Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem igazad van. Már most megvenném, csak attól félek, hogy járatás közben megragadna.
Szerintem nem fog. A 70-es henger megnöveli a nyomatékot 85 körül fog menni, teljesen másmilyen gyorsulással.
Hello! Pont annyi amit írtál 60-65. Vettem rá egy ZX kipufogót azzal is ennyi, csak gyorsabban éri el. Télire beruházok egy Malossi 70-es hengerre, de attól félek hogy 60-65-nél leszábájoz, ezért érdekelne.
Hmmm tényleg furcsa, de ez csak azt bizonyítja, hogy amit tud az tudja hegyen völgyön. Mennyit megy egyébként? A scrák nem egy speed gépek. 65 az már jó. Én azt mondom, hogy erősebbet gyorsabbat szeretnél akkor tegyél fel egy 70-es szettet hidd el csodákat művel.
Abból gondoltam, hogy van benne, mert én 105kg vagyok, a barátom 65kg és ugyanaz a vége.
Szerintem nincs.
Eladó egy 2002-es Ditech! Megkímélt állapotban 8100km-el ,új első és hátsó fékbetéttel !
Érdeklődni : 0630/ 37 39 915 vagy varga89viktor"kukac"freemail.hu
Sziasztok! Aprilia Scarabeoban van elektronikus "fojtás"? 98-as évjárat.
Hy! Azt szeretném kérdezni hogy a henger kipufogónyílásánál le van falazva a fele ez direkt ilyen vagy ez folytásként szánták?
Ha folytás akkor szerintetek hogy szedjem ki?
Helló !

1,5 felett tekertem ki .
Én azt mondom, hogy egy komplett fojtatlan elektronikával. Mennyit megy a motorod, hogy mindenáron elektronikát akarsz cserélni? Inkább tegyél bele egy 70.es hengert.
A hátránya, hogy drága az előnye, hogy tartós.
Eladó a 2001-es ditech-em ha valakit érdekel irjon
Kösz szépen Zsolo. Én úgy gondoltam, hogy ahogy lesz pénzem , úgy sorban megvenném a dolgokat hozzá. Mit tudtok a kevlár erősítésű szíjról? Van vmi előnye / hátránya
adig csavarod amig ki nem esik ,de nálam ugy a legjobb ha betekerem tövig utána ki 2,5 fordulat esetleg 3 ,tapasztald ki
szia
a szerelőm mondta és mutatta hogy hogy 6000---6500 fordulatnál letilt a gép nemforog többet.ezért érdeklödöm hogyan tunám megoldani.
Helló mindenki !
Nem tudjátok véletlenül,hogy a karburátoron mennyit lehetne a levegőcsavaron kifelé csavarni,állitani.
szevasztok! lenne egy "kis" problémám! van egy 2001-es ditech-em.. novemberben vásároltuk, át lett szervizelve... meg minden... de egy probléma még azóta is fenn áll, a motor néha leáll, de olyan értelemben hogy megegyek és egyszer csak leáll aztán várok egy kicsit beinditom és idő mulva megint leáll, a szerelőnél is előfordult ez ő elektronika cserét mondott, nektek erről mi a véleményetek? előre is köszi
https://bolt.egumotors.hu/inde...

Ez egy fojtatlan cucc. Ilyen kellene neked. De honnan veszed, hogy le van fojtva a motorod? Nem lehet, hogy a henger nem dolgozik inkább tovább?
eladó a gépem 380 ba..írjatok ha érdekel!bővebb infót akkor...
szia
azt szeretném hogy bizonyos fordulaton nemtom mennyi pontosan ne szabályozzon le az electronika mármint fordulatszáma
Szerintem ha fojtatlan elektronikát szeretnél akkor komplett CDI-t kell cserélned. Mégis mit akarsz lekötni pontosan?
Az NRG kábelkötegében úgy volt.Csak egy vak kapcsolót raktak bele de fenn volt a kábel a kormánynál.Apriliáék nem tom hogy csinálták de valszeg ugyanúgy.Meg kell nézni.
Nekünk vagy scarabeonk de fingom sincs
Próbáld meg!
sziasztok
érdeklödnék valakitöl aprillia skarabeó nak a fordulat leszabályzó electronikáját hogyan lehet kiigtatni.lekötöm csak úgy vagy valami mást is kell tennem?