék csavar van, középen az alapjárat Dell'orto-nál.
Soknak tűnik a 85, de majd a gyertya megmutatja ;) Tűn a zéger melyik rovátkában van ? Esetleg szegényítsd fent azzal..
a karbi szélén ugye van egy csavar amivel az alapjáratot állítom,a másikkal meg a keveréket vagy csak az alapjárati keveréket?
Akkor holnap megnézem!Nagyobb fúvókát próbáltam de ott darál mint az állat alig birok elindulni!Most 85 van benne,90 nél már darál füstöl minden baja van!
Azért előbb meg lehetne nézni a gyertyaképet , mikor ledadog ... Nem biztos, hogy nem elég az a karbi ;)
Hat azon sajna nem tudok allitani ugyhogy ugynezem marad az hogy nagyobb karbi! Igazsag szerint vizpumpat csereltem,es a hs (hari sandor) altal forgalmazott high end vizpumpa kerult bele meg uj gorgoket raktam a 6g helyett 5g! Azota fel gazig semmi baj 3/4 gaznal el kezd daralni es semmi,nem gyorsul nem csinal semmit csak daral durrog! Ugyhogy ugynezem itt mar tenyleg kicsi a karbim,egy stage6 racing henger stage6 pro repi kipuf van a motoron de csak 17,5 karbi! Ha teszek 21 est ott meg eleg a gyari legszuro haz red filterrel vagy mar kelleni fog a direct szuro?
Nem, nem korlátozzák a gyújtást. Viszont lehet a főfúvókád kicsi, vagy a karbi benzinszintje alacsony..
Udv,piaggio blokkos sr nel a gyujtas ford szam. korlagozos?olyan mintha bizonyos ford.szam nal ledadogna!
Mondjuk a legegyszerűbb lenne kicserélni az egész TPS-t
Igazán köszönöm a segítőkészséged!
Maradt a 3,4,5-ös hiba, mind a TPS-re utal valamint a moci kicsit köhögött, majdnem elkapta a fordulatot, nem csak reszelt mint eddig de az akku nagyon gyenge, így fel kell töltenem.
A TPS állító csavart (error 3) van értelme laikusként állítani, van valami bizonyos állás ahogy állnia kellene vagy szakértő szükséges hozzá?
Az error 4 a gázbovden-re vonatkozik? ("throttle cable") valamint az error 5-nél a TBA mit takar? (Replace TPS in the TBA)

Mondjuk a legegyszerűbb lenne kicserélni az egész TPS-t. Valaki linkelne nekem egy megfelelőt plíz?

Köszönöm az eddigi segítséget!
Engedd végig menni 4 szer ,hagyd hogy törölje a hiba kódokat. Utána próbálj indítani , és újból nézd meg milyen hiba kódot dob
Karbis motor ezt elfelejtettem!
Üdv.

Olyan kérdésem volna, hogy mitől lehet a légszűrőházban meg az előtte lévő könyök csőben is vékony olajréteg? Sérült volt a cső, de raktam rá egy másikat(teljesen összerakva nem jó, de lógva zárt, és nem esett ki), és abban is kezdett alakulni a réteg pár perc járatás után. Levegős fekvő Mina, 50-es karbis.
Válaszokat köszönöm előre is!
Sziasztok,sr 50 piaggio blokkos motoromban a gorgoket 6 rol 5 g re csereltem de most pl 3/4 gaznal daral onnan nem is gyorsit ki! Mi lehet a hiba oka?
06303462661