Hali mindenkinek! Még új vagyok robogózásban, most vettem nemrég egy Aprilia SR 50 LC típusu motort.
Eddig minden szép és jó volt, de mostanában nagyon furcsa hangokat hallok . Mikor lassítok és visszaengedema gázkart valami turbinaszerü hang ordít. Mikor elsőnek hallottam azt hittem csak a fülem cseng, de nem. Megtudná valaki mondani hogy mi lehet a baja? Sajnos előtte egy Simsonom volt ahhoz még értettem de ehhez már sajna nem .Segítségetek előre is köszönöm!
Ez így igaz vas hengrhez képest nem kell szégyenkeznie nekem 2.8 at eszik.Aki nem bohóckodásra haszálja hanem dugókerülésre az nem fog benne csalódni ha jó az állapot.
nagy terveim közt szerepel a ditechre 1, 70es maloosi henger +1 kipufogo vmijen! és arra lennék kiváncsi hogy a tényleges mostani max 78Km/ora ,TÉNYLEGESEN mennyire nöne?
hát akkor utánfutó vagy dobozos vmi
am VW passatba is befér ő vette meg egyik volt srünket és úgy vitte el hogy hogy első kerék ki és fektetve be hátulra
Na hallod 2003 elött azt se tudtam eszik vagy isszák a robogót erre megvettem ezt a dögvészt ,mire minden gyikját kitapasztaltam párszor fel akartam gyujtani.Nemigen szeretem hogy egy gép kicseszik velem tehát úgy döntöttem csakazértis megcsinálom.Mostanra panaszmentes egyenlőre.
a kompresszoron a szelep rossz azt meg lehet csinálni apám megfogta és elpicsázta a kalapáccsal aztán otána jó volt persze utána lett másik egy ismerőstől
ha kell lehet tudok szerezni használtat (de nem bisztos)
jja és hasznos lehet,ha még nincs meg.Én úgy érzem magam lassan mint mikor trabantom volt, azt is állandóan szerelni kellett azóta mióta ditechem van vagy 50ezret csak szerszámokra költöttem,légkulcs,kompresszor stb úgyhogy kitartás
Szia!Én most cseréltem pár napja kompresszort,azóta normálisan indul és az alapjárat sem akadozik
Ha normálisan működik, akkor 5bar az üzemi nyomás.(az enyém 2.2körül pumpált,ráadásul olajat is,amit az injektor nem igazán szeret)
A robogobonto.hu-n rendeltem,jó állapotú,ráadásul 2003-as kiadású.ami viszont nem tetszett,hogy 7000ért vettem,nemrég újra szétnéztem az oldalukon és már 10000ért adják
Gondolom rájöttek,hogy van rá kereslet
minimális angoltudással innen ki tudod mazsolázni az adatokat a mociról: http://www.motorscooter.com.au...
Pici benzin a gyertya nyíláson nekem segített de ne sokat mert elcseszheti a gyertyát.Én 5 barrol tok de ti vagytok a főnökök nekem egyszerűen nem indult mikor beraktam az újat rögtön jobb lett.
Szted az lehet a gondja?