Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Injektort ki hogyan tisztított házilag?
Kiszedtem, és habos buborékos benzin csöpög a fejből.
2001-es Ditech
Sziasztok
Simson és Suzuki cross motor után gondolkodom hogy átülnék egy nagyobb kerekű robogóra.Nekem nagyon tetszik és most árában is egy 100.000ft-tal olcsóbb akcióban a Aprilia SR Motard 50 érdekelne a véleményetek mivel nőként nehéz kiigazodnom a sok motor között.Napi 12 km ingázásra kéne vajon mennyit fogyaszt?Biztos kevesebbet mint a 14 éves Suzuki Vitarám:-)A lényeg olyan motort keresek amit nem kell szerelgetni 6-7 évig és úgy látom az Aprilia az e téren nagyon jó.Segítségeteket előre is köszönöm
Mérd meg a rugók anyagvastagságát,ha a kék vastagabb "drótból" van akkor erósebb.
a kék kuplungrugó erősebb mint a sárga? a kicsi rugóra gondolok!
Köszönöm a választ! ;)
Ha csak egyszerűen felteszed hangolás nélkül rosszabb lesz,mint a gyárival.Sárga malossi kontraszt,és kb 4-4,5grammos görgő kell hozzá.Kuplungrugóból is erősebb kell,de hogy milyen színű az azfügg a gyártótól,és a kuplung típusától.
bocsi 50-es
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy vettem 1 Leo Vince ZX-et 1 50-es kör sr-re de még nem tettem fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata? Milyen változás lesz ha csak felteszem és nem nyúlok máshoz?
Esetleg milyen görgőket illetve kuplungrugókat ajánlanátok hozzá?
Válaszotokat köszönöm!
Én úgy tudom, hogy a sárga és a piros a karbishoz való. A zöld és a lila a ditechhez. Persze bármelyik jó bele mert a variátor mindkettőnél ua. Ezek a színek mind malossi gyártmány.. Pirosat és lilát nem raknék bele mert felkapja az elejét,ahhoz kell a hosszított végáttétel ha nem akarod hogy a fiad elessen... Kuplungot mindenképp cseréj olyanra ami állítható ezzel beállíthatod a nyitást és a zárást, és szerintem a zöld vagy (sárga) rugó elég.
Sziasztok! Eladó sr50 oldra vízhűtésesnek az ülése, két személyes! A nagy műanyagot is odaadom hozzá, a dobozt!

UGyanitt a vizes old sr blokkra való gyári rezó kipufogó, nem fúj ki, jól működik, egy helyen már javítva volt. A legjoibb ajánlatért odaadom!

Bpn van, posta ok.

vftsforever@gmail.com

06 30 676 99 nyolcvannyolc
Szia sajnos alsó takarom csak törött van .idéz az nincs csak hátsó komplett a lámpával mint a képen látható
sziasztok! Bagster tankbőrhöz keresek beakasztó műanyag fület, egy darabot. Esetleg tudna nekem segíteni benne valaki, hogy hol találok? köszönöm.
Fehér\ átlátszó első index búra érdekelne még..
Alvazdzam takaro, megvan még? Mennyi az ára?
Piros malossi rúgó,és 6-os görgő.
Az erősebb kontrasztra én is gondoltam, csak nem tudom, hogy melyik gyártó, melyik színű rugójával próbáljam.
Volt aki kéket mondott, volt aki sárgát, te meg zöldet.
Fogalmam sincs melyik lenne a jó, most 5,3 görgők vannak benne.
Sziasztok
Aprilia sr 50 ditec bontodik ,meg elég sokminden megvan a blokkon kívül.
Üzenj mond mi kell
hosszabb (nagyobb végsebesség) de csak 70-s hengerhez jó
Olyan kerdesem lenne hogy ez rovidebb vagy hosszabb mint a gyari?
Sziasztok,tegnap leállítottam a motort,semmi gebasz nem volt,ma indítottam volna és semmi,nem ad szikrát,kérdésem az lenne hogy rugdosásra mennyi feszültségnek kellene feljönni a blokktól,illetve hogy lehet megtudni hogy a tilisztor jó e,93-as SR.
A trafó és a gyertya az biztos hogy jó.
Pedig el tudja égetni nekem is volt vele ilyen gondom, én ezért raktam bele a ZMR7AP-t
szerintem is, az durva lenne ha elégetnè a gyertyát...
Köszönöm válaszod.
Sziasztok!
Van egy eladó 70-s malossi kihajtás tengelyem piaggio blokkos sr 50-hez.
Alig pár száz kilométert használtam azt is 50-s hengerrel.
Ha valakit érdekel telefonon elér: +36/30-68-08-208
irány ára 17.000,-