Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia Leonardo gyári tükör?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy SR 50-hez lehet kapni hasonló visszapillantó tükröt mint a gyári csak magasabb (hosszabb) szárral? Az a gondom, hogy a balos tükörbe sokszor szart se látok a könyököm, ruházat miatt!
Köszi szépen!
50 ezerért? Bammeg...
Nekem meg elkezdett szaggatni,meg lefulladni menet közben! Aztán benzinpumpa csere egy 50-sért,aztán most úgy néz ki,hogy megjavult!
Sziasztok! Ha 50ccm-es SR-re 12es karbi helyett 16ost teszek, az növelni fog a teljesítményen, vagy csak a fogyasztás lesz több?
De mint kinter kolléga is írta,több dolog is lehet......sajna..:-(
Szia.
Szerintem szarakodik a benzinpumpád! Egy ismimnek ugyan ezt csinálta. Vett egyet bontottan,és megoldódott a problémája.Üdv: Zsaru.
Azért köszönöm szépen!
Szétnézek, hát ha találok egy ilyen boltot a közelben. Itt (Horváth-országban) Szekszárd és környékén nem sok minden van és az is arany árban.
Hát őőőő igen. Ez így, hmm-hmm.
Én meg 113-115 kg körül vagyok, a vállam nekem is széles, nem vagyok konfekció méret. Így látatlanba elég necces ruhát, cipőt venni sajnos, mert ha nem jó küldhetem vissza.
Én egy 100-110 kilós kopasz vagyok. Nekem kicsit szűk vállban. Viszont vízálló és a szél sem fújja át. Van egy kivehető bélése is. A könyökénél elég komoly védőke van belül. Kivehető ez is. A hátánál is van egy lapocska, ez nem annyira komoly, de a a hátadon csúszol akkor sokat jelent. Az ára jó kérdés. Én asszem 19-20e körül vettem (plusz posta). Ha kell, 10-ért a tiéd. Plusz posta persze. Addig volt rajtam, amíg lement a nagymotor vizsga. Ez ~ 10-12 alkalom.
Köszi szépen! Szép és a színe is tetszik, csak kérdés, hogy jó-e rám?
Ja és mennyibe kerül? :-)
XXL vagy 3XL lehet a mérete.

http://www.mofaker.hu/termek/T...
Nekem van egy olcsó kabátom eladó. Sőt csizmám is. A vizsga alatt volt csak használva.
Sziasztok!
Tud valaki aránylag olcsóbb, kényelmes protektoringet vagy protektoros kabátot, hogy hol lehet beszerezni újonnan?
Vagy egyéb védelmi megoldást esés ellen?
Köszi szépen!
Ditech-nél bármi előfordulhat.
Létezhet olyan szerencsétlen eset hogy az elszakadó szíj beakad és odavert a főtengelynek. Igen ritka eset. Ha ezután a főtengely ütni fog (akár picit is), az nem a következő szíjat teszi tönkre, hanem a főtengely csapágyakat de izibe...
Ide nem jött semmi.
Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat hogy a motorja nem nem tud felpörögni és nem megy csak max 50km/h-val?! 2003as Ditech Piaggio blokkos!
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy egy szíjszakadás tehet kárt a főtengelyben?
Konkrétan arra gondolok, hogy meggörbítheti-e(persze csak minimálisan).
Ha pedig ez megtörténik(már ha megtörténhet) akkor okozhat ilyesmi egy következő szíj szakadást?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.

Igen nagy erőkkel keresnék Old SR, léghűtéses, orr idomot, akár lámpástól! Természetesen nem heroin árban.

Miénket igen szép, s percíz munka tükrözi: beragasztva foncsor,búra, komplett lámpa az idomba, izzó, izzó lefogató műanyag gyűrű...ez mind 2 komponensű ragasztóval. Lehetetlen szétszedni...recseg-ropog az egész...legszívesebben páros lábbal ugrálnék rajta..

Ha van valakinek feleslegben, vagy tud olyan embert, akinek van, azt megköszönném.
nem kaptad meg az e-mail-om?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_leonardo_300-7717693

Hihetetlenül szép állapotú masina.
Aki esetleg most akar váltani.
Sziasztok!
Rugókat szeretném kicserélni a kuplungban. SR50 vizes mina, gyári henger, yasuni z kipu. Milyen szinűt javasoltok? Melyik az ami a gyárinak megfelelő lenne?
kinter kukac freemail pont hu