Hello! Pont annyi amit írtál 60-65. Vettem rá egy ZX kipufogót azzal is ennyi, csak gyorsabban éri el. Télire beruházok egy Malossi 70-es hengerre, de attól félek hogy 60-65-nél leszábájoz, ezért érdekelne.
Hmmm tényleg furcsa, de ez csak azt bizonyítja, hogy amit tud az tudja hegyen völgyön. Mennyit megy egyébként? A scrák nem egy speed gépek. 65 az már jó. Én azt mondom, hogy erősebbet gyorsabbat szeretnél akkor tegyél fel egy 70-es szettet hidd el csodákat művel.
Eladó egy 2002-es Ditech! Megkímélt állapotban 8100km-el ,új első és hátsó fékbetéttel !
Érdeklődni : 0630/ 37 39 915 vagy varga89viktor"kukac"freemail.hu
Hy! Azt szeretném kérdezni hogy a henger kipufogónyílásánál le van falazva a fele ez direkt ilyen vagy ez folytásként szánták?
Ha folytás akkor szerintetek hogy szedjem ki?
Én azt mondom, hogy egy komplett fojtatlan elektronikával. Mennyit megy a motorod, hogy mindenáron elektronikát akarsz cserélni? Inkább tegyél bele egy 70.es hengert.
Kösz szépen Zsolo. Én úgy gondoltam, hogy ahogy lesz pénzem , úgy sorban megvenném a dolgokat hozzá. Mit tudtok a kevlár erősítésű szíjról? Van vmi előnye / hátránya
szevasztok! lenne egy "kis" problémám! van egy 2001-es ditech-em.. novemberben vásároltuk, át lett szervizelve... meg minden... de egy probléma még azóta is fenn áll, a motor néha leáll, de olyan értelemben hogy megegyek és egyszer csak leáll aztán várok egy kicsit beinditom és idő mulva megint leáll, a szerelőnél is előfordult ez ő elektronika cserét mondott, nektek erről mi a véleményetek? előre is köszi
Az NRG kábelkötegében úgy volt.Csak egy vak kapcsolót raktak bele de fenn volt a kábel a kormánynál.Apriliáék nem tom hogy csinálták de valszeg ugyanúgy.Meg kell nézni.
sziasztok
érdeklödnék valakitöl aprillia skarabeó nak a fordulat leszabályzó electronikáját hogyan lehet kiigtatni.lekötöm csak úgy vagy valami mást is kell tennem?
Érdeklődni : 0630/ 37 39 915 vagy varga89viktor"kukac"freemail.hu
Ha folytás akkor szerintetek hogy szedjem ki?
1,5 felett tekertem ki .
a szerelőm mondta és mutatta hogy hogy 6000---6500 fordulatnál letilt a gép nemforog többet.ezért érdeklödöm hogyan tunám megoldani.
Nem tudjátok véletlenül,hogy a karburátoron mennyit lehetne a levegőcsavaron kifelé csavarni,állitani.
Ez egy fojtatlan cucc. Ilyen kellene neked. De honnan veszed, hogy le van fojtva a motorod? Nem lehet, hogy a henger nem dolgozik inkább tovább?
azt szeretném hogy bizonyos fordulaton nemtom mennyi pontosan ne szabályozzon le az electronika mármint fordulatszáma
Próbáld meg!
érdeklödnék valakitöl aprillia skarabeó nak a fordulat leszabályzó electronikáját hogyan lehet kiigtatni.lekötöm csak úgy vagy valami mást is kell tennem?