Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy kellene kérnem egy ilyen benzin pumpát?http://www.robogoalkatresz.eu/...
Üdv!Ma felkerült a motorra egy 19 es dellorto karbi!Nagyon jó lett a motor,benzinszintet belőttem,karbi beállítva,minden fasza de gyorsulásnál húz mint a barom,majd mintha kicsit elerőtlenedne majd pakk mintha leállítanám!Gyanítom hogy a karbi nem tud utánfolyni rendesen gondolom szar a benzincsap(Piaggio sr)mert a benzin folyik akkor is ha áll a motor!Kérdésem az lenne hogy a vákumos helyett valami manuális vagy a csövet kéne cseréljem nagyobbra?de gondolom néha menet közben megragad és nemjön anyag,megállok,alapon ketyeg 10 másodpercet,megint megy mint a barom,és ugyan ez!Benzinszint az úszóházban ha kicsit feljebb kerülne már folyna a nafta!
Ebben a sorrendben. Asszem nem kell árakat írnom ezen tételek mellé. Ne viccelődjünk már. Egy 50-es motorra ennyi pénzeket rálocsolni, hát nem tudom. És persze ez még nem tuning, csak sima használat.
Én nem győzködlek. Vegyél 10 ditech-et és használd. 10-ből az egyik csak jó lesz. Ha meg már csónak motoroknál tartunk, nem azt mondtam hogy maga a ditech elmélet a szar, csak a kivitelezése. Márpedig az ördög a részletekben lakozik... Az meg biztos hogy ha tudnám hogy egy ditech belső lakozik a csónakom motorjában, messzire elkerülném. Nem is tudom mi a nagyobb cumi: hazatolni egy ditech-et vagy kiúszni a tó közepéről.
Az elmúlt pár hónapban 5db ditech járt nálam,mindegyikben átszakadt a nyomáshatároló membránja.Plussz az egyikben elégett a teflongyűrű,és kicsit elolvadt az innjektor.
Nézd csak meg a képet, ott azok a szép piros injektorok, alatta pedig ott van ugyan az a levegő injektor is. na meg ott van a kompresszor is, a nyomás szabályzó is egyezik.
Csak itt 6hengerre jut egy kompresszor.
Ugyan az a technológia.

http://www.brucatosvs.com/fuel...

http://www.ebay.com/sch/i.html
...
|R40&_sacat=0&_nkw=mercury+optimax+injector&_nkwusc=mercury+optimax+
injetor&_rdc=1
na végre össze raktam. LEttek kissebb gondok. valami gyíkja van a műszeregységemnek. a vízhőfokmérő az üzemanyag szintet méri. meg ahoyg fordítom a kormányt hol működik hol nem. majd ma szétbontom. meg vettem bele ngk gyertyát ezzel még szarabbul indul dobok pár képet is ;)
Mi szokott a leggyakrabban elromlani a Ditechben?
A balfék tulajt most ne számítsuk. A nyomáshatároló? pumpa? kompresszor?
Mivel nem kaptam választ ( gondolom elkerülte mindenki figyelmét ) így tovább keresgélek, érdeklődök ,nézelődök a neten ez talán jó lesz:

http://www.robogoalkatresz.eu/...

pufivespa... neked külön köszönet az olaj kérdésben...
Csak szerintem ennek nem sok köze van a ditech technikához. Attól hogy injektoros, még nem ditech. Teljesen más konstrukció mint az Aprilia ditech-je. A ditech-et egy egyszer használatos kínai vacakhoz tudnám hasonlítani, ami addig jó amíg megy, aztán vagy nem lehet vagy nem éri meg javítani.
Ez a ditech teknika nem is lehet olyan rossz, nézzétek meg a Mercury, és a Sportjet DFI motorjait. 6hengeres, 2ütemű, és 150-250 lóerő között van.
Amúgy csónak motorok, tegnap volt részem egy ilyennek a javításába.
Olyan felépítésű, mint ami a képen látszik.
Jaja..de ezen az oldalon álltam,és most is itt állok. De hidd el nem kell félni tőlünk!
Te voltál?
Emailban beszéljünk, oké?
beszéltem párommal,ha fizetéskor megleszmég az az sr ami gyári fényezésü akkor megveszem
válaszra se méltatom.én becsületes vagyok.miért akart átverni?
Pillanatra megérezte a vevőt. Soha nem tudod egyébként csak 1 vevő kell mindig. Sajnos ennyi pénzért nem sok mindent adnak. De én inkább az srt venném.
Mondjad neki hogy 20e.....
Nem kell félni........ nem cigány vagyok......... csak nyugodtan!
hali.hallod a csávo irogat mint állat hogy menjek el nézzem meg az aeroxot.hagyjon már.egyböl vágtam hogy nem koser.ilyen aeroxot még nem is láttam:))))nevetséges ez a ficko
szia,mi az ára az sr-nek és hol laksz?
Én azért azt mondanám a srácnak, hogy ha nem ismeri fel a mocit, vagyis legalább azt, hogy ez nem Aerox, akkor ne menjen egyedül motort vásárolni, mert sírás lesz a vége.
Igazságod lehet a kontárokkal kapcsolatban. Én mind a két motort olyan ember után támasztottam fel, hogy ha nem félnék a rendőröktől meg a cigányoktól a börtönben, már megöltem volna őket.
Szerinted mi indokolhatta pl. a DiTech-nél az injektor vezetékének elvágását, és állat módjára való összekecselését más keresztmetszetű vezetékkel? vagy ezernyi csavarral való burkolatösszerakást, pl. a km óra keretének pozdorjacsavarral való rögzítését? Hol a gyári?
értem.köszi!
Kevés... disznopörzsölő, vagy CO kell neki. A szúróláng, gyufával, öngyújtóval való melegítés nem jó... ha igazán ki van égetve a festék is lejön róla...