Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári 50-es robogónak 50kg -os piros kontraszt
tönkre teszi a hengerjét?
tettem már bele fehér malossi kontrasztot gyári erösségüt,
40kg-os kontrasztot is de semmi ereje ezekkel.
ezzel az 50kg-osal elfogadható de ugy halottam a fötengelyt és a hengert kifekteti mert kemény. igaz ez szerintetek?
Helló. Megnézted, van anyagod még csinálni nekem is egyet? Egyébként az alatt mit értünk, hogy tiltásmentes az Ecu?
Igen, szerintem holnap ott lesz.
Remek... Előre is köszike!
Akkor ha minden igaz holnap megjön ugye?
Mindkét csomag feladva, elsőbbségivel.
Oké, így már megvan. :)
Küldtem e-mail-t.
Egy dolog ami még nagyon lényeges. Ez egy leegyszerűsített gyújtásmodul, így nem szabad rajtahagyni a gyújtást ha nem jár a motor. Mert ilyenkor nincs megszakítás (a modul és a trafó is folyamatosan áram alatt van), a modul és a gyújtótrafó is túlmelegedhet ilyenkor. Tehát ha ráadod a gyújtást, akkor 1-2 percen belül be kell indítanod a motort is (vagy levenned a gyújtást). Azért lett ilyen ez az elektronika, mert mindenki olcsó modult kért tőlem. Voltak fejlesztések komolyabb cuccra is (PIC-es előgyújtás, szabályozható, stb), de a kutyának sem kellett.
Az ECU-t vedd ki belőle. Az irányjelzőbe ez nem szól bele, az működni fog. Benzinmérő is, stb.
Mindenképpen a gyújtáskapcsoló után kell kötni, másképp nem fogod tudni elállítani a motort. A vízhőfok mérőt pár sorral lentebb írtam le, hogy mit kell hová kötni.
Szia! Kellene a címed, ahová küldhetem a csomagot. Keresem, de nem találom. Vagy nem külded még el vagy passz. De ha lehet minél hamarabb, mert délben vinném fel a csomagot.
Igen, tudom.

A kérdésem az, hogy honnan a legcélszerűbb +12V-t adni neki? Közvetlenül az akksiról a biztosíték után? Vagy a gyújtáskapcsoló utánról? A vízhőfokom az hogy fog működni? És a Ditech lámpát hogy tudom szakszerűen kiiktatni? Az ecu-t ki kell venni, vagy benne hagyhatom? Minden más működni fog (lámpa, irányjelző...)
Bocsi a sok kérdésért...
Factory Visszapillantó konzol!
Üdv!Nincs valakinek egy ilyen eladó?
Bocsánat! Rosszul írtam előzőleg!
A zégergyűrűt feljebb tettük és a tű így lejjebb ment! Így gondoltam csak fordítva írtam le!
Köszönöm szépen!
De hiába szedtem ki az aksit akkor is befosot! Valami LP-és aksi!
Én is nézegetem a Vartákat csak nem tudom hogy jó e? Kód YTX5L-BS zselés aksi!Már mint hogy jó e a motorba!
Általában télen mennek tönkre az akkuk, mégpedig azért, mert a tulaj megfeledkezik róla. A Varta akkuk jó minőségűek, de ha nem tartod karban, ez is beszarik hamar. Télen csepptöltő kell rá, ha nem használod a motort. Ez 10-20 mA-rel folyamatosan tölti az akkut. 2 hetente pedig pótolod az elpárolgott desztillált vizet.
Ettől egyszerűbben nem fog menni... Alig kell 5-6 szál vezetéket bekötni.
Ha a zégert lentébb teszed, azzal emeled magát a tűt. Ez garantáltan növeli a fogyasztást.
30 és 33 között nincs igazán különbség.
Ne hagyd benne az ECU-t. Emlékeim szerint a vízhőfok mérőt úgy lehet működésre bírni, hogy az ECU csatlakozójánál a hőmérő szenzortól jövő zöld-piros kábelt összekötöd az órából jövő fehér-kék vezetékkel. A hőmérő szenzor másik rózsaszín vezetékére meg +12V-ot adsz. Ebben már nem vagyok biztos, ezért csak a próba után fog kiderülni.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Milyen akkumulátort érdemes venni Aprlila SR 50 Ditehhez? Ami 1-2 év alatt nem megy tönkre!
Előre is köszönöm a segítséget!
http://www.futarmotorosbolt.hu...

lletve ez... Bár szerintem ua.