Sziasztok!
Gondoltam leírom, hátha segít valakinek:
2003-as Piaggio blokkos SR50-es DiTech-em van. Reggelente míg hideg volt a motor, húztam a gázt, és beszaggatott, mind addig míg fel nem melegedett. Raktam bele Shell V Power Racinget, és Repsol full szintetikus olajat. És ami a lényeg, egy pici Spuri adalékot a benzinhez (Ez nagyon sok mindent kipucol). Megszűnt a rángatás, megy szépen, indul szépen.
Egy kérdésem is lenne: Mennyi az a tempó, amivel még nem ölöm meg a gépet? 60-65-el szoktam a városban menni.
Szia.
Megtiszteltetés hogy nekem szegezted a kérdést. Nekem mindenben Kinter fórumtárs segített. Bár mindent magamnak csináltam. Mondjuk egy ideje szerelek robogókat. Szóval bármi kérdésed van segítek természetesen, de Kinter mester az átalakítás professzora. Biztos segít mindenben.
Fizikálisan is tudok segíteni, csak Budapesttől 150 km-re vagyok...
Az átalakítást csak ajanlani tudom.
Érdeklődnék a DiTech átalakításról - karbisra. Egyelőre nem mutatta jelét, hogy megadja magát az injector, de erősen gondolkozom azon, hogy nem is várom meg azt. Nem bízom benne és a robogós kedvem rontja.
Kérni szeretnék egy (megbízható) budapesti elérhetőséget és egy nagyjáboli összeget kalkuláció végett.
Ha másnak (is) van kontaktja/véleménye azt is szívesen veszem:
utazomail@gmail.com
Szerintem azért,mert a ditech forgattyúsházába nem jut el az üzemanyag csak az olaj,így nincs ami hűtse a műanyagkosarat.A fém meg ezt jobban tolerálja.
Szerintem azért,mert a ditech forgattyúsházába nem jut el az üzemanyag csak az olaj,így nincs ami hűtse a műanyagkosarat.A fém meg ezt jobban tolerálja.
Üdv mindenkinek. Lenne egy olyan problémán, hogy Aprilia sr 50 elindításkor a porlasztóból nagyon fröcsköl ki a benzin, a légszűrő tiszta ganyé csöpög belőle cucc amúgy könnyen indul és megy rendesen csak most az utóbbi néhány napban kezdte el csinálni.
Ha van ötletetek vagy megoldásotok annak örülnék.
Köszönettel.
Vizes minarelli. Ehhez van itthon miden. Én 50-es szekeret nem akarok venni, holnap csinálok képeket, és megbeszéljük. Küldök képet.
Jut eszembe van variátor leszedőm is ha érdekel...(stage 6)
Jól értetted! A kuplungom cserés, mivel mindössze 0,5mm ferrodo maradt rajta. Közben megmértem a szíjat, ami 15,5, tehát 1mm-rel kisebb a gyári értéknél. A görgők elvileg cserélve lettek, mivel felkerült egy yasuni z kipu.
Van kuplungod is? ÍRd meg mid van, és mennyiért
urbanjozsi kukac gmail.com
Most mi a szarról beszélünk? Eddig szó nem volt a szíjról. Eddig a kuplungról volt szó, vagy lehet én értettem félre. Azt hittem a kuplung ferodolján van 1mm. Én a szíjat nem cserélném még 1mm kopásnál.
Jut eszembe van itthon görgőm és szíjam (új) is hosszú minához, meg egy két dolog, ha érdekel.
Gondoltam leírom, hátha segít valakinek:
2003-as Piaggio blokkos SR50-es DiTech-em van. Reggelente míg hideg volt a motor, húztam a gázt, és beszaggatott, mind addig míg fel nem melegedett. Raktam bele Shell V Power Racinget, és Repsol full szintetikus olajat. És ami a lényeg, egy pici Spuri adalékot a benzinhez (Ez nagyon sok mindent kipucol). Megszűnt a rángatás, megy szépen, indul szépen.
Egy kérdésem is lenne: Mennyi az a tempó, amivel még nem ölöm meg a gépet? 60-65-el szoktam a városban menni.
Megtiszteltetés hogy nekem szegezted a kérdést. Nekem mindenben Kinter fórumtárs segített. Bár mindent magamnak csináltam. Mondjuk egy ideje szerelek robogókat. Szóval bármi kérdésed van segítek természetesen, de Kinter mester az átalakítás professzora. Biztos segít mindenben.
Fizikálisan is tudok segíteni, csak Budapesttől 150 km-re vagyok...
Az átalakítást csak ajanlani tudom.
üdv
Sziasztok! Ez a membrán jó a vizes fekvő minarelli SR-be?
Érdeklődnék a DiTech átalakításról - karbisra. Egyelőre nem mutatta jelét, hogy megadja magát az injector, de erősen gondolkozom azon, hogy nem is várom meg azt. Nem bízom benne és a robogós kedvem rontja.
Kérni szeretnék egy (megbízható) budapesti elérhetőséget és egy nagyjáboli összeget kalkuláció végett.
Ha másnak (is) van kontaktja/véleménye azt is szívesen veszem:
utazomail@gmail.com
conair801@gmail.com
Van eladó, ha érdekel, holnap rakok fel ide is képet és szétnézhet mindenki.
Ha van ötletetek vagy megoldásotok annak örülnék.
Köszönettel.
Jut eszembe van variátor leszedőm is ha érdekel...(stage 6)
Van kuplungod is? ÍRd meg mid van, és mennyiért
urbanjozsi kukac gmail.com
Itt a gépsárkány:
Jut eszembe van itthon görgőm és szíjam (új) is hosszú minához, meg egy két dolog, ha érdekel.
Akkor megnézem a görgőket is..... ha már lúd, legyen kövér