Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy SR 50-hez lehet kapni hasonló visszapillantó tükröt mint a gyári csak magasabb (hosszabb) szárral? Az a gondom, hogy a balos tükörbe sokszor szart se látok a könyököm, ruházat miatt!
Köszi szépen!
Azért köszönöm szépen!
Szétnézek, hát ha találok egy ilyen boltot a közelben. Itt (Horváth-országban) Szekszárd és környékén nem sok minden van és az is arany árban.
Én meg 113-115 kg körül vagyok, a vállam nekem is széles, nem vagyok konfekció méret. Így látatlanba elég necces ruhát, cipőt venni sajnos, mert ha nem jó küldhetem vissza.
Én egy 100-110 kilós kopasz vagyok. Nekem kicsit szűk vállban. Viszont vízálló és a szél sem fújja át. Van egy kivehető bélése is. A könyökénél elég komoly védőke van belül. Kivehető ez is. A hátánál is van egy lapocska, ez nem annyira komoly, de a a hátadon csúszol akkor sokat jelent. Az ára jó kérdés. Én asszem 19-20e körül vettem (plusz posta). Ha kell, 10-ért a tiéd. Plusz posta persze. Addig volt rajtam, amíg lement a nagymotor vizsga. Ez ~ 10-12 alkalom.
Sziasztok!
Tud valaki aránylag olcsóbb, kényelmes protektoringet vagy protektoros kabátot, hogy hol lehet beszerezni újonnan?
Vagy egyéb védelmi megoldást esés ellen?
Köszi szépen!
Létezhet olyan szerencsétlen eset hogy az elszakadó szíj beakad és odavert a főtengelynek. Igen ritka eset. Ha ezután a főtengely ütni fog (akár picit is), az nem a következő szíjat teszi tönkre, hanem a főtengely csapágyakat de izibe...
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy egy szíjszakadás tehet kárt a főtengelyben?
Konkrétan arra gondolok, hogy meggörbítheti-e(persze csak minimálisan).
Ha pedig ez megtörténik(már ha megtörténhet) akkor okozhat ilyesmi egy következő szíj szakadást?
Előre is köszi a válaszokat!
Igen nagy erőkkel keresnék Old SR, léghűtéses, orr idomot, akár lámpástól! Természetesen nem heroin árban.
Miénket igen szép, s percíz munka tükrözi: beragasztva foncsor,búra, komplett lámpa az idomba, izzó, izzó lefogató műanyag gyűrű...ez mind 2 komponensű ragasztóval. Lehetetlen szétszedni...recseg-ropog az egész...legszívesebben páros lábbal ugrálnék rajta..
Ha van valakinek feleslegben, vagy tud olyan embert, akinek van, azt megköszönném.
Sziasztok!
Rugókat szeretném kicserélni a kuplungban. SR50 vizes mina, gyári henger, yasuni z kipu. Milyen szinűt javasoltok? Melyik az ami a gyárinak megfelelő lenne?
Az lenne a kérdésem, hogy SR 50-hez lehet kapni hasonló visszapillantó tükröt mint a gyári csak magasabb (hosszabb) szárral? Az a gondom, hogy a balos tükörbe sokszor szart se látok a könyököm, ruházat miatt!
Köszi szépen!
Szerintem szarakodik a benzinpumpád! Egy ismimnek ugyan ezt csinálta. Vett egyet bontottan,és megoldódott a problémája.Üdv: Zsaru.
Szétnézek, hát ha találok egy ilyen boltot a közelben. Itt (Horváth-országban) Szekszárd és környékén nem sok minden van és az is arany árban.
Ja és mennyibe kerül? :-)
http://www.mofaker.hu/termek/T...
Tud valaki aránylag olcsóbb, kényelmes protektoringet vagy protektoros kabátot, hogy hol lehet beszerezni újonnan?
Vagy egyéb védelmi megoldást esés ellen?
Köszi szépen!
Az lenne a kérdés, hogy egy szíjszakadás tehet kárt a főtengelyben?
Konkrétan arra gondolok, hogy meggörbítheti-e(persze csak minimálisan).
Ha pedig ez megtörténik(már ha megtörténhet) akkor okozhat ilyesmi egy következő szíj szakadást?
Előre is köszi a válaszokat!
Igen nagy erőkkel keresnék Old SR, léghűtéses, orr idomot, akár lámpástól! Természetesen nem heroin árban.
Miénket igen szép, s percíz munka tükrözi: beragasztva foncsor,búra, komplett lámpa az idomba, izzó, izzó lefogató műanyag gyűrű...ez mind 2 komponensű ragasztóval. Lehetetlen szétszedni...recseg-ropog az egész...legszívesebben páros lábbal ugrálnék rajta..
Ha van valakinek feleslegben, vagy tud olyan embert, akinek van, azt megköszönném.
Hihetetlenül szép állapotú masina.
Aki esetleg most akar váltani.
Rugókat szeretném kicserélni a kuplungban. SR50 vizes mina, gyári henger, yasuni z kipu. Milyen szinűt javasoltok? Melyik az ami a gyárinak megfelelő lenne?