Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megszakítós Simson trafóval.
Milyen trafóval használtad?
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy Aprilia sr 50R-be milyen foglalatú izzó megy előre? Azt Tudom, hogy 35/35w-os...
H8-as?
Hátulra tudom, hogy BAY15D 5W/21W a hátsó lámpa.
Illetve az index milyen?
A válaszokat köszönöm! :)
Módositok. Mostmár 1 darab szikrát ad, aztán annyi.
Helló Kinter. Van egy aprócska gondom. Már nem indul a mocim, és nincs szkrám :( Mi a fene baja lehet? A bekötés tuti jó. Mert 2 napig indult, semmi gond sem volt. Szereztem másik gyújtótrafót is tesztelni hátha az döglött meg, de ezzel sincs szikra. A modult lehet valahogy tesztelni? Bár kicsit sem melegedett amig ment a moci, úgyhogy annak jónak kell lennie! Vagy nem?
Szia. Azt még nem néztem meg...... Lehet hogy az rezonálna,rgy bizonyos sebességnél? alapjáraton, is csendes csak 29 nél reteg valami de nagyon. Ha törött lenne akkor hogy menne,mert a menet teljesítménye tökéletes. Húz,végre is fullos....... Köszi a választ......
Kuplungot is leszedted és megnézted? A rugók nincsenek eltörve?
Sziasztok!

Leszereltem a kuplungot. Az normális ha egy kicsit mozog a végáttétel?
Levegyem a kihajtás deknit és megnézzem a golyóscsapágyat, vagy egy kicsit kotyoghat?
előzőhöz bocsi rosszul írtam a bal oldalától lehet hallani.....csuszka,görgő,szíj cserélve......nem mozog semmi.....
Sziasztok. Pigi blokkos factory ditechem egy bizonyos fordulaton 29 km/h sebességnél a dekni jobb oldala elejétől hangos rezgést lehet hallani. Nem találom a hibát. Valakinek valami ötlete?
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy Aprilia sr 50R-be milyen foglalatú izzó megy előre? Azt Tudom, hogy 35/35w-os...
H8-as?
Hátulra tudom, hogy BAY15D 5W/21W a hátsó lámpa.
Illetve az index milyen?
A válaszokat köszönöm! :)
Írtam válasz email-t. Szerintem elfelejtetted testre kötni a jeladó másik vezetékét. De két ceruza elemet sorba kötve ki tudod próbálni hogy működik-e a modul, mivel a fehér vezetékre 3 - 9 Volt közötti pozitív impulzust adva, szikráznia kell a gyertyának. Egy impulzus=egy szikra, több impulzus értelem szerűen több szikra.
Üdv. Urak. Megpróbáltam ma beépíteni a Kinter által készített modult, de a következőt tapasztaltam.
A küldött rajz szerint kötöttem be, de amint a citromsárga vezetékre áramot adok, azonnal adja a szikrát attól függetlenül, hogy a fehér vezetékre rá van-e kötve a jeladó. A lendkerék forgatására nem reagál semmit, nem ad szikrát, csak akkor, amikor áramot kap a sárga vezetékre. Próbáltam kizárni, hogy hátha a jeladó a rossz, és próbáltam közvetlen testet adni a fehér vezetékre, mintha a jeladó előtt elhaladna a lendkerék, de semmi. Ha a jeladó rá sincs dugva, akkor is adja a szikrát, amikor a sárga vezetéken áramot kap. Innentől kezdve tanácstalan vagyok.
Mint ahogyan kinter írta, minden modult tesztel, így feltehetőleg nálam van a hiba, de nem tudok rájönni, hogy mi az. Valaki nem járt így?, ahogyan én?
Venni vagy esztergályossal csináltatni kell. A feszegetéssel csak elferdíted a lendkereket és a főtengelyt, kipergeted a mágneseket, stb...
Köszi szépen! És ha nincs ilyen lehúzó?
Oké, kösz szépen! :)
Nem a Volt a lényeg, hanem a mérete és az hogy hány Amperes. A 32V csak azért van rajta, mert azzal jelölik hogy kisfeszültségű áramkörbe való. Ugyan úgy fog működni 12V-on is, ha a mérete jó.
Sziasztok!
Robogóba hány Voltos biztosíték kell? A biztosítékon amit kivettem 32v van feltüntetve(2db 7.5A, 2db 15A)
Találtam egy boltot ahol van is, de ott a képen 32V van, de 12V-ot írnak...
http://sracing.hu/elektromos_a...
Nagyon egyszerű. Lendkerék lehúzóval.
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam a fórumon Piaggio Zip kategóriát.
A lendkereket hogyan, mivel lehet levenni egy Piaggio Zip 50 robogónál? (lendkerék lehúzó nélkül)
Előre is köszönöm szépen!
Szia az itt leirtak alapján.Rá tudsz keresni.
Szia ! Teflongyűrű cserét miképpen oldottad meg ? (Tudom, kezdő kérdés ! )
Nagyon szivesen. Gyújtást nem rajtafelejteni! Ebben a modulban már van hővédelem, de inkább ne akard kipróbálni. (Bár én minden egyes modult kézzel egyenként, élesben tesztelek, természetesen a hővédelmét is). Ha mégis besikerül túlhevíteni, akkor nem fog szikrát adni. Ilyenkor még nincs veszve minden. Hagyd lehűlni és újra menni fog. Persze azért egy bizonyos határon belül. Azt hogy hány ilyen 'balesetet' tud túlélni, arról nincsenek tartós tesztek. Használd egészséggel, jó sokáig.
Üdv Mester. Na kezdhetsz rettegni, mert a hálám üldöznifog! Pöcc-röff a gép, és megy, mint a barom Ugyhogy ezer köszönet a modulért, és az egyébb átalakitáshoz szükséges infókért! Köszönöm!