Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz, az én pumpám már "postázódik" . Azért köszi.
G.
Én sajnos potyára vettem egy benzinpumpát, úgyhogy nekem is van 1 eladó....
Üdv. Urak. Tulaja lettem egy Factory-nak, de jócskán javításra szorul. Első körben tutik, hogy szét kell húznom a blokkot, de pigi blokkot még nem szedtem szét. Nincs valakinek esetleg egy videója a folyamatról.
gesztesj@freemail.hu
Mi az e-mailod?

G.
Ezesetben kellene. Az egyetlen probléma, hogy Csak csütörtökig vagyok Budapesten, aztán csak Aug. 11.én leszek megint itt. A kérdés, hogy megoldható e a postázás ennyi idő alatt, vagy térjünk vissza rá később? (Emilem:gondenzator kukac gémail. kom :-)

Üdv G.
Szia.
Ha lecseréled a pumpád,írd már meg itt,hogy elsőre hogy szuperál.
Előre is köszönöm.
Szia.
Sziasztok !
Eladó lookwell nyàri motoros kesztyű S-es méretben , szinte nem is volt hasznâlva egyszer volt rajtam
Érdeklődni 06309031104 szàmon lehet
Szia ! Küldenél egy elérhetőséget az email- omra
Sziasztok,

tudna valaki segíteni abban hogy mi a különbség a ditech levegőbefecskendezők között? Az én motorom 2000-es évjáratú és széles fekete van benne, de a legtöbb motorban kék színű keskeny van.Fel lehet őket cserélni?Előre is köszönöm a válaszokat!
15
Hát végülis rájöttem, hogy mi a hiba. Le kellett légteleníteni a pumpát. Most már szépen berreg, ahogy kell, nyomja is a benzint, de nem eléggé. Épp hogy csak beröffen a motor, aztán le is áll. Lehet, nem kínlódok vele tovább, jobb már úgyse lesz. Szóval érdekelne a pumpád. Mennyiért adnád?

G.
variátor görgőket nézd meg
Van eladó benzin pumpám ,ha nem bírsz vele.
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni . Aprilia Habana 50-es. első rúgásra indul hidegen melegen szépen jár semmi rendellenes hang zörej, csak hát az istenadta nem akar kipörögni és baromira gyengécske szegény. Hiába nyelezem , elpörög egy darabig de aztán beáll és setovább elindulni meg nem nagyon akar . Varió szíj kuplung minden ok. Lehetséges hogy fel kellene fúrni? 12000 van benne minden gyári . Pest megyében Aszód környékén jó gépműhelyest esetleg nagyobb 70 es szettel valakinek tapasztalata? Köszi
Üdv.
Nekem egy Gilera Purejet 50-esem van. Sajnos csütörtökön megállt alattam a gép. A benzinpumpával volt a gond. Gyújtás ráadás után nem berregett úgy, mint szokott, csak halkan zúgott. A Youtube-on található egy videó, ami Ditech elektromos benzinpumpa javítását mutatja be. Ezalapján szétbontottam az én pumpámat is. Belül mindent fekete ragadós réteg borított és a motort szinte alig lehetett kézzel elforgatni, illetve a kis dugattyú mellett találtam egy látszólag sehova nem illő kis réz gyűrűt. Úgy gondoltam, hogy ez akadályozhatta a motor forgását, mert elakadt benne a kis dugattyú, így alapos tisztítás után végül mindent újra összeraktam, a motort is alaposan kipucoltam és most már szép könnyedén forog. De mivel nem jöttem rá, hogy hova való a réz karika ,így végülis kimaradt az összeszerelésből. Próba következett, ahol szépen, megszokott hangján berregett a kis motor és nyomta is a benzint, majd visszaszereltem a robogóba. Próbaindítás és egyből be is indult. KB fél percig járattam és minden rendben volt. Majd még aznap délután menni akartam egy próbakört, de a benzinpumpa ismét elhallgatott és a berregés helyett megint csak a motor halk zúgását lehetett hallani.
Kérdésem az lenne, hogy hová való az a kis réz karika, illetve okozhatta e annak hiánya az újabb leállást?
Vagy ha nem, akkor mit ronthattam el, hogy délután már nem ment a gép?

Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv G.
Hali!
2003 as ditech nem indul. Szikra van, benyát kap. Indítózásnál folyamatosan világít az olajvisszajelző lámpa, pedig van olaj a tartályban. Délután még semmi baja sem volt. Valakinek ötlete mit érdemes megnézni rajta?
Előre is köszi a tippeket!
Szekszárd és környékén már razziázik a yard a robogósokra! Állítólag nézik a köbcentit, mérik a sebességet! Gondolom országosan megy a kergetőzés. Vigyázzon mindenki!
Sziasztok! Én akarok venni magamnak egy 50köbcentis motort ,csak nemtudom milyet lenne érdemes,aprilia rs 50re gondoltam(verseny) ,vagy egy tuning simsont, csak az a bajom az rs 50-nel hogy írták hogy 130000forintért nem lehet jót kapni mert ami annyiba kerül az biztos hogy szét volt hajtva,meg nem értek hozzá hogy drágák e hozzá az alkatrészek,és hogy milyen az alkatrészellátása,például egy simsonhoz mindent meglehet venni,szinte mindenhol,de ehhez nem tudom honnan kéne alkatrészt szerezni ha ne adj isten elromlik valami,segítsetek hogy milyen 50köbcentis motort érdemes venni,olyan 130000-ért,aminek sportos formája van. köszi!
Én egy boltban nézném meg a helyedben. A dugó olyan 9-13 ezer között van, a hajtókar meg 8-15 ezer.
Hali. Sr ditechhez mennyi pénz lehet egy dugattyú meg hajtókar? Hol érdemes nézni?
Ment
Küldesz egy telefonszámot az e-mailomra?
gyere a mátrába motorozni és pásztón
Király. Hogy tudnám átvenni?