Itt a tavasz..gondoltam veszek valami kis robogót munkába járás céljából,mert kocsival nem igazán kifizetődő.... :W
Tegnap sikerült is lecsapnom egy 2004-es Aprilia SR50 R-re.
Eddig hibátlannak tűnik a szerkezet..nah és eszméletlen jól gyorsul.Szeretném azért átvizsgáltatni...Esetleg tudna valaki ajánlani egy megbízható szervízt Debrecenben?
Én csak arról tudok nyilatkozni ami nekem volt. Én szélesebbet nem vennék mint a gyári. A pirelli evo -ból a 21-es előre, a 22-es hátra van. Pirelli evo 21 és Pirelli evo 22
Árban sem horror. Simán megvenném újra.
Az olaj hitkerdes. Az ismerosi korben Castrol Power1 Racing-et hasznalunk, ez is fullszin. Ha nevesebb gyarto fullszin olajat rakod bele, rosszat nem teszel. Csak az Arol 2t-t keruld.
Le szeretném cserélni a gyári gumikat, 130x60x13.
Milyet ajánlotok? Én a Michelinek között nézelődtem... (Michelin MOTOR POWER PURE SC)Tudnátok ajánlani?
Helló !
Melyik az erősebb kuplungrugó ?
A malossi piros mhr vagy az a piros ami ebben van http://www.stage6.hu/kuplung/s...
Beletettem a Stage 6 kuplunghoz kapott pirosakat Malossi Flyba és elég korán nyit. Malossiból melyik színű lesz erősebb ennél
Üdvözlet már két éve hajtok egy 2004 sr 50 ditech piagio blokos robogót
Sokat olvastam utána és mindenki szidta hogy nem jó az injektoros
Vagy nekem van szerencsém de amikor megvettem kapot egy felújított kompresszort 20e HUF + egy gyertyát
és azóta csak megy és megy semmi baja ha nem merül le az aksi akkor indul! fogyasztása elenyésző 2-2.5 liter főként városba munkába járásra használom nem nagyon melegítgetem.
Szét vannak kopva görgők csörögnek stb de a motorjának semmi hibája sincs.
végsebesség gps szerint 76km\h persze az óra ekkor már 80 felet mutat.
Én adnék egy nagy piros pontot a piagio blokos ditech nek!
(Bár elég ritka és nagyon kevés van belőlle)
Elsőkörben én a karbit takarítanám ki. Lehet, hogy a fúvóka koszos benne, vagy a tűszelep akadozik és nem nyit ki rendesen, így amikor gyorsabban fogy a nafta a karbiból nem tölt elég gyorsan utánna. A benzinszűrő milyen állapotban van? Esetleg a benzincsap nem nyit rendesen. De lehet gyújtás galiba is. Gyertyád milyen benne?
De ha hülyeség mondtam, majd a többiek kijavítanak.
Üdv!Új vagyok itt az lenne a kérdésem mennyiért csinálnál gyujtást nekem kinter?Aprilia ditech de karbisra van alakítva,ecu meg valami jamaha lehet benne.Előre is köszi a választ.
Sziasztok.:) Olyan problémám lenne hogy húzom neki a gázt és amint eléri az 50 km/h-t utána hirtelen neki áll fulladni.(sr 50 sport pro piaggio blokk 2007) segítségeteket előre is köszi. :) (a motorba nincs belenyúlva semmi tuning)
Itt a tavasz..gondoltam veszek valami kis robogót munkába járás céljából,mert kocsival nem igazán kifizetődő.... :W
Tegnap sikerült is lecsapnom egy 2004-es Aprilia SR50 R-re.
Eddig hibátlannak tűnik a szerkezet..nah és eszméletlen jól gyorsul.Szeretném azért átvizsgáltatni...Esetleg tudna valaki ajánlani egy megbízható szervízt Debrecenben?