juhhj most meglepödtem!hajtás nincs az a baj pöccre indul csak nem megy!ha huzok neki gázt leáll!leszedem és megnézem!de remélem nem henger mert akkor nagyon ideges leszek valoszinünek tartom hogy valami szijj dolog lehet vagy kuplung mert nem lett cserélve rég ota !és nagyon rosszul gyorsult !alapjáraton szépen meg és zörgés a légszürö alatt van!
Jhahh gyorsan kéne döntenem még ma megrendelném a dolgokat szal 1ik verzió stage 6 szijj+maalosi fly kuplung +görgök! vagy polini eco kit!de ahoz kéne még kuplung!?meik lenne a jobb?
Ha leszeded a deknit egyből meglátod. Szerintem inkább a membránod tört el és cseszte szét a hengert. Ha a szíj szakadt volna el attól még beindulna és felpörögne, csak hajtás nem lenne. Bár lehet, hogy a kompresszorod a ludas. Na majd meglátod.
Hali! Köszi szépen s segítséget, de sajnos mire ezt elolvastam addigra már majdnem kireszeltem teljesen de szépen fel is poliroztam. Remélem nem lesz tőle semmi baja .
Sziasztok skacok na ma jol megjártam vele :D ime a képek. figyusztok elolvadt sajna a sekunder levegő doboza e nélkül járhatok e? mert a kipubol kijövő kis csöre van ráhelyezve ez... behegeszhetem a kipunál lévőt? nem lesz e gond vele e nélkül "aprilia sr 50 2006 os"
NAH eljött a várva várt idö hogy megadta magát a gépezet menntem olyan 80 nal fojamatosan kb 4-5 percen keresztül és mikor elengedtem a gázt hirtelen lassulni kezdett és ha odahuztam neki nem reagált semmit!leálltam és fura hangot hallotam alapjáraton,és mikor ujra indulni akartam ha tövig huztam, ha nem akkor sem akart elindulni csak iszonyat lassan!kb 1perc volt még felküzdöttem 30ig ,ugy menntem 2-3 km ert, aztán huzott EGY BRUTÁLISAT 50ig ,1 jo nagy csattanás és toltam 10 kmert elszakdt az ékszijjam vagy valami nagyon tönkre mennt!még nem szedtem szét hogy belenézzek mert épp pihenek:D dehát (ha csak az a baja amit gondolok hogy szétjött az ékszijj azt lehet házilag kicserélni?bonyolult?nem csináltam még mire kell odafigyelni!?
jah és amikor mennt a motor 20-30 al az eset elött akkor elengettem a gázt és ugy mennt mint amikor olyan 8-10 nél szétkapcsol a kuplung vagy mi!amikor csak gurul és ninics kapcsolat nah ez volt ha nem huztam a gázt!jol gondolom hogy csak az ékszijj vagy a kuplung?lplz.. jah és amugy is vennék miet vegyek bele?megjön a fizum belerakom a legjobbat 1 kuplungra gondoltam meg 1 ujj ékszijjra+görgökre !mijenek legyenek?maloosi fly vagy kinek mi a jo? Köszi elöre és kuss csoki meg ricsi
persze, a szervizelés az megvolt március körül, oké akkor megprobálom meghajtani.. csak várom a jogsim.. addig nem fog menni! kössz mindenkinek a tippeket!
Csak tippelni tudok de lehet a kompresszor csöve lehet picit ereszt és mikor nincs nagyobb fordulaton nem nyom annyit hogy menjen a szekér és ezért állhat le.De ez vaktában tapogatózás lehet elektronikai hiba is szakértő szerelő lessz a vége igy csak tapogatózás van látni kell a gépet.
nincs semmilye körülmény, szimplán beinditom és egy kis idővel késöbb leáll a motor, várok egy pár percet beinditom megyek egy pár kört és megint leáll, egy olyan 15 percben 2x, nem tudom hogy ez jelent e valamit, de augusztus óta tulajképpen nem volt használva rendszeresen mert a héten érkezik meg a jogsim, az alapjárat egy kicsit furcsa, de mintha mikor 5 percen át járattam a motrot kisebb nagyobb gázadásokkal utána jobb volt ugy az egész egy picivel, bővebb információt akkor tudok mondani ha renszeresen fogo, használni a motrot
Milyen körülmények közben ál le? Pl belemész valami gödörbe, fordulásközben, erős fékezés...stb.
Én először valami kontakt hibár gondolnák (vezeték szakadás, kidörzsölődés ..)!
Ezt nézném meg először , az elektronika csere kicsit borsosabb!
Te otthon a kipuf nyilást semmi féle képpen ne bántsd! Azt ki lehet reszelni de nem lesz jobb semmivel, sőt még csak rosszabb lesz Ahhoz hogy jó legyen modosítani kéna a Hengernek a vezérlésén, radián szök meg minden amihez nagy tudás kell, de ha elviszed hozzáértőhöz az megcsinálja de annyiból már kapsz egy 70es Top hengert
Nem ragad meg. MIért ragadna meg? Ha nem téped és kerülöd a hirtelen gyorsításokat és a max sebességet semmi baj nem lehet elvileg. Full szintetikus olajjal használd. Ha félsz, hogy ragad akkor egy csipet olaj a benzinbe.
jah és amikor mennt a motor 20-30 al az eset elött akkor elengettem a gázt és ugy mennt mint amikor olyan 8-10 nél szétkapcsol a kuplung vagy mi!amikor csak gurul és ninics kapcsolat nah ez volt ha nem huztam a gázt!jol gondolom hogy csak az ékszijj vagy a kuplung?lplz.. jah és amugy is vennék miet vegyek bele?megjön a fizum belerakom a legjobbat 1 kuplungra gondoltam meg 1 ujj ékszijjra+görgökre !mijenek legyenek?maloosi fly vagy kinek mi a jo? Köszi elöre és kuss csoki meg ricsi
Én először valami kontakt hibár gondolnák (vezeték szakadás, kidörzsölődés ..)!
Ezt nézném meg először , az elektronika csere kicsit borsosabb!
http://www.egumotors.hu/index....