úgy voltam mivel munkába járok vele muszály lenne valamit kitalálni vannak rázós részek (már zakóztam vele)ezért ha nem jön mögötted autó akkor nem látsz olykor eluralkodott rajtam a halálfélelem a gyári annyit ér mint halottnak a meleg beöntés inkább mókolás de látok ahogy kell!
Helló !
Melyik az erősebb kuplungrugó ?
A malossi piros mhr vagy az a piros ami ebben van http://www.stage6.hu/kuplung/s...
Beletettem a Stage 6 kuplunghoz kapott pirosakat Malossi Flyba és elég korán nyit. Malossiból melyik színű lesz erősebb ennél ?
De nem ám!szó nincs egy csíkról mivel a két lámpa ugyanúgy fekszik fel a karimára ugyhogy szépen egyenletesen terít csinálok képet le fog esni az állad.a generátor meg már rég megadta volna magát
Mielőtt véglegesen beépítettem volna hagytam félórára hagy égjen.gondoltam kiforja magát de nagy meglepetésemre nemhogy a plexit de szinte maga a lámpán lévő hűtőbordák sem melegedtek fel azóta pedig rengeteget használtam és még csak jele sincs olvadásnak kopp kopp.:))
Van ám itt gond kérem. 1. A 2*15W helyett most 55W-al terheled a generátort. 2. A ködlámpa (ha projektorral együtt cserélted) lefelé, egy csíkban teríti a fényt. 3. Ha a projektor maradt a régi gyári műanyag, akkor el fog olvadni. Már 20W-tól is, nemhogy 55-től.
Üdv!
Úgy néz ki sikerült kieszközölnöm a mérhetetlenül alulra méretezett gyári fényszórót egy igazi nagymotoroséra!homasitába lehet kapni közel 6 ezer forintért univerzális ködlámpát 55w-12volt h3-as izóval.Elvittem a kiberhelt foncsolt hozzámértem és gyakorlatilag a méret passzentra egyezett!és nagy szerencsémre nem csak a méret de valahogy a felfogatás része is beillett a gyáriéba kissebb maszatolással(végülis ugyanúgy lehet állítani a gyári magasságállítóval) kb 2 órás művelet volt!azóta volt szerencsém hosszú etapon kipróbálni a végeredményről kb álmodni sem mertem:)kinézetre pedig nekem legalábbis jobban adja!ha valakinek kérdése volna csak nyugodtan!:)
Pár nap (max egy hét) alatt csontra merítik az akkut, ha nem használod a gépet. Főleg a kínai szutykok. Kérd el haverodtól, kössétek be ideiglenesen, áramérővel sorban, élesítsd és figyeld mit fogyaszt. Ebből ki tudod számolni hogy hány napig fogja bírni az akku. Télen ez a fele. Rossz akkunál a negyede.
Egyértelműen igen, mivel a 2T a forgattyúsházban is munkát végez. Ha a szimering kemény (nem tömít), akkor szépen elszökik az összesűrített power. Ha te is csak fele annyi levegő veszel vagy fele annyit eszel, te is csak fél olyan erős leszel.
Meg kellene mérni mennyi az áramfelvétele, aktivált üzemmódban. Az enyém kb. 20mA vesz fel, ezzel sokáig bírja és nem károsítja az akkut sem. Igaz nekem nincs távindítás és a többi kényelmi funkció sem, továbbá speciális kulccsal aktiválható. Régebben több robogót árusítottak ezzel a riasztóval, de elég hamar lemerítették az akkut.
Sziasztok.Robogó riasztóról mi a véleményetek? Hosszú állásnál lemeríti az aksit? Mert én ilyeneket hallottam! 2 db. távirányító,és távindító is van benne,de ez engem nem érdekel,csippant,irányjelzőt vezérel. 2000-ft az ára,haverom kínálja. Véleményetek? Üdv: Zsaru!
Debrecenben egy darab karbis sincs eladó(csak Di-Tech)
Egy kis faluban akadtam rá...kemény 10600km-el.Full gyári minden része.50km röhögve lenyomtam vele egyhuzamban hazáig Debrecenbe.
120 pénzért szerintem ajándék volt...
Sziasztok!A minap vettem egy S50-et karbis 70-es henger Athena,valami tuningkipufogó és sport variátor van rajtam én csak nyárra vettem futkozni,hogy ne az autómat kelljen használom,mert az már igen ritka ami nekem van .Abban kérném a segítségeteket,hogy van egy olyan problémám mikor csutkára húzom elindul mint az állat gyorsul 95-100 ig és a vége is ez,de mikor kicsit vissza engedem a gázt pl 70-ig és húzok egy tőt nem akar menni elkezd gondolkodni,egy idő után elmélkedik és elindul 95-ig ugyanúgy mintha nem akarna váltani,tudom fokozatnélküli de mi ez?Ha meg 0-ról indulok simán felgyorsul?Volt pár robogóm 20 évesen,de azóta eltelt 9év és nem is nagyon szerelgettem.Mi lehet variátor?A szíj egész jól néz ki vagy a görgők?.Valaki segítsen
Stage 6 Racing MKII kuplungrugókról van szó Malossi Flyba rakva.