Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó
1mm-nyi szíjkopás az cserére ad okot?
Szerintem semmi..
Egyébként mi a különbség teljesítményben a 105, és a 107 közt?
Köszönöm
A kuplungharang belső átmérője mondja meg legkönnyebben, hogy 105-ös vagy 107-es. Ha nincs rajta 1mm ferodol akkor csere.
Először azt hittem, hogy csak a rugók gyengültek el...... Aztán mikor szétszedtem, és megláttam.......... Így már érthető, hogy lábbal vissza tudtam fogni. 20-25km/h -ig alig ment, aztán indult meg.
Az már bőven cserés. A limit asszem 1 mm, rég olvasgattam már olasz fórumokat.
Nem azon! Magán a kuplungon. Azért akarom cserélni.
Igen, a harang belső átmérőjét. Azon nehezen marad ferodo.
Mármint a harang belső átmérőjét?!
0,5mm ferrodol maradt rajta..........
Tegyél képet és belőjük Kb-ra a motorod évjáratát tól ig határig.
Magasabb fordulaton fog elindulni a motor.
Belső átmérőt mérd le.
Talán átmérő?
Sziasztok!
Mit kell lemérnem a kuplungon, hogy kiderüljön, hogy 105, vagy107-es? köszi!
kivettem. a gyári varió van benne és a görgők 4,5grammosak. a kontraszt rugó sárga, a kuplung rugók még valószínűleg a gyáriak. ha azokat kicserélem erősebbre mire számíthatok?
Sziasztok. Eladó egy piaggo blokkos bendix, működik, csak nekem kiderült hogy morini blokkos motorom van, és nem jó bele,
Ára: 8000 Ft.
Érdekelne Morini blokkba való bendix.... :)
Van egy olyanom, ami már 80%-ban készen is van. De mint írtam, amit beraktam védelem, azért nem mindenható. Továbbra is oda kell figyelni a gyújtáskapcsolóra.
Ha még a gyári vario van benne,akkor 15x12-es.(minarelli blokknál)Tuning variók általában 16x13-mal dolgoznak.A biztonság kedvéért vedd le és mérd meg,háthamárnem a gyári van benne.
Még 1 kérdésem lenne!
a karburátoros kör sr-be 15*12-es variógörgő kell?
pontos évjáratot sajna nem tudok :-\
Helló mester. Tudnál nekem lassan csinálni egy másik modult? Mert aktuális lessz, elhatároztam, hogy én még ezzel motorozni akarok Szóval ha nem gond, akkor majd olyat kérnék, amit írtál hogy nem ég le olyan heréknél, mint én
Sziasztok!

SR 50-hez van eladó csomagtartó konzolom platnival, ha valaki épp ilyet keresne.
Köszönöm a segítséget!
Karbit, meg tőlem egy FET modult.
Szevasztok!
Érdekelne mit kell vennem a Di-Tech átalakításhoz?
Pontos lista kéne olyantól akinek már megvolt.
2002-es járgányról lenne szó.

Köszi